macification 27 Napisano 14 Marzec 2012 (edytowane) To i ja mam dylemat związany z promocją na PSN.. Zostało mi trochę ponad 60zł i nie wiem co wybrać. Just Cause 2(55zł), czy Siren Blood Curse(54zł), czy może Trine(18zł) razem z drugą częścią? Gry różne, ale nie wiem przy której ta promocja bardziej korzystna Ja bym brał Trine, ewentualnie polecam jeszcze Oddworld Strangers Wrath ;) Edytowane 14 Marzec 2012 przez macification Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 14 Marzec 2012 W Siren grałem moim zdaniem bardzo średnia są na pewno lepsze grafika słaba historia z kosmosu klimat grozy to jedynie jest na plus jak gra się wieczorem to można się przestraszyć jak w starym dobrym sillen hillu 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg5frankie 13 Napisano 15 Marzec 2012 zdecydowałem się jednak na mass effect 3 w edycji kolekcjonerskiej. O całym uniwersum bardzo dużo czytałem grałem w 1 i 2 na xboxie 360 także to będzie dobry wybór :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 15 Marzec 2012 i tak trzymać zobaczysz naprawdę epickie zwieńczenie trylogii, fajnie tą historię przemyśleli . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 15 Marzec 2012 Zdunko poleca trza brać:-) chyba aż sam się zdecyduję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszek79 44 Napisano 15 Marzec 2012 Odpie**** się już od tego zdunka bo już się wkurzający zaczynasz robić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crooz 1 Napisano 15 Marzec 2012 Z tych wszystkich co podales archi ja bym zastanowil sie nad killzonem a cod: Black OPS. Ja tez mam pytanie , Czy opłaca sie kupić Sly'a Coopera najnowszego na ps3? Czy może AC Revelations ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 15 Marzec 2012 znów się przywalił??? (nie widzę jego postów) olać pionka naprawdę, ja już sobie darowałem i ignorowałem w ustawieniach profilu (nie widzę jego postów , itp.), wam też radze po co się denerwować?? widać że zgrywa twardziela a w gamertagu 400 trophy (nie pamiętam dokładnie ile) jak dobrze pamiętam. widać że się zna i ma coś do powiedzenia, mi coś zarzuca a on sam pisze jedynie w tym temacie setki postów reklamując zaledwie 4-5 tytułów i do tego takich że każdy wie że są dobre. Może moderator specjalnie dla niego utworzy nowy temat o nazwie "polecam uncharted, batmana, infamous i assasiny", niech sobie tam sam pisze (przecież tego nie trzeba polecać i tak każdy wie że są to dobre tytuły)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 15 Marzec 2012 Adrian człowieku, weź daj sobie spokój, bo naprawdę już nudzisz. Jak masz zamiar pisać takie pierdoły, to już w ogóle się nie udzielaj. To, że zdun ma większe pojęcia o grach niż ty to chyba jest zrozumiałe. Zachowujesz się jak rozkapryszony bachor. Także mała rada, weź dorośnij i nie zachowuj się jak dziecko, jeżeli chcesz już się udzielać na tym forum, tyle ode mnie. Z każdym postem się kolego ośmieszasz, niezłą bekę mam z ciebie, poważnie. Crooz -> Możesz kupić śmiało AC, gra godna polecania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 15 Marzec 2012 tylko że ja nigdy nie pisałem że mam większe pojęcie poprostu gościu mnie wkurza i tyle ale już nie będzie więc nic już się nie pojawi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 15 Marzec 2012 To i ja mam dylemat związany z promocją na PSN.. Zostało mi trochę ponad 60zł i nie wiem co wybrać. Just Cause 2(55zł), czy Siren Blood Curse(54zł), czy może Trine(18zł) razem z drugą częścią? Gry różne, ale nie wiem przy której ta promocja bardziej korzystna Jak lubisz platformówki, to bierz obie części Trine'a - świetne gry... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otasz 3 Napisano 15 Marzec 2012 Którą z gier udostepnionych dzisiaj na PSS w wyprzedaży "zagubione skarby" możecie polecić? Która jest najciekawsza i najbardziej opłacalna? Dodam tylko, że z wymienionych tam gier grałem tylko TR: Underworld oraz że mam wykupionego Plusa, czyli dotyczą mnie obniżone ceny. Ponawiam pytanie. Nie ukrywam, że najciekawsze wydają się Deus Ex, ICO & "cośtam" i może jeszcze Lara Croft. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 15 Marzec 2012 (edytowane) Ico i "cośtam" :P jeżeli nie grałeś wcześniej nie zastanawiaj się dłużej (jeżeli nie stronisz od gier które można uznać za sztukę)! tak naprawdę wszystkie tytuły przez ciebie wymienione są świetne ale ico i sotc hd ma w sobie cośco sprawia że człowiek jest dumny z tego że jest graczem (tylko uczulam na grafikę - jednak to gry z ery ps2) Edytowane 15 Marzec 2012 przez zdun1983 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 15 Marzec 2012 Siemka, mam pytanie polecacie grę The Darkness.? Mam zamiar ją kupić, ale nie wiem czy mi się spodoba. Jakie są wasze opinie? Aha i czy jest jakiś zajebiście długi singiel, bo takie mnie z lekka nudzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 15 Marzec 2012 Siemka, mam pytanie polecacie grę The Darkness.? Mam zamiar ją kupić, ale nie wiem czy mi się spodoba. Jakie są wasze opinie? Aha i czy jest jakiś zajebiście długi singiel, bo takie mnie z lekka nudzą. Co prawda grałem w grę jakieś dwa lata temu, ale dosyć ją pamiętam. Jeśli chodzi o singla to się nie martw ;) Singiel jest dość krótki i nawet ciekawy, (fabuła) całkiem ładna grafika (trzeba pamiętać że gra ma swoje lata) i to co pamiętam dosyć wyraźnie to świetna muzyka w tle dopasowana do sytuacji. Ale aż tak różowo to, to nie było... Momentami irytował mnie miażdżący stopień trudności, niewielka ilość lokalizacji w grze i w dodatku ogólnie pomieszczenia były jakieś puste, w końcówce gra staje się dość monotonna, szczególnie rozwalanie świateł które trzeba w każdym pomieszczeniu likwidować. To chyba tyle... Więcej nie pamiętam, pozdro. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 15 Marzec 2012 Ponawiam pytanie. Nie ukrywam, że najciekawsze wydają się Deus Ex, ICO & "cośtam" i może jeszcze Lara Croft. Zdecydowanie polecam Deusa Ico ma średnie sterowanie i trzeba się przyzwyczaić deus natomiast długa gra ciekawa łabuła możliwości ulepszania postaci (dla mnie bardzo ważne) i spoko grafika, o pannie Croft się nie wypowiem bo nie grałem :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 15 Marzec 2012 (edytowane) <sorry pomyliłem tematy do skasowania> Edytowane 15 Marzec 2012 przez Kaisus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cinek9696 9 Napisano 15 Marzec 2012 (edytowane) Ponawiam pytanie. Nie ukrywam, że najciekawsze wydają się Deus Ex, ICO & "cośtam" i może jeszcze Lara Croft. "cośtam" jest genialną grą a grafika nadal jest przpiękna jak dla mnie :) Jedyne co może naprawdę wkurzać to sterowanie ale i do tego da się przyzwyczajić. Według mnie "Ico" jest gorsze, ale wiele osób mówi, że to najlepsza gra w jaką grali i naprawedę również trzyma poziom ale SoTC jest zdecydowanie najmocniejszym najmocniejszym punktem tej kolekcji ^^ Edytowane 15 Marzec 2012 przez cinek9696 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matysek 1 Napisano 16 Marzec 2012 Mam do wydania 200zł Poszukuję ciekawych gier, o dowolnej tematyce (ale nie FIFY, NBA itp. Gry, które wyszły na PC też odpadają). Preferuję starsze gry. Nie grałem w zbyt wiele gier na konsole :P Najlepiej gdyby ich cena nie przekraczała 50 zł z wysyłką (czym więcej gier, tym lepiej ). Grałem w: Uncharted 2, Infamous, Wipeout hd, Sports Champions, Killzone 3, Eye pet oraz Time Crisis. Gry, które sobie upatrzyłem na allegro: Sly trilogy, Brutal Legend, Resistance 1/2, Fight Night Round 4 i Motorstorm Pacific Rift. Co myślicie o tych grach? Inne propozycje mile widziane. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 16 Marzec 2012 Zobacz sobie The Saboteur starsza gierka, Dante's Inferno, Darksiders, Mafia 2, Uncharted 3 jest promocja w RTV 99zł nowa w folii( grałeś w 2 warto zobaczyć i 3)Mi się też dobrze grało w Prototype Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hadzio 154 Napisano 16 Marzec 2012 Mam do wydania 200zł Poszukuję ciekawych gier, o dowolnej tematyce (ale nie FIFY, NBA itp. Gry, które wyszły na PC też odpadają). Preferuję starsze gry. Nie grałem w zbyt wiele gier na konsole :P Najlepiej gdyby ich cena nie przekraczała 50 zł z wysyłką (czym więcej gier, tym lepiej ). Grałem w: Uncharted 2, Infamous, Wipeout hd, Sports Champions, Killzone 3, Eye pet oraz Time Crisis. Gry, które sobie upatrzyłem na allegro: Sly trilogy, Brutal Legend, Resistance 1/2, Fight Night Round 4 i Motorstorm Pacific Rift. Co myślicie o tych grach? Inne propozycje mile widziane. ;) Z gier wydanych tylko na PS3 to: Uncharted 1(według mnie fabularnie lepsza niż część druga), Heavenly Sword(niezła, choć szału nie ma), Heavy Rain(świetna gra, choć właściwie na raz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 16 Marzec 2012 Z tych tylko na ps3 to oba Infamous-y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matysek 1 Napisano 16 Marzec 2012 Nie powiedziałem, że gry mają być tylko na ps3 :P Myślałem o dowolnej grze, która nie ukazała się na pc. Wszystkie gry, które podaliście kosztują ponad 50zł ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 16 Marzec 2012 ale niewiele :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 16 Marzec 2012 Bardzo polecam Serie God of War ( ceny od 55zł używane w idealnym stanie ) to jest gra... Po prostu cudna, na pewno o niej słyszałeś, jeśli nie to zajrzyj w jakieś recenzje ponieważ za dużo jest do pisania ;) Gran Turismo 5 !? Jak mogliście pominąć tą grę ;) (ceny używanej od 55zł) jeśli lubisz symulatory wyścigowe to będziesz w siódmym niebie ;] Tekken 6 (używane od 55zł) chociaż wyszedł także wyjątkowo na xbox'a to jest to jeden z moich ulubionych tytułów, jeśli lubisz tego typu gry to radzę się zainteresować tym tytułem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach