owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 18 Czerwiec 2012 2 imo lepsza od 3. jakoś ciekawsze lokacje były (chociaż poziom z statkiem w 3 to miazga =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalm86 3 Napisano 18 Czerwiec 2012 Jakie NBA jest obecnie najfajniejsze bo planuje zakup?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon-PS3 0 Napisano 18 Czerwiec 2012 Witam. Od niedawna posiadam PS3 i mam pytanie. Jaką grę opłacałoby się kupić, żeby była dosyć ciekawa i oczywiście, żeby mógł pograć w nią trochę dłużej (chodzi mi o dobry multiplayer). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 18 Czerwiec 2012 BF3, CoD MW3 - jeśli chodzi o multi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 18 Czerwiec 2012 (edytowane) dragons dogma, deus ex - ze wzgledu na singla uncharted 3. max payne 3, ghost recon future soldier - ze względu na multi i singla bad company 2, killzone 3 - dobre, tfu, zajebiste multi Edytowane 18 Czerwiec 2012 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 18 Czerwiec 2012 No i Red Dead Redemption... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 18 Czerwiec 2012 Dark i Demon Souls...gra rzucające prawdziwe wyzwanie...spędzisz przy niej mase czasu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 18 Czerwiec 2012 Witam. Od niedawna posiadam PS3 i mam pytanie. Jaką grę opłacałoby się kupić, żeby była dosyć ciekawa i oczywiście, żeby mógł pograć w nią trochę dłużej (chodzi mi o dobry multiplayer). najdłuższe gry robi Rockstar: GTA, RDR, MaxPayne3. Kupując nawet 1 grę będziesz w nią długo grał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuek 0 Napisano 18 Czerwiec 2012 powracając do tego postu, kupie chyba używke Uncharted 2 a trójke nówkę i przejdę pokolei, byc może kiedys GOWa, zaciekawił mnie też assassin's creed.. ale zobacze może coś innego upatrze podobnego typu ;) a gry typu CoD czy BF na razie mnie mało interesują, bo ps3 mam gdzieś od 2 tygodni i lekko nieogarniam strzelania analogami.. ale myślę, że niedługo się przwyzwyczaje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 18 Czerwiec 2012 (edytowane) Witam. Od niedawna posiadam PS3 i mam pytanie. Jaką grę opłacałoby się kupić, żeby była dosyć ciekawa i oczywiście, żeby mógł pograć w nią trochę dłużej (chodzi mi o dobry multiplayer). Ja polecam bardzo gorąco Killzone 3. Edytowane 18 Czerwiec 2012 przez Michalx2204 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostbuster 56 Napisano 19 Czerwiec 2012 Ja polecam bardzo gorąco Killzone 3. Ja także polecam Killzone 3 - gra mistrzostwo świata, ale może przejdź najpierw 2 potem się bierz za 3 część. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WiQert 16 Napisano 19 Czerwiec 2012 ja tam od razu rzuciłem się na 3 i jakoś nie odczuwam wewnetrznej pustki. Slyszalem natomiast pewne glosy marudzenia na fabułe w 2 wiec olałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostbuster 56 Napisano 19 Czerwiec 2012 W dwójkę warto zagrać - trzecia część ucierpiała trochę na klimacie i w Killzone 2 mamy bardzo fajnego bossa na zakończenie gry. I tak wgl. trzecia część zaczyna się dokładnie tam gdzie skończyła się dwójka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 19 Czerwiec 2012 (edytowane) Jeśli ktoś chce mieć pełen obraz inwazji ISA na imperium Helghan to powinnien zagrać w 2, zajebista część.. Edytowane 19 Czerwiec 2012 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 19 Czerwiec 2012 Akurat fabuła w 2 jest zdecydowanie lepsza. Głosy marudzenia dotyczą przede wszystkim sterowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 19 Czerwiec 2012 (edytowane) kwestia gustu.. Dla jednych lepsza fabuła jest w 3, oraz sterowanie jest lepsze w 2.. W tym dla mnie. Jeśli ktoś woli poczuć ciężar wojaka to w 2 będzie w niebie, a jeśli coś na wzór coda to 3. Edytowane 19 Czerwiec 2012 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 19 Czerwiec 2012 Fabuła w obu częściach jest kontynuacją i jest spójna. Ja zabrałem się za 2 po przejściu 3 bo naprawdę gra mnie wciągła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 19 Czerwiec 2012 (edytowane) A ja się zabrałem od razu za KZ 3 i nie żałuje... a powiecie mi o co chodzi z tym sterowaniem w KZ 2? Bo każdy na to narzeka ;/. Edytowane 19 Czerwiec 2012 przez Michalx2204 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 19 Czerwiec 2012 (edytowane) Przecież napisałem wyżej.. Odczuwasz ciężar wojaka, przez co jest wolniejsze sterowanie, trudniejsze. Sam w recenzjach raczej widziałem to tylko za plus, albo to kwestia gustu. Edytowane 19 Czerwiec 2012 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zxcvb 47 Napisano 20 Czerwiec 2012 Mam troszkę inną prośbę niż większość tutaj osób :) a mianowicie od około pół roku z powodu braku czasu nie wiem nic na temat gier na PS3, co jest godnego polecenia, w co ciekawego można zagrać, co nowego wyszło powiedzmy od marca 2012. Nie ograniczam się do żadnych gatunków tylko przedziału czasowego. W Newsach na ps3site.pl ciężko coś znaleźć bo w sumie na 20 newsów, 1 wart uwagi. Moglibyście podać parę tytułów ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 20 Czerwiec 2012 http://www.metacritic.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 20 Czerwiec 2012 (edytowane) ogólnie w 2012 to dragons dogma, ghost recon future soldier, max payne 3, sniper elite v2 bodajże też w 2012 wyszedł, Silent Hill: Downpour Edytowane 20 Czerwiec 2012 przez owNeD.bY.NeVA 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwazt 0 Napisano 20 Czerwiec 2012 Chciałem kupić jakąś grę sportową. Nieważne jaką, jak starą (nie piłka nożna i wyścigowe), po prostu żeby było coś ciekawego. Co byście polecili? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 20 Czerwiec 2012 @up Fight Night Champion? Najbardziej przystepna gra o boksie gdzie nawet maszujac galke na slepo mozna niezle pokiereszowac komus morde, przyjemnie sie gra, polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 20 Czerwiec 2012 UFC Undisputed 2010 też fajnie się gra i łatwo zacząć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach