goofy3 1 Napisano 21 Marzec 2012 I tak zrobiłem, RDR zamówione ;) W sumie nawet tak bardziej ekonomicznie wyszło, w tej kolejności są też od najtańszej do najdroższej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 21 Marzec 2012 Dokładnie ;) RDR - Desus Ex - Castlevania Moim zdaniem gra od bardzo dobrej do mniej przystępnej ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 21 Marzec 2012 Castlevania u mnie okazała się zupełnie nie grywalna. Nie wiem ile klatek miałem przez większość gry ( około 20 pewnie), kamera to żart, gra kompletnie mnie odrzuciła.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 21 Marzec 2012 Jak powszechnie wiadomo nie ma gry która zadowoliła by wszystkich :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil_77 6 Napisano 21 Marzec 2012 Mnie tak samo jak poprzednika Castlevania zupełnie nie przypadła do gustu, kiedy RDR po prostu pokochałem. Desus Ex jeszcze nie grałem, ale niedługo mam zamiar. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 21 Marzec 2012 Gra fajna ale ma jeden duży minus. Brak trofeów. Poza tym to świetna jest. Mimo że wiekowa to tak naprawdę dużo nie odstaje od dzisiejszych fpsów. Przeszedłem całą grę i bardzo polecam. Ciekawe lokacje, różne bajery typu jazdy jeepem, czołgiem. Co prawda tylko przez krótką część ale i tak wystarczyło. Do tego tryb co-op i dzielony ekran. Tylko zapraszać znajomków. Zabawa przednia. Jeżeli Ci nie przeszkadza brak trofeów to gorąco polecam :) No dzięki wielkie, jeszcze się zastanowie ale mam oferte AoT + FC2 za Bioshocka 2 więc pomyśle bo i z Far Cryem nie mam co robić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 21 Marzec 2012 (edytowane) bioshock 2 strasznie dobra gra, chociaż tania na dziś dzień (jedna z nielicznych tytułów typu fps które uważam za mistrzowskie). Grałeś w jedynkę?? która również do dziś potrafi zachwycić! Sprzedaj osobno i kup bio 1 i 2 rdr taki jest: każdy go kocha. castlevania mi osobiście się podobała (ale na raz - gdyż jestem fanem starszych części a najnowsza odsłona to wesoły slasherek a nie gra logiczna z elementami zręcznościowymi).... Deus też : dla mnie na raz. (ale bardzo dobry!) Edytowane 21 Marzec 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 21 Marzec 2012 No dzięki wielkie, jeszcze się zastanowie ale mam oferte AoT + FC2 za Bioshocka 2 więc pomyśle bo i z Far Cryem nie mam co robić. Jeżeli ty masz dostać Bioshocka 2 to nie za bardzo ci się opłaca lepiej sprzedaj je osobno i kup sobie Bio jest na muve Rapture edition za 49zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 21 Marzec 2012 Jeżeli ty masz dostać Bioshocka 2 to nie za bardzo ci się opłaca lepiej sprzedaj je osobno i kup sobie Bio jest na muve Rapture edition za 49zł Ta, ciekawe kto Ci to kupi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 21 Marzec 2012 bierz bio 2 i nie gadaj zobaczysz że spędzisz zajebiste 8-10 godzin z dobrym fpsem przygodowym (jak będziesz chciał jestem chętny na multi - o dziwo sporo osób gra: sprawdzałem 3 tygodnie temu). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 21 Marzec 2012 Ta, ciekawe kto Ci to kupi. Na allegro sprzedaż wszystko... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 21 Marzec 2012 Ta, ciekawe kto Ci to kupi. Jak kolega wyżej napisał na allegro wszystko kupią a za 2 gry na pewno nazbierasz na na Bio a będziesz miał nóweczkę i do tego dostaniesz art booka i jakieś tam pudełko wydajeale to już ty decydujesz my ci tylko dajemy inne propozycje na które się decydujesz lub nie Jak by co to pisz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 21 Marzec 2012 A może i ktoś kupi te szity na Alledrogo, może i prawde prawicie. :D @zdun Wiem, grałem na PieCu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 21 Marzec 2012 (edytowane) A może i ktoś kupi te szity na Alledrogo, może i prawde prawicie. @zdun Wiem, grałem na PieCu :) Na pewno ktoś kupi... Przecież ktoś kto nie grał, lub chciałby sobie zagrać jeszcze raz w dany tytuł to sobie kupi, bo wyboru nie ma. Ludzie kupują masę starszych tytułów. Edytowane 21 Marzec 2012 przez Kaisus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crooz 1 Napisano 22 Marzec 2012 Witam ja mam jeszcze pytanie. Czy kupić revelations czy czekać na prototype2 ? . W sumie czesc druga prototype'a praktycznie niczym sie nie rozni od poprzedniej czesci, ale moze sie myle i chcialbym , zeby ktos ogarniajacy mnie naprostował. Revelations ogolnie jest dobrą grą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 22 Marzec 2012 No to powiem ci że i w jedną grę i drugą grałem jestem fanem ezia i altaira i powiem ci że jeżeli grałeś w poprzednie części to musisz zagrać i w revelations, ogólnienie jest to tak dobra kontynuacja jak np. Uncharted czy Batman ale grafika i klimat gry mi się podobał niestety nie wnosi ona zbyt wiele rewolucji w stosunku do brotherhooda, prototype jeszcze nie wyszedł więc nie ma jak się wypowiedzieć jedynke przeszedłem w bólach nudna przynajmniej dla mnie jak flaki z olejem jak poprawili 2 czego nie wiadomo( po samych zwiastunach nie ma co oceniać) to i tak warto zakupić najpierw revelations a potem sprzedać i najwyżej dołożyć jak już wyjdzie Proto2( zdaje się któryś dzień kwietnia nie pamiętam dokładnie). No chyba że masz jakieś inne propozycje gier to pisz z tych 2 to tak jak napisałem:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 22 Marzec 2012 Ja mam jakieś mieszane uczucia do tego Prototype... No niby gra fajna, spoko pomysły tam były ale tej sieczki i chaosu było już za dużo momentami, podobnie jak w jakiejś grze o Hulku co na X'a grałem. A w dwójce jeszcze więcej tego ma być... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 22 Marzec 2012 Jestem tego samego zdania co Adrian, jeśli grałeś w poprzednie części assassina i spodobały ci się to jesteś zobowiązany zagrać w revelations, w prototype pykałem całkiem niedawno na brata konsoli i szczerze mówiąc gra nie jest zła ale szybko się nudzi. Moim zdaniem to nie żaden wybór, jeśli podoba ci się seria Assassin's creed to kupujesz revelations... ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 22 Marzec 2012 (edytowane) nowy resident evil czy twisted metal (wyjątkowo tym razem myślę o multi, nie singlu)?? gram we wszystko poza sportówkami drużynowymi i raczej unikam fpsów (stąd te gatunkowe rozbieżności) - a yakuzę oraz silent hille x2 i tak kupię jeszcze w tym miesiącu, i właśnie do tego mogę dokoptować jakiś tytuł (sporą premię w tym miesiącu sobie zrobiłem :) ale na i twisted'a i residenta mnie nie stać - więc muszę wybrać jedną z nich a drugą dopiero za jakieś 2-3 miesiące. czyli 4 gry do końca marca sh hd, sh downpour, yakuza i ..........?? no właśnie co?? Edytowane 22 Marzec 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 22 Marzec 2012 nowy resident evil czy twisted metal (wyjątkowo tym razem myślę o multi, nie singlu)?? gram we wszystko poza sportówkami drużynowymi i raczej unikam fpsów (stąd te gatunkowe rozbieżności) - a yakuzę oraz silent hille x2 i tak kupię jeszcze w tym miesiącu, i właśnie do tego mogę dokoptować jakiś tytuł (sporą premię w tym miesiącu sobie zrobiłem :) ale na i twisted'a i residenta mnie nie stać - więc muszę wybrać jedną z nich a drugą dopiero za jakieś 2-3 miesiące. czyli 4 gry do końca marca sh hd, sh downpour, yakuza i ..........?? no właśnie co?? Grałem w Twisted Metal i powiem ci że niezła gierka. W podobną grę jeszcze nie grałem więc może dlatego dość pozytywnie wypadła w moich oczach. Fajne duże zróżnicowane mapy z wieloma zniszczalnymi elementami. zróżnicowane bronie, całkiem dobry multiplayer chociaż mogło by być lepie... I chyba najlepsza wiadomość dla ciebie to ścieżka dźwiękowa. Mocne brzmienie naprawdę zachęca do szalonej rozpierduchy :D Ale 3 krótkie kampanie to jakiś fail ;x Ja akurat bardziej cenię sobie singla niż multi i pod tym względem niestety się zawiodłem, chociaż krótkie ale dobre. Co-op tylko na podzielonym ekranie... Szkoda... Jeśli chodzi o nowe RE to jeszcze nie z nim nie miałem styczności lecz oglądając filmiki z grą czuję że to już nie jest stare RE. Masa strzelania ale wszystko wygląda fajnie. Ja bym kupił na twoim miejscu twisted metal i poczekał aż RE stanieje ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolo_109 1 Napisano 22 Marzec 2012 Warto kupować Silent Hill, czy się już zestarzał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian19904 22 Napisano 22 Marzec 2012 Silent Hilla zawsze warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 23 Marzec 2012 Imo lepiej niż tego nowego Residenta Evila, ponoć kiszka w multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 23 Marzec 2012 Nowy Silent Hill czy jednak zrobić ukłon w stronę klasyki, i wybrać HD Collection ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 23 Marzec 2012 Nowy Silent Hill czy jednak zrobić ukłon w stronę klasyki, i wybrać HD Collection ? To już zależy czy grałeś w starsze części, bo HD Collection to podniesione starsze części w grafikę HD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach