M Pejn 223 Napisano 18 Marzec 2012 Opłaca się, kwestia tylko, czy będziesz grał po sieci czy tylko sam/z kumplami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOSAmisiu 5 Napisano 19 Marzec 2012 (edytowane) Witam mam pytanko chce zakupic Joystick do ps3 do takich gier jak Birds of Steel czy Birds of Prey, mam do wyboru Saitek Aviator lub Mad Catz Cyborg Fly 9 lub 5 ? CO mozecie polecic co wy byscie wybrali na moim miejscu ? Z gory dzieki i pozdrawiam Ok zamowilem Mad Catza Cyborg Fly 9, ktos bedzie chcial cos wiedziec niech pisze na priv lub doda mnie na psn to pogramy pozdro Edytowane 19 Marzec 2012 przez KOSAmisiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 19 Marzec 2012 Jako, że ostatnimi czasy brak fajnych premier a GT5 i F1 2011 powoli mi się zaczyna nudzić więc pograłbym w coś starszego ale ciekawego. Zastanawiam się głównie na Ensaleved, Mass Effect 2 (później w perspektywie ME3), Prince of Persia Zapomniane Piaski, The Saboteur, Deus Ex. Jeżeli macie jakieś inne pomysły to chętnie posłucham. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 19 Marzec 2012 (edytowane) coś starszego dobrej cenie?? enslaved na raz jest całkiem fajny ale z tego samego przedziału czasowego bardziej bym polecił castlevanię. ME2 bardzo przyjemnie i w perspektywie me 3 jeszcze lepiej :) popy trzeba lubieć (ja uwielbiam na raz skończone wszystkie 5 części tych nowszych), ale też nie są to tytuły na dłużej. saboteur - dobra cena, fajna stylistyka, świetna muzyka ale jakoś tak tylko powyżej średniej (brak kopa). deus klasa i bardzo staniał, ale bardziej byłbym skłonny do ME2 potem ME3. z tego co jeszcze mógłbym polecić na troszkę dłużej: - red dead redemption goty (około 30 godzin singla i świetnej zabawy, o multi skillowym nie wspomnę). - borderlands (świetna gra na 50 + godzin w post apokaliptycznym sosie i do tego z jajem) - bioshock 1 i 2 (super cena, świetny klimat - dobra fabuła i super przygoda). - brutal legend (dla fanów ciężkiego brzmienia mistrz ale na krócej) - dead space 1,2+extracion (klimat się wylewa z ekranu w sosie ala obcy) to tyle na początek, sprecyzuj jakie gatunki lubisz to może coś więcej polecę. sam od ponad tygodnia skilluje sfxtekken, dla ludzi lubiących siedzieć z wymagającą bijatyką na wiele godzin: 10/10! Edytowane 19 Marzec 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 19 Marzec 2012 (edytowane) Szukam czegoś starszego i może mniej znanego dlatego, że praktycznie we wszystkie duże tytuły grałem. W castlevanie też grałem (super gra). Przesunęli premierę Risen 2 i Max Paina i trochę lipa. Zresztą ten rok nie zapowiada się jakoś powalająco. Lubię sandboxy i starsze klimaty (w rdr grałem) dlatego mnie interesuje ten Saboteur ale boję się, że może być nie grywalna bo ciężko zrobić dobrego sandboxa. Chyba zdecyduję się na ME2, szkoda tylko, że nie jest w polskiej wersji językowej. Edytowane 19 Marzec 2012 przez tomluc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 19 Marzec 2012 Szukam czegoś starszego i może mniej znanego dlatego, że praktycznie we wszystkie duże tytuły grałem. W castlevanie też grałem (super gra). Przesunęli premierę Risen 2 i Max Paina i trochę lipa. Zresztą ten rok nie zapowiada się jakoś powalająco. Lubię sandboxy i starsze klimaty (w rdr grałem) dlatego mnie interesuje ten Saboteur ale boję się, że może być nie grywalna bo ciężko zrobić dobrego sandboxa. Chyba zdecyduję się na ME2, szkoda tylko, że nie jest w polskiej wersji językowej. Saboteur, Red Faction Guerilla, bardzo dobre sandboxy. I jak w tym roku żadne ciekawe gry nie wychodzą? Od groma tego. Max Payne 3, GTA V(może w tym roku), Hitman V, Risen 2, BioShock Infinite, ten, ten cyberpunkowy sandbox (sequel FPSa, zapomniałem tytułu) i wiele, wiele innych. Lepiej ten rok się zapowiada od poprzedniego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Junikers 1 Napisano 19 Marzec 2012 Zastanawiam się nad zakupem Assassin's Creed. Warto kupować pierwszą część, czy kupić drugą? Obie są w podobnej cenie, więc nie wiem co wybrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 19 Marzec 2012 Ja do dzisiaj nie przeszedłem jedynki bo... po prostu nie mogłem, zakończenie sobie na yt zobaczyłem. Przez całą grę wykonujesz w kółko 6 typów czy tam 7 zadań. Ja wytrzymałem do połowy gry. Natomiast dwójka ma o wiele ciekawszą grę (mało nawiązań do jedynki, wystarczy zakończenie znać), jest o wiele bardziej rozbudowana i jest o wiele dłuższa i napewno nie znudzi się po kilku godzinach. Bierz dwójke, napewno wielu podzieli moje zdanie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 19 Marzec 2012 Ja do dzisiaj nie przeszedłem jedynki bo... po prostu nie mogłem, zakończenie sobie na yt zobaczyłem. Przez całą grę wykonujesz w kółko 6 typów czy tam 7 zadań. Ja wytrzymałem do połowy gry. Natomiast dwójka ma o wiele ciekawszą grę (mało nawiązań do jedynki, wystarczy zakończenie znać), jest o wiele bardziej rozbudowana i jest o wiele dłuższa i napewno nie znudzi się po kilku godzinach. Bierz dwójke, napewno wielu podzieli moje zdanie. Heh, dokładnie. Jedynkę ukończyłem, ale tylko dzięki silnemu samozaparciu i ogromnej chęci poznania zakończenia. Pierwsza 1/3 gry jest świetna, ale później następuje chorobliwe wałkowanie tych samych schematów, jedynie finalne cele nieco się od siebie różnią. Dwójeczka w wersji GOTY czeka na półeczce, niedługo się za nią wezmę. Niemniej jeśli masz wybierać, to weź dwójkę w GOTY, a zakończenie jedynki (tak jak trafnie napisał Homer S) obejrzyj sobie na YouTube, bo na 90% zabraknie Ci chęci na ukończenie jej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 19 Marzec 2012 Jak kolega wyżej, skończyłem tylko dlatego, że wydałem ciężko zarobione pieniądze i stwierdziłem, że dogram do końca, gra naprawdę nużyła. 2 część za to zupełnie odwrotnie, mnóstwo godzin, fajna polska wersja językowa, wciągające zadania i naprawdę wciągające trofea (moja druga platyna na ps3), szczerze polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
77rpm 31 Napisano 19 Marzec 2012 Jedynka dno... wytrzymałem do momentu wjazdu koniem do drugiego albo trzeciego miasta i ... no nie da się więcej. Dwójka cudo - najlepsza z serii i pełno godzin. Polecam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tanatos 1 Napisano 19 Marzec 2012 (edytowane) Dante's Inferno JUST CAUSE 2 DEAD SPACE 2 LIMITED EDITION BULLETSTORM LIMITED EDITION która byscie wybrali? na poczatku nastawiaony byłem na Dante's Inferno, z uwagi na to ze GOW III bardo mi sie podobał i chetnie zagrałbym w cos podobnego, ale troche odstarszyła mnie grafika, wydaje mi sie ze wypada duzo gorzej w porównianiu z GOWem III, jesli sie myle to mnie poprawcie. co do reszty nie jestem jakos specjalnie przekonany. Grałem w pierwsza czesc dead space i tak średnio mi podeszła. ewentualnie moge wziać heavy rain, jesli powyzsze gry sa duzo od niej słabsze. tylko HR chciałem kupic w zestawie z inna gra w innym sklepie i troche później. generalnie lubie mroczne klimaty, z nastawieniem na strumienie krwi, przygodówki typu uncharted 2 raczej mnie nudza. Czekam na wasze opinie pozdrawiam Edytowane 19 Marzec 2012 przez Tanatos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 19 Marzec 2012 Dante's Inferno JUST CAUSE 2 DEAD SPACE 2 LIMITED EDITION BULLETSTORM LIMITED EDITION która byscie wybrali? na poczatku nastawiaony byłem na Dante's Inferno, z uwagi na to ze GOW III bardo mi sie podobał i chetnie zagrałbym w cos podobnego, ale troche odstarszyła mnie grafika, wydaje mi sie ze wypada duzo gorzej w porównianiu z GOWem III, jesli sie myle to mnie poprawcie. co do reszty nie jestem jakos specjalnie przekonany. Grałem w pierwsza czesc dead space i tak średnio mi podeszła. ewentualnie moge wziać heavy rain, jesli powyzsze gry sa duzo od niej słabsze. tylko HR chciałem kupic w zestawie z inna gra w innym sklepie i troche później. czekam na wasze opinie pozdrawiam Heavy Rain bije te gry na głowę ;] HR to naprawdę super napisana fabuła dzięki czemu się nie nudzisz, jeśli coś robisz to robisz to po coś konkretnego. Grafika ? Naprawdę wyśmienita, jak i zarówno audio. Po prostu Heavy Rain to gra która porywa, i się nie nudzisz ;] Bierz i się nie zastanawiaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 19 Marzec 2012 Dante's Inferno JUST CAUSE 2 DEAD SPACE 2 LIMITED EDITION BULLETSTORM LIMITED EDITION odpowiedz jest prosta - Bulletstorm ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 19 Marzec 2012 Siemka widziałem własnie videorecenzje KILLZONE3 quaz mówił że co-op nie pozwala na używanie move czy moze ktoś to potwierdzic ktos kto ma kz3 i grał w co-op'a plisss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 19 Marzec 2012 odpowiedz jest prosta - Bulletstorm ;) Powiem ci że Dante Bardzo fajna gierka ale z podobnych polecił bym ci bardziej Castelvania( dłuższa zabawa no i jak dla mnie klimat super a można dorwać na allegro 15-20zł drożej niż dantego) Dead Space 2 bardzo dobra gra mnie akurat nie straszyła ale jak przeszedłeś jedynkę to i tą musisz zaliczyć co do Bulleta i Justa nie grałem :-)Odpowiedz do Tanatosa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 19 Marzec 2012 Just Cause 2 - świetny sandbox z kozacką grafiką. Wciagnie Cie na spoooro godzin. Dead Space 2 - horrorem bym tej gry nie nazwał, coś tam strasznego było ale nie zmienia to faktu, że to świetna gra akcji z ciekawą i dobrze wyreżyserowaną fabułą. Bulletstorm - grałem tylko w demo, taki ot FPS, gra ponoć szybko się nudzi a multi to kiszka. Dante's Inferno - po God of War najlepsza siekanka na obecną generację (no, może po Ninja Gaiden 2). Tylko troszke krótka... Musisz sam sobie coś wybrać niestety bo wszystkie te gry są b.dobre (oprócz tego Bulletstorma, który do mnie nie przemówił) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 19 Marzec 2012 Dead space 2 najlepszy z tych gier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tanatos 1 Napisano 19 Marzec 2012 (edytowane) Powiem ci że Dante Bardzo fajna gierka ale z podobnych polecił bym ci bardziej Castelvania( dłuższa zabawa no i jak dla mnie klimat super a można dorwać na allegro 15-20zł drożej niż dantego) Dead Space 2 bardzo dobra gra mnie akurat nie straszyła w Dead Space 2, obawiam sie tego, ze bedzie bardzo podobna do 1, czyli bardzo podobne do siebie lokacje, nudne zadania i co najwazniejsze mało straszna, całą gra polega na skupianiu sie na rozczonkowywaniu konczyn potworów, gra zdecydowanie mnie nie porwała, ale generalnie lubie takie klimaty wiec ostatecznie mógł bym zaryzykować, gdybym dorwał gre w dobrej cenie. co do Castelvani musze sie jej blizej przyjzec, grze na pewno pomaga to ze jest długa, pomysle przy nastepnych zakupach. Gra jest kierowana do dorosłego odbiorcy czy klimatem przypomina fantasy dla 15-latków? Ostatecznie kupiłem killzona 3 edycje kolekcjonerska i HR. dzieki za pomoc w wyborze edit. Bulletstorm - grałem tylko w demo, taki ot FPS, gra ponoć szybko się nudzi a multi to kiszka. a jak wypada system walki, inteligencja przeciwnikow? generalnie gre mozna wyrwac za 60 zł jest warta tej ceny? jestem ciekawy tej gry ze wzgledu na grafike i sposób zabijania przeciwników. niestety nie miałem okazji zagrac w zadne demo. Edytowane 19 Marzec 2012 przez Tanatos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 19 Marzec 2012 DS2 różni się zupełnie od 1. Lokacje są zajebiście zaprojektowane, gra nabrała akcji, poza tym niektóre momenty są naprawde mocne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 19 Marzec 2012 (edytowane) Siemka widziałem własnie videorecenzje KILLZONE3 quaz mówił że co-op nie pozwala na używanie move czy moze ktoś to potwierdzic ktos kto ma kz3 i grał w co-op'a plisss Edytowane 19 Marzec 2012 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snipe__PL 6 Napisano 19 Marzec 2012 (edytowane) Nowa wersja mobilna forum jest do bani. W tym miejscu dałem odpowiedź do postu z 13 lugego. Moje pytanie brzmi - Czemu pokazuje się losowa strona gdy klikam ma temat a nie najnowsza? Edytowane 19 Marzec 2012 przez Snipe__PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 19 Marzec 2012 Gdzieś Ty to wykopał... Chyba nie ta strona się załadowała? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snipe__PL 6 Napisano 19 Marzec 2012 Gdzieś Ty to wykopał... Chyba nie ta strona się załadowała? :D Zrobiłem edit :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 19 Marzec 2012 Siemka widziałem własnie videorecenzje KILLZONE3 quaz mówił że co-op nie pozwala na używanie move czy moze ktoś to potwierdzic ktos kto ma kz3 i grał w co-op'a plisss http://tvgry.pl/?ID=1502[/CODE]Jak widać wszystko ładnie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach