d01011990 5 Napisano 4 Styczeń 2012 dzięki za pomoc ale co do infamous'a 2 to czytałem opinie na forum że nie jest zbyt interesujący, a co wy sądzicie Jak dla mnie naprawdę bomba. Moim zdaniem gra wcale się nie nudzi. Wszystko jest utrzymane w fajnym klimacie. Co jak co ale ta gra jest naprawdę godna polecenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 4 Styczeń 2012 MW3 czy BLACK OPS? Musiałem się ostatnio pozbyć kolekcji gier. Ale jedną po tym czasie mogę sobie sprawić. Dodam , że w BLACK OPS mam wykupione wszystkie Map Packi , ale nie wiem jak z ludźmi do grania i miodem. Pomocy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps3fan001 1 Napisano 4 Styczeń 2012 Ja bym na twoim miejscu kupił Call of duty;] 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 4 Styczeń 2012 Ja bym na twoim miejscu kupił Call of duty;] Obie te gry to call of duty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps3fan001 1 Napisano 4 Styczeń 2012 Co kupic!? GH mettalica ,rock band 2 czy rock band green day?? Tzn chciałem napisać że kupił bym Black Ops .Ale to gdybym ja kupował .Black po prostu mi jakoś bardziej podszedł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 4 Styczeń 2012 (edytowane) MW3 czy BLACK OPS? Musiałem się ostatnio pozbyć kolekcji gier. Ale jedną po tym czasie mogę sobie sprawić. Dodam , że w BLACK OPS mam wykupione wszystkie Map Packi , ale nie wiem jak z ludźmi do grania i miodem. Pomocy ;) Moim zdaniem oby dwie gry bardzo fajnie, nie różniące się za bardzo. Jak masz kasę to weź MW3 a jeśli nie kuszą cię jakieś nowości i masz trochę mniej kasy to weź Black Opsa. Dużej różnicy ponoć nie ma :) PS. ps3fan001 to zależy co bardziej lubisz. Zobacz sobie jakie kawałki oferują gry. Edytowane 4 Styczeń 2012 przez d01011990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzia11 16 Napisano 4 Styczeń 2012 Heavy Rain vs L.A Noire GTA 5 < jak wyjdzie > Red Dead Rademption Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 4 Styczeń 2012 GTA 5 < jak wyjdzie > Red Dead Rademption Głupie pytanie. Skąd niby mamy wiedzieć, jak prezentuje się GTA V skoro jeszcze nie wyszło..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 4 Styczeń 2012 Heavy Rain vs L.A Noire GTA 5 < jak wyjdzie > Red Dead Rademption Heavy Rain - bierz, na 100% Ci się spodoba RDR bierz, zanim Gta wyjdzie to jeszcze trochę potrwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 4 Styczeń 2012 Heavy Rain vs L.A Noire GTA 5 < jak wyjdzie > Red Dead Rademption Heavy Rain bierz. Właśnie w niego gram i muszę powiedzieć że jest genialny :) Do L.A Noire musisz znać dobrze angielski bo inaczej ciężko będzie ci coś zrobić. Tak czy siak polecam Heavy Raina. Co do drugiego pojedynku to bierz RDR bo nawet nie wiadomo kiedy dokładnie wyjdzie GTA i ciężko na razie jest ciężko o nim coś powiedzieć, ale na bank nas nie zawiedzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 4 Styczeń 2012 A ja polecam raczej L.A Noire gdyż Heavy Rain mnie bardzo bardzo nudził fabuła super ale reszta mi nie podeszła co do RDR to bez gadania musisz ja miec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 4 Styczeń 2012 A ja polecam raczej L.A Noire gdyż Heavy Rain mnie bardzo bardzo nudził fabuła super ale reszta mi nie podeszła co do RDR to bez gadania musisz ja miec Nie mam bladego pojęcia jak Heavy Rain mógł cię znudzić jak tam cały czas akcja i napięcie.... Może kupiłeś w angielskiej wersji językowej i nic nie rozumiałeś ? Heavy Rain jest jak niesamowity film w którym czekasz w napięciu co się za chwilkę stanie....Rewelacyjna gra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 5 Styczeń 2012 Nie mam zamiaru się kłócić ale ja wolę bardziej otwarty świat gry dlatego tu byłem zamknięty a L.A Noire i Heavy Rain sa pod tym względem podobne ale klimat lat 20-30 jaki jest w Noire bardziej mi podpasywał i tyle dlatego to zaproponowałem (miałem polską wersję) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheBlackSev 0 Napisano 5 Styczeń 2012 Heavy Rain vs L.A Noire GTA 5 < jak wyjdzie > Red Dead Rademption Heavy Rain Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gonzu 0 Napisano 5 Styczeń 2012 Warto dołożyć do GOTY RDR? I po 2 jak się prezentuje Skyrim na ps3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 5 Styczeń 2012 (edytowane) Myślę że warto dołożyć :) Edytowane 5 Styczeń 2012 przez d01011990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karam 4 Napisano 5 Styczeń 2012 To ciekawy że miałeś polską wersję jak gra po polsku nie wyszła :) Miał na myśli polską wersją Heavy Rain, bo o takową pytałeś, mistrzu...;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 5 Styczeń 2012 Polecam zarówno Heavy Rain jak i Red Dead Redemption. Genialne gry ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 5 Styczeń 2012 (edytowane) Opłaca się kupić NFS The Run ? Dobre jest multi czy lepiej wybrać inną grę tego typu ? Edytowane 5 Styczeń 2012 przez d01011990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 5 Styczeń 2012 czy opłaca się kupić The Run moim zdaniem nie gdyż narazie cena gry nie odzwierciedla jej poziomu który jest średni a największym plusem jest grafika i to poboczna a nie samochodów kupiłem ją i szybko się pozbyłem żeby zbytnio nie stracić ale gdy cena spadnie to z pewnością można brać. Moim skromnym zdaniem to przeciętniak i trzeba poczekać aż jego cena będzie również przeciętna ale decyzja należy do ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 5 Styczeń 2012 A tak w ogóle to jest jakaś gra samochodowa w której możesz sobie oprócz wyścigów jeździć po mieście czy po prostu mieć swobodną jazdę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 5 Styczeń 2012 Wydaje mi się że w tych starszych NFS Carbon była taka możliwość, że jeździłeś po mieście i wybierałeś zadanie drift czy wyścigi na prędkość albo jakoś tak :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d01011990 5 Napisano 5 Styczeń 2012 No wiem, w starych nfs tak było(grałem w nie na pc) ale coś z nowszych produkcji bym pograł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 5 Styczeń 2012 Nfs Most wanted i carbon ma dowolną jazdę, i nfs hot pursuit ale tam można tylko wybrać auto i jezdzić bez celu bo w mieście nic nie ma.A jak nie interesują cię tylko nfs-y to polecam ci test drive unlimited 2 bardzo fajna ścigałka z dowolnym trybem jazdy :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 5 Styczeń 2012 driver san Francisco tu chyba tez da się pojeździć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach