kacper5xd 1 Napisano 10 Grudzień 2011 Nie dawno kupiłem mapy do black ops . kupiłem i pobrałem a gdy wstaje rano po pobieraniu gdzie powinna wyskoczyć ikonka z moonem i mapami WaW to tej ikonki nie było . Prosze o pomoc z tym problemem bo ja nie poto 53 zł w błoto wyżuciłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 10 Grudzień 2011 Włączyłeś pobieranie i nastawiłeś konsolę na wyłączenie się po pobieraniu? Jeśli tak, mapy się automatycznie zainstalowały po ściągnięciu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 10 Grudzień 2011 "Bardzo Dziwny Problem" Dobre! :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper5xd 1 Napisano 10 Grudzień 2011 TA ALE JAK WCHODZE DO BLACK OPS TO ICH NIE MA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 10 Grudzień 2011 No to kupiłeś map packi nie do tej wersji BLES (patrz grzbiet pudełka), jaką posiadasz. Numer BLES płyty i DLC musi być taki sam. Uprzedzając pytanie, nic z tym nie zrobisz. Wtopa i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guzux 4 Napisano 12 Grudzień 2011 Jak nic nie zrobi :o Wchodzi w zakładke gdzie są rzeczy kupione, sciągniete, u góry w prawym rogu. I tam jest cała lista tego samego dlc z różnymi blesami. =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 12 Grudzień 2011 Są wersje dla wszystkich BLESów EU, ale jak ma płytę z US to kaplica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach