amigo 158 Napisano 20 Marzec 2012 Tylko te GTA w wydaniu platynowym, brać mimo to??? co za róznica? bierz, bo ten PoP to lipa jakaś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 20 Marzec 2012 Tylko te GTA w wydaniu platynowym, brać mimo to??? No oprócz pudełka nie ma różnicy między tym wydaniem a premierą więc jak nie masz problemu z kolorem żółtym to bierz a jak jesteś kolekcjonerem premier to nie:-)(Ja osobiście tych platinum nie lubię taki miękki plastic i zawsze szukam premier ale ale to ja :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rastafaraj 10 Napisano 20 Marzec 2012 co za róznica? bierz, bo ten PoP to lipa jakaś POP to cakiem fajna gierka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati9106 14 Napisano 20 Marzec 2012 A no jest są tacy co wogóle nie kupują platinum bo uważają że brzydka okładka. Np gdzie dostaniesz teraz wydanie premierowe uncharted 2? Na allegro znalazłem za 240 zł aż się uśmiałem http://allegro.pl/uncharted-2-pl-wyd-premierowe-nowa-folia-i2202747011.html :rofl: . Dla kolekcjonera dobre ale taka cena platinum są po 60 - 80 zł to jest sens tyle przepłacać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 20 Marzec 2012 A no jest są tacy co wogóle nie kupują platinum bo uważają że brzydka okładka. Np gdzie dostaniesz teraz wydanie premierowe uncharted 2? Na allegro znalazłem za 240 zł aż się uśmiałem http://allegro.pl/un...2202747011.html :rofl: . Dla kolekcjonera dobre ale taka cena platinum są po 60 - 80 zł to jest sens tyle przepłacać Powiem ci że oczywiście nie kupuję premier droższych niż platinum, bo to by było bez sensu płacić za pudełko:-)wiadomo. Ale jak szukam gier to premier takie wolę no chba że tak jak mówisz ceny są z kosmosu. A co do U2 to wczoraj właśnie kupiłem premierę nówkę w folii za 50zł w sklepie Play&go w szczecinie:-)I oczywiście nie twierdzę że platinum w czym kolwiek są gorsze od premier po prostu ja wolę takie pudełko bo przecież walor estetyczny też się liczy:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati9106 14 Napisano 20 Marzec 2012 (edytowane) A w PL to może sam zakupie? :P Edytowane 20 Marzec 2012 przez mati9106 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 20 Marzec 2012 rasatafaraj - z całym szacunkiem do R* ale w tych czasach gta4 możesz sobie spokojnie darować- chrupiąca animacja, na dłuższą metę przynudzające misje, już lekko przestarzałe sterowanie i troszkę przedpotopowa oprawa (chociaż dalej niezła) ... Nie za popa zapomniane piaski gdyż to w miarę (porównując do gta4) nowy tytuł. Poszukaj czegoś innego, sądząc z zakupionych przez ciebie wcześniej masz w co grać, slow down ;) , może za jakiś czas znajdziesz lepszą okazję gdyż cenowo nie za bardzo się to opłaca. Pisałeś że lubisz rpg bierz ff13, resonance of fate, demons souls za popa na przykład :) ograj to co postanowiłeś kupić do tej pory bo ci życia na te gry nie starczy :P ps. serię gta szanuje ale fanem nie jestem (no chyba że 1, 2, i london w które często na psxie do dziś gram) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 20 Marzec 2012 A w PL to może sam zakupie? :P tak w pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rastafaraj 10 Napisano 20 Marzec 2012 rasatafaraj - z całym szacunkiem do R* ale w tych czasach gta4 możesz sobie spokojnie darować- chrupiąca animacja, na dłuższą metę przynudzające misje, już lekko przestarzałe sterowanie i troszkę przedpotopowa oprawa (chociaż dalej niezła) ... Nie za popa zapomniane piaski gdyż to w miarę (porównując do gta4) nowy tytuł. Poszukaj czegoś innego, sądząc z zakupionych przez ciebie wcześniej masz w co grać, slow down ;) , może za jakiś czas znajdziesz lepszą okazję gdyż cenowo nie za bardzo się to opłaca. Pisałeś że lubisz rpg bierz ff13, resonance of fate, demons souls za popa na przykład :) ograj to co postanowiłeś kupić do tej pory bo ci życia na te gry nie starczy :P ps. serię gta szanuje ale fanem nie jestem (no chyba że 1, 2, i london w które często na psxie do dziś gram) W końcu konkretna odpowiedź... Dzięki!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolo_109 1 Napisano 20 Marzec 2012 Ja wziąłbym bez wahania GTA IV, gra jest meeega długa i rozbudowana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 20 Marzec 2012 Za popa spokojnie jakiegoś Fallouta wyrwiesz, GoWa albo cuś. GTA gra dobra, sam niedawno przeszedłem ale... już lepiej na tą piątke poczekać, choć warto czwóreczke oblukać dla samej fabuły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rastafaraj 10 Napisano 20 Marzec 2012 Ja wziąłbym bez wahania GTA IV, gra jest meeega długa i rozbudowana. Wątpię, że jest lepsza od Red Dead Redemtpion... :P GOW-y już mam zaliczone... :P Chyba najlepiej sprzedać tą grę, dołożyć trochę i kupić Mass Effect 2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 20 Marzec 2012 nie no od RDR na pewno nie ale o niego nie pytałeś a a w sprawie wymiany to już twoja sprawa co wybierzesz jak przeszedłeś pop-a to już co raczej nie potrzebny gra na 1raz więc nie ma nad czym rozkminiać trza brać GTA chyba że masz inne opcje to podawaj my może podpowiemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 20 Marzec 2012 Hmm, a co mi Panowie powiecie o pierwszym Resistance? Bo mam oferte wymiany za Army of Two (leży i się kurzy od paru m-cy). Kiedyś pamiętam grałem w demko ale jakoś to do mnie nie przemówiło, choć fajne bronie w tej grze były. Długa, krótka, fajnie się strzela (na ekstra fabułe nie ma co liczyć). Bo z Resistance 3 to inna bajka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolo_109 1 Napisano 20 Marzec 2012 Wątpię, że jest lepsza od Red Dead Redemtpion... :P Bo nie jest :P Jak dla mnie RDR to jedna z lepszych gier tej generacji. Co do tematu, to napisz inne opcje, to podpowiemy, tak jak napisał adrian19904. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 20 Marzec 2012 Ja muszę polecić Resident Evil 5 szczególnie dla fanów serii :) Wiecie może kiedy można się spodziewać RE: racoon city w wersji platinum i kiedy w jakiś rozsądnych cencach (powiedzmy 70zł) można będzie używke kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 20 Marzec 2012 jeszcze premiery nie było a ty już chcesz platinum ?? :0 szykuje się średniak więc obstawiam brak platinum i po pól roku cenę 69 zł za nówkę (ale to wróżenie z fusów). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wysoczanin 0 Napisano 21 Marzec 2012 Pytanie do znawców tematu;) Polecicie jakieś dobre gierki typu God Of War albo Dante's Inferno? pozdro i dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Freak 17 Napisano 21 Marzec 2012 Hmm, a co mi Panowie powiecie o pierwszym Resistance? Bo mam oferte wymiany za Army of Two (leży i się kurzy od paru m-cy). Gra fajna ale ma jeden duży minus. Brak trofeów. Poza tym to świetna jest. Mimo że wiekowa to tak naprawdę dużo nie odstaje od dzisiejszych fpsów. Przeszedłem całą grę i bardzo polecam. Ciekawe lokacje, różne bajery typu jazdy jeepem, czołgiem. Co prawda tylko przez krótką część ale i tak wystarczyło. Do tego tryb co-op i dzielony ekran. Tylko zapraszać znajomków. Zabawa przednia. Jeżeli Ci nie przeszkadza brak trofeów to gorąco polecam :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 21 Marzec 2012 Pytanie do znawców tematu;) Polecicie jakieś dobre gierki typu God Of War albo Dante's Inferno? pozdro i dzięki Koniecznie Castlevania, klimat podobał mi się bardziej niż GOW, a interfejsem, rozbudowaniem itp bije Dante na głowe. Jezeli nie grales, to mozesz brac w ciemno. Bayonette tez wchlonalem na raz:) Z tym, ze Bayonetta jest nastawiona na mordobicie non stop a w Castle masz sporo zagadek i calkiem niezly motyw przewodni gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flinston 11 Napisano 21 Marzec 2012 Pytanie do znawców tematu;) Polecicie jakieś dobre gierki typu God Of War albo Dante's Inferno? pozdro i dzięki Jeszcze możesz spróbować Darksiders, sam nie grałem ale podobno bardzo fajna i dość długa gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goofy3 1 Napisano 21 Marzec 2012 Hej, nie wiedziałem zbytnio gdzie napisać, więc piszę tutaj ;) Szukam jednego tytułu, którego kiedyś widziałem trailer. Gra z ok połowy 2011, w trailerze koleś walczył z wielkim wilkołakiem czy czymś podobnym, ponoć to pierwsza scena. Klimaty raczej starożytne, gatunek slasher z elementami rpg. Szukałem, ale nie mogę znaleźć, pomożecie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 21 Marzec 2012 Może zobacz Castelvania pierwsza misja walczysz z wielkim wilkołakiem którego nabijasz na pal:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goofy3 1 Napisano 21 Marzec 2012 Dzięki, tak to jest Castlevania :D Czyli teraz mam dylemat, RDR vs Deus Ex vs Castlevania Ale to chyba sam zdecyduję, w każdą z nich chcę zagrać, pytanie tylko w którą pierwszą ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 21 Marzec 2012 Moim zdaniem w takiej kolejności jak napisałeś w takiej powinieneś zacząć grać:-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach