Skocz do zawartości
cwir

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

dzięki za pomoc ale co do infamous'a 2 to czytałem opinie na forum że nie jest zbyt interesujący, a co wy sądzicie

Jak dla mnie naprawdę bomba. Moim zdaniem gra wcale się nie nudzi. Wszystko jest utrzymane w fajnym klimacie. Co jak co ale ta gra jest naprawdę godna polecenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MW3 czy BLACK OPS? Musiałem się ostatnio pozbyć kolekcji gier. Ale jedną po tym czasie mogę sobie sprawić. Dodam , że w BLACK OPS mam wykupione wszystkie Map Packi , ale nie wiem jak z ludźmi do grania i miodem. Pomocy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co kupic!? GH mettalica ,rock band 2 czy rock band green day??

Tzn chciałem napisać że kupił bym Black Ops .Ale to gdybym ja kupował .Black po prostu mi jakoś bardziej podszedł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MW3 czy BLACK OPS? Musiałem się ostatnio pozbyć kolekcji gier. Ale jedną po tym czasie mogę sobie sprawić. Dodam , że w BLACK OPS mam wykupione wszystkie Map Packi , ale nie wiem jak z ludźmi do grania i miodem. Pomocy ;)

Moim zdaniem oby dwie gry bardzo fajnie, nie różniące się za bardzo. Jak masz kasę to weź MW3 a jeśli nie kuszą cię jakieś nowości i masz trochę mniej kasy to weź Black Opsa. Dużej różnicy ponoć nie ma :)

PS. ps3fan001 to zależy co bardziej lubisz. Zobacz sobie jakie kawałki oferują gry.

Edytowane przez d01011990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heavy Rain vs L.A Noire

GTA 5 < jak wyjdzie > Red Dead Rademption

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głupie pytanie. Skąd niby mamy wiedzieć, jak prezentuje się GTA V skoro jeszcze nie wyszło..?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heavy Rain vs L.A Noire

Heavy Rain wub.gif - bierz, na 100% Ci się spodoba

RDR bierz, zanim Gta wyjdzie to jeszcze trochę potrwacool.gif.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heavy Rain   vs    L.A Noire

GTA 5   < jak wyjdzie > Red Dead Rademption

Heavy Rain bierz. Właśnie w niego gram i muszę powiedzieć że jest genialny :) Do L.A Noire musisz znać dobrze angielski bo inaczej ciężko będzie ci coś zrobić. Tak czy siak polecam Heavy Raina. Co do drugiego pojedynku to bierz RDR bo nawet nie wiadomo kiedy dokładnie wyjdzie GTA i ciężko na razie jest ciężko o nim coś powiedzieć, ale na bank nas nie zawiedzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecam raczej L.A Noire gdyż Heavy Rain mnie bardzo bardzo nudził fabuła super ale reszta mi nie podeszła co do RDR to bez gadania musisz ja miec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecam raczej L.A Noire gdyż Heavy Rain mnie bardzo bardzo nudził fabuła super ale reszta mi nie podeszła co do RDR to bez gadania musisz ja miec

Nie mam bladego pojęcia jak Heavy Rain mógł cię znudzić jak tam cały czas akcja i napięcie.... Może kupiłeś w angielskiej wersji językowej i nic nie rozumiałeś ? Heavy Rain jest jak niesamowity film w którym czekasz w napięciu co się za chwilkę stanie....Rewelacyjna gra :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam zamiaru się kłócić ale ja wolę bardziej otwarty świat gry dlatego tu byłem zamknięty a L.A Noire i Heavy Rain sa pod tym względem podobne ale klimat lat 20-30 jaki jest w Noire bardziej mi podpasywał i tyle dlatego to zaproponowałem (miałem polską wersję)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto dołożyć do GOTY RDR? I po 2 jak się prezentuje Skyrim na ps3?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że warto dołożyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ciekawy że miałeś polską wersję jak gra po polsku nie wyszła :)

Miał na myśli polską wersją Heavy Rain, bo o takową pytałeś, mistrzu...;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam zarówno Heavy Rain jak i Red Dead Redemption. Genialne gry !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opłaca się kupić NFS The Run ? Dobre jest multi czy lepiej wybrać inną grę tego typu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy opłaca się kupić The Run moim zdaniem nie gdyż narazie cena gry nie odzwierciedla jej poziomu który jest średni a największym plusem jest grafika i to poboczna a nie samochodów kupiłem ją i szybko się pozbyłem żeby zbytnio nie stracić ale gdy cena spadnie to z pewnością można brać. Moim skromnym zdaniem to przeciętniak i trzeba poczekać aż jego cena będzie również przeciętna ale decyzja należy do ciebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak w ogóle to jest jakaś gra samochodowa w której możesz sobie oprócz wyścigów jeździć po mieście czy po prostu mieć swobodną jazdę ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się że w tych starszych NFS Carbon była taka możliwość, że jeździłeś po mieście i wybierałeś zadanie drift czy wyścigi na prędkość albo jakoś tak :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiem, w starych nfs tak było(grałem w nie na pc) ale coś z nowszych produkcji bym pograł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nfs Most wanted i carbon ma dowolną jazdę, i nfs hot pursuit ale tam można tylko wybrać auto i jezdzić bez celu bo w mieście nic nie ma.A jak nie interesują cię tylko nfs-y to polecam ci test drive unlimited 2 bardzo fajna ścigałka z dowolnym trybem jazdy :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi