Skocz do zawartości
cwir

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Siostra chce zrobic prezent i kupic mi jakąś gre ale ona nie wie jaką ani ja :D Maksymalnie moze wydac 100zl cos polecacie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chleb czy salceson?

Do 100zł masz pierdyliard gier. Napisz co masz, jakie gatunki lubisz bo tu długą liste można zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:biggrin: Mam fife 11 i 12, bfbc2 i bf3, tekena6 i fife street Lubie gry sportowe ale i kazdy FPS, RPG i samochody cos w stylu wyscigowek z crash bandicoot bodajze :) aaa i jescze mam god of war 1,2,3 Edytowane przez jajnica

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uncharted 1&2, Killzone 3, Resistance 3 (do 100 powinna siora wyrwać). Jak nie odciąga Cię od sandboxów to genialny RDR.

Proste.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BF3 albo Uncharted 3 ( tą masz za 99 zł w rtv ) - i masz piękną nowość. Do tego jeszcze Portal 2 i RDR.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka widziałem własnie videorecenzje KILLZONE3 quaz mówił że co-op nie pozwala na używanie move czy moze ktoś to potwierdzic ktos kto ma kz3 i grał w co-op'a plisss

Co-op działa tylko z padami (nie ma zaimplementowanej obsługi move w tej opcji)

http://tvgry.pl/?ID=1502[/CODE]

Jak widać wszystko ładnie działa.

Koledze nie chodzi o multi. W tym trybie nie ma co-op'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MW3 jest lepsze od BF3 czy na odwrot ?? bo w MW3 gralem i po nie calych 5 godzinach przeszedlem cala gre troche krotka a jak sie to ma do BF3 ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o singla to zdecydowanie lepsze jest MW3. BF3 singiel nie za długi i zupełnie nie porywa.

Multi się nie wypowiadam :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obie gry tylko do multi, single to crapy.

Multi w BFie to duże mapy, pojazdy i współpraca. CoD to znowu korytarze i strzelanie w plecy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja mw3 na single player przeszedlem i tak mnie gra pochlonela ze nie cale 5 h i przeszedlem wiec jak piszesz BF3 jeszcze gorszy masakra co z tymi grami dzisiejszymi hehe powinno sie grac minimum 30 h w takie wojenne strzelanki

ja na multi nie gram wiec tylko single mnie interesuje :) widac musze poczekac moze nowy MoH cos pokaze i single player bedzie dluzszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dam AC Revelations PL z passem dostanę Mass Effect 3 z passem, brać?? Dodam, że nie grałem w poprzednie części ME... :P

no ja mw3 na single player przeszedlem i tak mnie gra pochlonela ze nie cale 5 h i przeszedlem wiec jak piszesz BF3 jeszcze gorszy masakra co z tymi grami dzisiejszymi hehe powinno sie grac minimum 30 h w takie wojenne strzelanki

ja na multi nie gram wiec tylko single mnie interesuje :) widac musze poczekac moze nowy MoH cos pokaze i single player bedzie dluzszy

Też na MOH-a czekam, bo poprzedni jak dla mnie był genialny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trudna sprawa.. bierz gdyż ci się kasowo opłaca a gra zacna (me3 jest nowszy = droższy) ale nie graj dopóki nie skończysz poprzednika (bardzo dużo stracisz), no chyba że w multi ekm które jest średnie :/ gdyż jest to typowo singlowa epicka przygoda.

Edytowane przez zdun1983
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymień i dokup poprzednie części, Najwyzej sprzedasz trójkę jak Ci sie nei spodobają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

warto wymieniać GT5 na GOW3?

Przedział cenowy ten sam więc jeśli jesteś zainteresowany tą grą to się wymieniaj ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zależy co bardziej preferujesz. Dla mnie GT5 jest grą na długie miesiące, do tego nieśmiertelne multi. GOW3 zaś jest najlepszym slaszerem tej generacji, jeśli więc lubisz tego typu gry to będziesz w siódmym niebie. Samej zabawy starczy Ci na kilkanaście godzin, chyba że zapragniesz wbić platynę, wtedy czas dodatkowo się wydłuży. Ja osobiście w życiu bym nie zamienił, ale jeśli GT5 znudziło Ci się, to bierz śmiało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GoW 3 to bardzo świetna gra, najlepsza siekanka na obecne generacje jak dla mnie. Tą grę po prostu trzeba przejść. Ale czy warto się wymieniać... GT znowu jest bardzo dobrym symulatorem i tak jak kolega wyżej powiedział, multi starczy na długo. Jeśli Cię GT nie kręci, albo Ci się zaczyna nudzić - wymieniaj. Jeśli nie, to GoWa możesz sobie kupić, ona jeszcze stanieje do jakichś 50 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dam AC Revelations PL z passem dostanę Mass Effect 3 z passem, brać?? Dodam, że nie grałem w poprzednie części ME... :P

Też na MOH-a czekam, bo poprzedni jak dla mnie był genialny :)

Grałem w Massa 2 na 1godzinnym trialu i musze powiedzieć że gra jest super w assassin-y grałem wszystkie i muszę powiedzieć że też są super ale jak ograne też je masz to wymieniaj się bez namysłu poza tym Mass droższy:-)
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem interes opłacalny PoP krótki ale fajny a GTA no tu chyba nie trzeba nic mówić w obie grałem i szczerze polecam GTA dlugooo pograsz więc bierz

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A pod względem cenowym też się chyba opłaca, nie??

Niewielkie różnice cenowe ale na korzyść GTA naprawdę warto wymienić nie zawiedziesz się:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niewielkie różnice cenowe ale na korzyść GTA naprawdę warto wymienić nie zawiedziesz się:-)

Tylko te GTA w wydaniu platynowym, brać mimo to???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi