Lars06 420 Napisano 6 Styczeń 2012 (edytowane) Jeśli chcesz zwykłego RPG, to Dungeon Siege 3 odpada, bo to bardziej hack'n'slash z elementami RPG niż klasyczny erpeg. Polecam wziąć pod uwagę Two Worlds 2. Trochę zabugowana, ale mimo wszystko 40 godzin dobrej zabawy murowane. Edytowane 6 Styczeń 2012 przez Lars06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hadzio 154 Napisano 7 Styczeń 2012 Czy warto kupować Splatterhouse i The Cursed Crusade? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kossi 2 Napisano 7 Styczeń 2012 Mam do wydania max. 100zł na FPS-a Zastanawiam się nad: Killzone 3 CoD MF lub MF2 Batllefield 2. Głownie chodzi mi o przyjemnego i w miarę długiego singla. Co Wy byście wybrali? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beny 2 Napisano 7 Styczeń 2012 Czy warto kupować Splatterhouse i The Cursed Crusade? Na pewno Splatterhouse jest lepsza gra, ale sadzac po ocenach te 2 gry to Kupy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jujo480 50 Napisano 7 Styczeń 2012 Mam do wydania max. 100zł na FPS-a Zastanawiam się nad: Killzone 3 CoD MF lub MF2 Batllefield 2. Głownie chodzi mi o przyjemnego i w miarę długiego singla. Co Wy byście wybrali? Proponuję Killzone 3. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 7 Styczeń 2012 Mam do wydania max. 100zł na FPS-a Zastanawiam się nad: Killzone 3 CoD MF lub MF2 Batllefield 2. Głownie chodzi mi o przyjemnego i w miarę długiego singla. Co Wy byście wybrali? Jeżeli chodzi o singla, to moim zdaniem bierz Killzone'a. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 7 Styczeń 2012 @Lars, dzięki za odpowiedź, TW2 na pewno jest do przemyślenia. A jakie są wasze opinie co do reszty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Styczeń 2012 (edytowane) Mam do wydania max. 100zł na FPS-a Zastanawiam się nad: Killzone 3 CoD MF lub MF2 Batllefield 2. Głownie chodzi mi o przyjemnego i w miarę długiego singla. Co Wy byście wybrali? Zdecydowanie CoD4 (MW1) Właśnie po prawie 4 latach odświeżyłem sobie tą gierkę, 15 min temu skończyłem kampanię Grafika nawet się tak bardzo nie zestarzała, singiel jest dość długi i bardzo dobry. Killzone 3 singiel średni, ładna grafika, ale beznadziejna historia MW 2 - singiel bezczenie krótki, nawet na weteranie można przejść w 5h, dużo się dzieje choć nie zawsze z sensem Battlefield BC2 - singiel w tej grze jest tylko na dokładkę do multi, ani długi ani fajny Edytowane 7 Styczeń 2012 przez pablos_83 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keanu 1 Napisano 7 Styczeń 2012 Polecacie Buzz Polskie Łamigłówki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kossi 2 Napisano 7 Styczeń 2012 Zdecydowanie CoD4 (MW1) Właśnie po prawie 4 latach odświeżyłem sobie tą gierkę, 15 min temu skończyłem kampanię Grafika nawet się tak bardzo nie zestarzała, singiel jest dość długi i bardzo dobry. Killzone 3 singiel średni, ładna grafika, ale beznadziejna historia MW 2 - singiel bezczenie krótki, nawet na weteranie można przejść w 5h, dużo się dzieje choć nie zawsze z sensem Battlefield BC2 - singiel w tej grze jest tylko na dokładkę do multi, ani długi ani fajny Przed zadaniem pytanie na forum Cod był moim faworytem i przy tym wyborze pozostanę. Dzięki za pomoc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazi55 2 Napisano 7 Styczeń 2012 co proponujecie i wedlug was najlepsze Najnowsze Call of Duty czy najnowszy battlefield ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smaczne jablko 13 Napisano 7 Styczeń 2012 @kazi55 To pytanie zadawano już setki razy i nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Jak wolisz duże mapy i pojazdy to bf, Jeśli duże zamieszanie i małe mapki to CoD. Ja jestem zwolennikiem drugiego tytuły, chociaż posiadam obydwie pozycje. Na dodatek w BF3 voice chat kuleje, jeśli gra się w więcej niż 3 osoby w squadzie, i brak prywatnych meczy. W CoD mw3 jest to zrobione prawidłowo więc na +. Ogólnie bardzo polecam Call of Duty, ale to zależy tylko od osobistych preferencji. Mam nadzieję, że to pytanie już nie padnie bo zaczyna być upierdliwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazi55 2 Napisano 7 Styczeń 2012 spoko spoko ja nie gram online tylko chcialem sie dowiedziec mniej wiecej :P bo uwielbiam gry wojenne :) to mi sie wydaje ze chyba obydwie zakupie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rayel 8 Napisano 7 Styczeń 2012 (edytowane) Tyle co ja się naczytałem o różnicach między BF3 a MW3, to jednak lepsze oceny na singla (jeśli piszesz, że nie grasz online) miał BF3 (szczególnie jak grałeś np. w MW2 albo w CoD4), ale tak jak kolega pisał, jak wolisz rozpierduchę to zdecydowanie CoD. Ja w MW3 grałem na PC i zabawa, przynajmniej dla mnie, była przednia, bo ogólnie jestem fanem serii. Zależy co komu pasuje :) Edytowane 7 Styczeń 2012 przez Rayel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smaczne jablko 13 Napisano 7 Styczeń 2012 No to kampania według mnie o wiele lepsza w MW3, niż w BF3. Zwłaszcza gdy ukończy się MW1 oraz MW2, gdyż jest ona spójna z poprzednimi częściami, a także zawiera do nich odnośniki. A kampania w BF3 jakaś taka nijaka wg. mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rec 1 Napisano 7 Styczeń 2012 (edytowane) Shaun White Snowboarding.. Poleciacie? Czy może lepiej poczekać te niecałe dwa miesiące na sprawdzony już SSX? Edytowane 7 Styczeń 2012 przez rec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 7 Styczeń 2012 (edytowane) Warto wymienić nfs hot pursuit limited edition na gran turismo 5 ? Edytowane 7 Styczeń 2012 przez lukaszek79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matysek 1 Napisano 7 Styczeń 2012 co proponujecie i wedlug was najlepsze Najnowsze Call of Duty czy najnowszy battlefield ?? multiplayer - Battlefield singleplayer - Call of Duty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazi55 2 Napisano 7 Styczeń 2012 ahh qrcze to musze call of duty mw 1 i 2 przejsc dopiero za trojke sie wezme :P tak wiec btf 3 sobie wezme gdyz mam znizki na gry 25 % wiec musze kozystac hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 7 Styczeń 2012 multiplayer - Battlefield singleplayer - Call of Duty Jo jo gadanie , wszyscy wiedzą , że obie gry - MULTIPLAYER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smaczne jablko 13 Napisano 7 Styczeń 2012 Kazi nie musisz przechodzić mw1 oraz mw2, gdyż odnośników jest bardzo mało, w sumie to może kilka minutek, ale gdy się przypomną zdarzenia z poprzednich części to jakoś tak fajnie :) . Po za tym grając w MW1 i MW2 można się całkiem całkiem przywiązać do bohaterów, a co się z nimi stanie to dowiesz sie z gry ew. filmików na YT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazi55 2 Napisano 7 Styczeń 2012 hehe a masz moze te gry ?? mw 1 i 2 ??:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smaczne jablko 13 Napisano 7 Styczeń 2012 Mam mw1 na komputer. Bardzo fajny singiel i multi ale po 4 latach każdemu sie chyba znudzi :) Ale radziłbym nie offtopować bo moderatorzy czuwają Nawiązując do tematu: Jest różnica pomiędzy nba 2k11 a nba 2k12? Jakie poza innymi składami? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 7 Styczeń 2012 Ponawiam pytanie : Warto wymienić nfs hot pursuit limited edition na gran turismo 5 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 7 Styczeń 2012 Ponawiam pytanie : Warto wymienić nfs hot pursuit limited edition na gran turismo 5 ? Moim zdaniem się nie opłaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach