Skocz do zawartości
cwir

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

W kweście kampanii KZ3 jest lata świetlne za BO choć trzeba przyznać, że BO to najlepszy CoD pod względem fabuły. Na dodatek Killzone ma coopa, więc można z kumplem/dziewczyną(albo chłopakiem, forum się zmienia, więc taka opcja też jest :D) pograć, no i multi dla mnie w KZ3 jest o wiele lepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale split screen też jest w BO a tak czy siak ja nie mam z kim grac bo tylko kuzyn i 2 wujków ma ps3 wiec nie mam z kim zbytnio grac na split screenie ale po dłuzszych przemysleniach kupie raczej BO a po przejsciu Black ops i uzbieraniu forsy kupie kz3

Edytowane przez Hubcio-com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co Cię tak ciągnie do tego BO? Słusznie ktoś wyżej napisał, że ten CoD jest do kupienia jak już nie będziesz miał co kupować. Jak już Cod'a to MW3, BO jest moim zdaniem bardzo słabe... Za to KZ3 to bardzo fajna gra :) Kupiłem w dniu premiery i nie żałowałem wydanej kasy, multi też ma w sobie to coś :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Co Cię tak ciągnie do tego BO? Słusznie ktoś wyżej napisał, że ten CoD jest do kupienia jak już nie będziesz miał co kupować. Jak już Cod'a to MW3, BO jest moim

zdaniem bardzo słabe... Za to KZ3 to bardzo fajna gra :) Kupiłem w dniu premiery i nie żałowałem wydanej kasy, multi też ma w sobie to co

Tylko ja chce w tę gre pograć dłużej i nie nudzić się a w KZ3 przejde kampanie na move czy bez i co wtedy???? a w Black ops jest tryb zombie to moge pograc z kumplem czy bez oczywiście co-op jest w KZ3 ale jak mowiłem wczesniej nie mam z kim zbytnio grać a do multi nie mam netu

P.S Nie chce MW3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zależy skyrim niby mi się bardziej podobał ale po ilości bugów i po 90 godzinach, cięciach(animacji) i męczarni sprzedałem, batmana skończyłem w 18 godzin do tej pory nie wróciłem ale nie sprzedaje czekam aż najdzie ochota na kolejne podejście. A te 18 godzin było naprawdę zajebiste.

Obie gry to "miszczowie" 2011. jak chcesz grę na 100 godzin plus (ze sporą ilości bugów) bierz skyrima, jak mroczny i posępny klimat pomieszany z zajebistym gameplayem oczywiście batman ac...

ps. obie warto ograć, wolisz rpg - skyrim, wolisz akcje - batman i tyle.

Edytowane przez zdun1983
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Mass Effect 2 warto ograć??? :P

Edytowane przez Rastafaraj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko ja chce w tę gre pograć dłużej i nie nudzić się a w KZ3 przejde kampanie na move czy bez i co wtedy???? a w Black ops jest tryb zombie to moge pograc z kumplem czy bez oczywiście co-op jest w KZ3 ale jak mowiłem wczesniej nie mam z kim zbytnio grać a do multi nie mam netu

P.S Nie chce MW3

Nie rozumiem Cię. Chcesz grać z kumplem w tryb zombie, ale nie chcesz grać w coopa KZ3 bo nie masz z kim...

Sam w to zombie zbytnio nie pograsz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Killzone 3 ma świetne multi, a ten cały tryb zombi w Black Opsie po kilku godzinach zabawy robi się cholernie nudny... Bierz KZ3, a na pewno się nie zawiedziesz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czy siak KZ3 lepsze... Co z tym Mass Effectem 2??

jeśli nie grałeś w ME 1 to nie ma sensu kupno 2 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest w sumie warto zacząć od 2 chociaż fakt komiks (streszczenie jedynki) jest strasznie biedne i radzę się w sieci najpierw zapoznać z fabułą jedynki, ale część 2ga tak: warta jest grzechu.

rasta- chyba też lubisz rpg :)

ktoś się wcześniej pytał o jakiegoś dragon balla czy street fighter x tekken.... Naprawdę się pytałeś czy było ono retoryczne ;) oczywiście że sfxt! najlepsza bijatyka tej generacji! jak się skusisz zapraszam na spary (a ekipę mamy konkretną już). DB jaki by nie był (osobiście nie grałem) jest tylko grą na podstawie db .... czar streeta jest wiecznie żywy i trzeba to ogrywać jak się bijatyki lubi - tym bardziej że online już w miarę załatany i można dobrze się po sieci bawić.

Edytowane przez zdun1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto nie lubi rpg... :D Możecie polecić jakąś stronę, gdzie fabuła z Mass Effect jest jakoś fajnie i zrozumiale opisana?? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy yt i "mass effect walkthrough" - przewijać gameplay i oglądać sobie wstawki (chociaż szczerze kup na pc - nawet w biedronce kiedyś była za 15 zł i sam ogarnij :P ), troszkę w nowym psx extreme masz i w pl (chyba że ang ci nie przeszkadza) to wsio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak kolega wyżej, kup na PC, na prawdę warto przejść tę grę i poznać fabułę. Po skończeniu super jest zacząć ME2 i zobaczyć odniesienia do poprzedniej części, uśmiech sam wskakuje na twarz :) W ME2 bardziej postawili na strzelanie, ale i tak jest świetna. Dzisiaj w nocy właśnie ją skończyłem i zaraz zabieram się za ME3 :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko byłoby cacy gdyby mój PC miał nieco większe możliwości... :P No, ale trudno, poczytam trochę i ogarnę tą fabułę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jescze raz KZ3 czy COD:Bo Tylko singiel która gra jest LEPSZA W SINGLU ma dłuższa kampanię i która ma więcej akcji ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jescze raz KZ3 czy COD:Bo Tylko singiel która gra jest LEPSZA W SINGLU ma dłuższa kampanię i która ma więcej akcji ????

Killzone ma krótką, ale pełną akcji kampanię, do tego ta grafika ^^ W Black Ops jest lepsza fabuła, ale za to kiepska grafika... :P W sumie to oby dwie gry fajne, jednak więcej radochy dał mi KZ3 :) Wybór należy do Ciebie...

Mass Effect 2 z dodatkiem misje cerberusa za 65 zł, warto??? ;>

Edytowane przez Rastafaraj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rastafaraj biore twoj głos pod uwagę wypowie sie ktoś jescze?

p.s która gra ma ładniejsze krajobrazy kz3 czy BO?

Edytowane przez Hubcio-com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Killzone3 zdecydowanie.

Ogólnie grafika w kz3 jest dużo ładniejsza niż w BO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale się uparłeś :D Najlepiej kup jedną, później wymień na drugą i po problemie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi