wojtekj 0 Napisano 17 Czerwiec 2012 lubie raczej kazdy gatunek no poza stylem skyrim i grami muzycznymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 17 Czerwiec 2012 (edytowane) ninja gaiden 3 warto?? W mojej osiedlówce cena spadła do 99 stąd myślę o zakupie. styl skyrim czyli rpg jak dobrze sądzę.. naprawdę jak kolega napisał allegro -> filtr -> cena, wyszukaj tytuł który ci coś mówi, zauroczy, spodoba pudełko noś kuźwa cokolwiek i zapytaj tu dopiero ;) Edytowane 17 Czerwiec 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 17 Czerwiec 2012 Uncharted 1,2 (Mogłeś od razu trylogie za dwie stówki), God of War 3,Gran Turismo. Mi od razu na myśl przyszła pozycja R*, a mianowicie Red Dead Redemption. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 17 Czerwiec 2012 (edytowane) ninja gaiden 3 warto?? W mojej osiedlówce cena spadła do 99 stąd myślę o zakupie. Nie warto - zrobili z tego siekankę z dwoma klawiszami na krzyż do "walenia" we wrogów... Zresztą - demo jest chyba jeszcze na PSS... Edytowane 17 Czerwiec 2012 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 17 Czerwiec 2012 Bad Company 2, Singiel na pierwszy rzut oka wciągał, wg mnie słabe zakończenie ale dobrze że próbowali stworzyć historie. Brothers in Arms: Road to Hill 30, świetnie gra emocjami gracza, śmierć każdego z towarzyszy przeżywałem nieźle, multi nawet nie chciałem odpalić bo liczył się tylko singiel. A CoD robi te single tak na odwal się,wg mnie niepotrzebnie. Prawdą jest że seria coraz gorsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 17 Czerwiec 2012 Nie no - CoD 4 miał i świetnego singla (misja snajperska chociażby), jak i niezłe multi... A później to już niestety przewaga multi nad singlem... Ostatnio to chyba tylko Deus :) miało świetnego singla bez multi, a mimo to gra odniosła sukces... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 17 Czerwiec 2012 Chociaz ktos takie siekanki moze lubic:) Moze kolega nie gral w poprzednie czesci i szuka jakiegos slasherka:) Chociaz wtedy chyba lepiej GoW'a albo Dante albo Castlevanie:) Ale ninja ma inny klimat lateksu itp, takze co kto lubi. Ceny mozesz sobie porownac z allegro i zobaczyc jaka jest cena rynkowa na ta chwile. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 17 Czerwiec 2012 (edytowane) ng 1 na pierwszym xie ukończyłem wielokrotnie w 2kę okazji nie miałem zagrać ale też jest groszowa w tej chwili.. Tępe slashery typu gow mi nie robią, szukam czegoś bardziej taktycznego właśnie, a bayonetta, heavenly sword, castlevanie (fuj :( co oni zrobili z jednej z moich ulubionych serii) i dmc4 już za mną wielokrotnie ukończone :) . O ninja gaiden 3 pytam ludzi którzy grali, oczywiście czytałem recki, itp chciałbym się dowiedzieć po prostu czy naprawdę tak spłycili tego "strategicznego" slashera. właściwie myślę o: el shaddai czy ng3... Czy ktokolwiek z was grał w to pierwsze?? Edytowane 17 Czerwiec 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 17 Czerwiec 2012 kloose, jesli do singla jedna z tamtych gier to jednak brałbym mafie. Mimo że jako sandbox to jest gówno ale historia jest cholernie niezła, i zaskakuje mocno w paru momentach.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 17 Czerwiec 2012 ng 1 na pierwszym xie ukończyłem wielokrotnie w 2kę okazji nie miałem zagrać ale też jest groszowa w tej chwili.. Tępe slashery typu gow mi nie robią, szukam czegoś bardziej taktycznego właśnie, a bayonetta, heavenly sword, castlevanie (fuj :( co oni zrobili z jednej z moich ulubionych serii) i dmc4 już za mną wielokrotnie ukończone :) . O ninja gaiden 3 pytam ludzi którzy grali, oczywiście czytałem recki, itp chciałbym się dowiedzieć po prostu czy naprawdę tak spłycili tego "strategicznego" slashera. właściwie myślę o: el shaddai czy ng3... Czy ktokolwiek z was grał w to pierwsze?? Grałem w pracy :D w porównaniu do wcześniejszych NG, to zwykła nawalanka bez polotu... kloose, jesli do singla jedna z tamtych gier to jednak brałbym mafie. Mimo że jako sandbox to jest gówno ale historia jest cholernie niezła, i zaskakuje mocno w paru momentach.. Akurat grałem w obie te gry (M2 na PC, B2 na PS3), i obie są bardzo dobre - tylko nie wiem co wybrać :) a będzie prościej jak usłyszę Wasze zdanie... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostbuster 56 Napisano 17 Czerwiec 2012 Dead Rising 2: Off The Record - warto ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 17 Czerwiec 2012 Zależy za ile... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 17 Czerwiec 2012 (edytowane) Jeżeli grałeś w poprzednią część i Ci się podobała to praktycznie masz to samo tylko z innej perspektywy...no i wygląda to na kontynuacje DR2 więc jak coś to dla rozrywki możesz kupić...biorąc pod uwagę że nówka jest za 60zł... Edytowane 17 Czerwiec 2012 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostbuster 56 Napisano 17 Czerwiec 2012 Zależy za ile... 68 PLN - Dead Rising 2 nie podobał mi się przez ograniczenie czasowe i zapisywanie w łazience, a z tego co wiem w DR2: Off The Record ograniczenie czasowe zostało usunięte i ulepszono zapisywanie gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 17 Czerwiec 2012 Ok obejrzałem review o Off The Record i tak: -to samo co w DR2 ( fabuła ) -dodatkowe lokacje,bronie do robienia,bossowie -skasowany całkowicie licznik czasu...grasz ile chcesz i jak chcesz -dodano aparat do robienia zdjec czyli w sumie jak dla mnie to jak przeszło się DR2 to DR2:OTR jest zbędnym nabytkiem... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostbuster 56 Napisano 17 Czerwiec 2012 Ok obejrzałem review o Off The Record i tak: -to samo co w DR2 ( fabuła ) -dodatkowe lokacje,bronie do robienia,bossowie -skasowany całkowicie licznik czasu...grasz ile chcesz i jak chcesz -dodano aparat do robienia zdjec czyli w sumie jak dla mnie to jak przeszło się DR2 to DR2:OTR jest zbędnym nabytkiem... Dzięki, a nie wiesz może czy z tym fatalnym zapisywaniem w łazience coś zrobili ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuek 0 Napisano 18 Czerwiec 2012 God of War 3 czy UNCHARTED 3 ? fajne są obie ale nie mam pojęcia którą kupic. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 18 Czerwiec 2012 Jak bardziej interesuje Cię brutalna sieka,mitologia i epickie pojedynki to GoW3 a jeżeli przygoda,filmowość,widowiskowe sceny walki to U3...takie jest moje zdanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 18 Czerwiec 2012 (edytowane) Uncharted 3 - dłuższa, lepsza grafika, zajebista fabuła, muzyka, dobre multi, masz wrażenie że oglądasz film.. poza tym możesz wymienić na gow 3 i jeszcze dop late dostaniesz Edytowane 18 Czerwiec 2012 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 18 Czerwiec 2012 U3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 18 Czerwiec 2012 Ja z tych dwóch mam Gowa a u3 w planach. Więc najlepszym wyjściem jest kupno obydwóch tytułów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 18 Czerwiec 2012 Jeśli to zły temat to proszę przenieść komentarz. Czy aby poznać fabułę Uncharted to najpierw lepiej kupić U2? Bo chciałbym kupić tylko U3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 18 Czerwiec 2012 Spokojnie możesz grać w U3...oczywiście nie będziesz wiedział kim są bohaterowie ale tak to fabuła raczej nie łączy się... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 18 Czerwiec 2012 Najlepiej jak byś jechał od pierwszej części do trzeciej. Ale jeśli chcesz kupić tylko trójkę to zawsze możesz sobie obejrzeć poprzednie części na YT. Był nawet taki news niedawno na głównej : www.ps3site.pl/wszystkie-3-odslony-uncharted-jako-filmy/107759 No, a temat trochę zły :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 18 Czerwiec 2012 Jeśli to zły temat to proszę przenieść komentarz. Czy aby poznać fabułę Uncharted to najpierw lepiej kupić U2? Bo chciałbym kupić tylko U3. Nie trzeba, ale kup sobie nawet używaną 2'kę - naprawdę warto :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach