Skocz do zawartości
cwir

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli Gran Turismo 5 niema ONLINE PASS , to jak najbardziej opłaca się. To jest najlepszy symulator jazdy samochodem na konsole. A NFS to arcade , pobawimy się 2 tygi i w kąt a do GT5 można wracać i wracać i do tego zawsze ludzie na Multi są. GT5 to także SYSTEM SELLER PS3.

Edytowane przez crash5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam serdecznie, mam ostatnio faze na konsolowy boks. Co wybrać fight night 4 czy champion??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam serdecznie, mam ostatnio faze na konsolowy boks. Co wybrać fight night 4 czy champion??

Ja na twoim miejscu zdecydowanie brałbym Fight Night Champion :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ostatnio naszła mnie chęć na jakieś rajdówki, a wszyscy wiemy, że na ps3 dużego wyboru nie ma :) . W grę wchodzą tylko dwie gry :) , a dokładniej mówiąc DIRT 3 i WRC 2... Jak na razie bardziej mnie przekonuje... WRC 2, ale jestem otwarty na sugestie i podpowiedzi... Co proponujecie Dirta 3 czy WRC 2??? Dodam, że jest większym zwolennikiem symulacji niż arcade. Pozdro

Edytowane przez grzybu87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kazi nie musisz przechodzić mw1 oraz mw2, gdyż odnośników jest bardzo mało, w sumie to może kilka minutek, ale gdy się przypomną zdarzenia z poprzednich części to jakoś tak fajnie :) . Po za tym grając w MW1 i MW2 można się całkiem całkiem przywiązać do bohaterów, a co się z nimi stanie to dowiesz sie z gry ew. filmików na YT

Grałem we wszystkie MW na komputerze, i kiedy przeszedłem MW1, później MW2 czekałem tylko na to, żeby dowiedzieć się co dalej. Każdą część warto przejść. Mnie w MW3 zachwyciły właśnie te powroty do poprzednich części.

Szczególnie końcówka MW3 thumbsup.gif

Edytowane przez Rayel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka :D mam do was proźbę pomóżcie mi wybrac jedną grę z pośród 3

EA Sports MMA--82 zł

Supermacy MMA 89zł

Battlefield 3 129 zł

:) pomóżcie mi wybrac

Z Góry Dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka :D mam do was proźbę pomóżcie mi wybrac jedną grę z pośród 3

EA Sports MMA--82 zł

Supermacy MMA 89zł

Battlefield 3 129 zł  

:) pomóżcie mi wybrac

Z Góry Dzięki

Proste...Bierz BF3 :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tych gier co tu podałeś to trochę dziwny zestaw 1 strzelanka i 2 bijatyki jak lubisz strzelać to BF a jak się bić to na pewno nie Supermacy tylko tę drugą

A co do wcześniejszego pytania to ja napewno polecam bardziej Dirta w niego tylko grałem natomiast wrc ma słabiutkie noty we wszystkich czasopismach branżowych:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Ostatnio naszła mnie chęć na jakieś rajdówki, a wszyscy wiemy, że na ps3 dużego wyboru nie ma :) . W grę wchodzą tylko dwie gry :) , a dokładniej mówiąc DIRT 3 i WRC 2... Jak na razie bardziej mnie przekonuje... WRC 2, ale jestem otwarty na sugestie i podpowiedzi... Co proponujecie Dirta 3 czy WRC 2??? Dodam, że jest większym zwolennikiem symulacji niż arcade. Pozdro

Bierz WRC 2. Gra jest dość trudna, ale dużo lepsza od DIRTA 3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Resident evil 5 gold edition czy Infamous?

infamous.... żałuje że kupiłem RE5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podajcie mi jakies gry rpg i fpsy z otwartym swiatem ktore są w tylko w języku polskim

FPS: Battlefield 3

RPG: może Deus Ex: Human Revolution

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Resident evil 5 gold edition czy Infamous?

Resident Evil 5! Przegrałem w niego ponad 50 godzin i zabawa była przednia. Nawet platyna wpadła, gdzie nie wbijam ich, bo po prostu mi się nie chce. InFamous nawet nie ukończyłem, bo jak dla mnie NUDA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FPS: Battlefield 3

RPG: może Deus Ex: Human Revolution

deus ex i otwarty swiat dobre :D

Chodziło mi o fpsy takie jak rage tylko ze po polsku a rpg w stylu skyrim

jak już to poszukaj na pieca spolszczenia do skyrim, zaraz skyrim chyba jest po polsku tylko na piecu... mało rpgów jest po polsku na konsole, jeżeli są jakieś po polsku.

Edytowane przez dApo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wybrać?

Skyrim czy Dark Souls

Ja bym wziął Skyrim. Grałem w obydwie gry, i szczerze powiedziawszy, Dark Souls jest dla BARDZO wąskiej ilości osób ;) Mi się znudziło po dwóch dniach jako-takiej gry. Nic specjalnego jak dla mnie. Tymczasem w Skyrima 30 godzin przegranych. Niby niewiele jak na ten tytuł, ale jakoś mnie nie wciągnął :( A to pewnie dlatego, że na początku gry zdobyłem szaty archmaga, i zdaje się, że lepszych ni ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wybrać?

Skyrim czy Dark Souls

Werdług mnie Dark Souls. W Skyrim zrobiłem kilka misji pobocznych, cały główny wątek, a teraz jestem pod koniec Dark Brotherhood. Gra jest bardzo dobra, crafting dał mi sporo radochy. Aczkolwiek moim skromnym zdaniem Dark Souls jest lepszy. Poziom trudności o wiele wyższy, co daje Ci ogromną satysfakcję z przejścia konkretnej miejscówki, lepszy system walki no i nieziemski klimat. A do tego Co-op i PVP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

deus ex i otwarty swiat dobre :D

To doczytaj inteligencje, że nic innego w POLSKIEJ wersji nie znajdziesz. Jedno wyklucza się z drugim :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koleś się pytał o rpg'a z otwartym światem po polsku to jak nie ma to się nie podaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam jestem nowym i interesuja mnie bijatyki, chce sobir zakupic jakies i teraz nie wiem co wybrac, co jest lepsze pod wzgledem grywalnosci oraz gry online w ktorych zdobywa die trofea mma undisputed 2010 czy MMA: Mixed Martial Arts a moze inne mi polecacie? Chce fajnie pograc online gdzie bede rozwijal postac i zdobywal lepsze osiagniecia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sądzicie o grach Singularity, Prototype i The Saboteur. Którą według was warto kupić, a może wszystkie( dodam że bardzo lubie ciekawe fabuły no i ładną grafikę)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ea Sports MMA lub Fight Night Round 4 :)

A powiedz mi cos wiecej o Ea Sports MMA , fight night nie chce wole MMA niz boks:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi