Gość Napisano 9 Kwiecień 2008 Cześć, Mam pytanie co do kont i Playstation. Sytuacja wygląda tak: 1. Nie mam własnego PS3 2. Mam PS3 w pracy. :>>> Chciałbym kupić sobie grę w PS3 Store tak żeby: 1. ściągnąć ją na PS3 które mam w pracy 2. kiedy będę już miał własne PS3 chciałbym ściągnąć grę do siebie i wywalić ją z pracowego PS3 (razem z kontem) Da się tak zrobić? L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
picld 0 Napisano 9 Kwiecień 2008 pewnie, ze da sie tak zrobic, pod warunkiem, ze na nowej PS3 zalozyl profil z tym samym kontem PSN, jesli chcesz zachowac dokonania online, lub w przypadku pewnych tytulow (GT5:P, Warhawk) na innym koncie PSN w ogole nie pojda... co do save'ow to zupelnie inna sprawa... niektore mozna kopiowac, na USB lub bezposrednio na inny profil w tej samej konsoli, a innych za cholere nie mozna nawet zbakapowac.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boski_karol 0 Napisano 9 Kwiecień 2008 Nie macie jakiegoś wolnego etatu... ?? Co do twojego pytania. Myślę, że rozsądnie byłoby złożyć nowe konto i na nim kupić grę, i nie liczyć zbytnio na zachowanie sejwów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 9 Kwiecień 2008 Woow gdzie pracujesz? Można tak bez problemu. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shenmue 2 Napisano 9 Kwiecień 2008 Nick kolegi mówi wszystko o jego pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach