Skocz do zawartości
cwir

Co Wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , szukam jakiejś gry do 100 zł . Moje wymagania to ciekawy single i multi , które może wciągnąć , Raczej nie szukam fps , bo bf3 mi wystarcza .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uncharted 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uncharted 2 lub 3. Obydwa mają multi, sam tę gry jeszcze sprawdzę. Noi oczywiście Rdr GOTY.

uncharted 2 lub 3. Obydwa mają multi, sam tę gry jeszcze sprawdzę. Noi oczywiście Rdr GOTY.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,

jak się ma RDR do Skyrim? RDR mi się podoba, ale czy warto zamienić go na Skyrim którego nie znam. Lubię gry rpg w klimatach fantasy, podobał mi się też dziki zachód i nasuwa się pytanie - czy mechanika tych gier jest porownywalna acz akcja dzieje się w innym świecie? Czy jednak te dwie gry to zupęłnie inna bajka?

pozdrawiam, Plaut

Edytowane przez Plaut

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,

jak się ma RDR do Skyrim? RDR mi się podoba, ale czy warto zamienić go na Skyrim którego nie znam. Lubię gry rpg w klimatach fantasy, podobał mi się też dziki zachód i nasuwa się pytanie - czy mechanika tych gier jest porownywalna acz akcja dzieje się w innym świecie? Czy jednak te dwie gry to zupęłnie inna bajka?

pozdrawiam, Plaut

Obywdwie te gry nie mają ze sobą nic wspólnego. To całkiem inne światy i nie powinny raczej konkurować ze sobą. Mi osobiście się żadna z nich nie spodobała, ale to tylko moje zdanie. Poczekaj na więcej opinii. Tu masz --> http://www.og.net.pl/play/hd/71/red-dead-redemption/

Wideo recenzje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,

pozdrawiam, Plaut

Jak kolega wyżej pisze, to dwie zupełnie inne gry - chociaż założenia są niby podobne...

Jeśli już ograłeś RDR, to wymienić się jak najbardziej warto - Skyrim też zapewni Ci długi i ciekawy gameplay.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W RdR wydaje mi się ze jest bardziej rozwinieta fabula, chociaz przestalam w to grać zaram po momencie w którym mialam strzelc do królikow. w Skyrimie postac tworzysz sam, w rdr nie. Masz wplyw tylko na jej zachowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecacie kupić Batman: Arkham Asylum ? Mam do kupienia za 45 zł, myślę że to dobra cena.

Jakimś specjalnym fanem tej serii nie jestem, ale słyszałem, że gra warta zagrania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za taką cenę jak najbardziej się opłaca. A gra jest imo jak najbardziej warta zagrania. Mi osobiście Nietoperek bardzo podszedł.

Edytowane przez dejvid1234

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecacie kupić Batman: Arkham Asylum ? Mam do kupienia za 45 zł, myślę że to dobra cena.

Jakimś specjalnym fanem tej serii nie jestem, ale słyszałem, że gra warta zagrania.

Mam takie same pytanie, tylko że grę mogę kupić za 89 zł bo chciałbym wersję "Game of the Year Edition" bo jest tam obsługa 3D i dodatki - i tu pytanie, ktoś wie jak się sprawdza gra w 3D ?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A typ gry ?

Myślę że jakieś przygodówki / rpg lub sportowe choć jak będzie jakaś inna fajna to poważnie się zastanowię .

Uncharted 3

U3 już mam więc odpada . Z gier które mam to RDR , BF3, FIFA 12, NFS HP .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za taką cenę to nie zastanawiał bym się tylko brał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jesteś fanem Gacka, ale po Arkham Asylum, a potem po Arhkam City będziesz jego wiernym fanem. Bierz w ciemno. Gra świetna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ghost recon future soldier czy Prototype 2 ?

W której grze jest więcej akcji i która gra jest dłuższa ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ghost recon to dobre multi, więc może zająć sporo czasu jeśli lubisz takie multi. singl także spoko, sporo akcji, miejscówek, fabuła może się podobać

prototype 2 - sandbox, zajmuje około 40h jak słyszałem.

sam brałbym ghost recona (na Twoim miejscu), prototype osobiście mnie zawiódł..

Edytowane przez owNeD.bY.NeVA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spec ops the line (demo mi sie podobalo) w piatek czy juz dzis ghost recon?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ghost recon to dobre multi, więc może zająć sporo czasu jeśli lubisz takie multi. singl także spoko, sporo akcji, miejscówek, fabuła może się podobać

prototype 2 - sandbox, zajmuje około 40h jak słyszałem.

sam brałbym ghost recona (na Twoim miejscu), prototype osobiście mnie zawiódł..

Oki, dzięki śliczne za poradę.Wybiorę Ghost Recona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Którą z gier o boksie wybrać? Fight night roun 4 czy champion, czy jeszcze jakąś inną? (Czytałem kiedyś gdzieś, że któraś z gier o boksie została "zepsuta" patchem, zmniejszającym widoczne obrażenia u zawodników, i przez to ktoś ją bardzo odradzał.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie wyboru to zbytniego nie ma. Wyłącznie gry od EA.

Champion był niezły ale go zepsuli patchem i tryb 1 vs 1 jest dla mnie niegrywalny.

Jeżeli chcesz grać karierę, wątek fabularny i online to bierz FN Champion

Jeżeli chcesz grać z kumplami 1 vs 1 offline weź FNR 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Interesuje mnie gra 1 vs 1.

Dlaczego gra jest niegrywalna wlaśnie w trybie 1 vs 1 po patchu. Nie umiem sobie tego wyobrazić. Czy chodzi o widok, czy może sterowanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi