Singularity 320 Napisano 25 Czerwiec 2012 Którą z gier o boksie wybrać? Fight night roun 4 czy champion, czy jeszcze jakąś inną? (Czytałem kiedyś gdzieś, że któraś z gier o boksie została "zepsuta" patchem, zmniejszającym widoczne obrażenia u zawodników, i przez to ktoś ją bardzo odradzał.) jak boks to tylko the fight (wymagany minimum 1move); Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 26 Czerwiec 2012 pewnie bylo juz kiedys to pytanie tutaj zadane Ktora z czesci motorstorma jest waszym zdaniem najlepsza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 26 Czerwiec 2012 apocalypse ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Czerwiec 2012 Pierwsza jest najlepsza. Moje pierwsza gra na PS3 z 200h najechane, każdy kamyk się na pamięć znało, oj to były czasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 26 Czerwiec 2012 (edytowane) apocalypse - jakos srednio mi sie ta czesc podoba po obejrzeniu gameplayow Mam demko zwyklego motorstorma i jaj nie urywa ale gra sie przyjemnie A Pacific Rift ? A w sumie na psn sa demka 2 pozostalych czesci wiec biore sie za sciaganie. Edytowane 26 Czerwiec 2012 przez Skiba94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 26 Czerwiec 2012 Pacyfic Rift ma fajny klimat, takich hawajskich wysepek i generalnie gra jest jakby nieco ładniejsza. Z kolei w Apocalypse masz fajne trasy oraz nieco interaktywne otoczenie oraz zmienność drogi, czasem przewróci się wieżowiec, zawali się droga co zmienia przebieg całej trasy. Z tego co pamiętam, w PR nie było takiego czegoś, obydwie części są moim zdaniem równe, PR można wyrwać za śmieszne pieniądze ale skoro możesz wybrać tylko jedną, weź Apocalypse. Z resztą, pobierzesz dema i się przekonasz sam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 26 Czerwiec 2012 Co wybrać? Fifa 12,Deus Ex:Bunt Ludzkości czy Dead Island? Lubię i RPG i FPP jak również gry sportowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macification 27 Napisano 26 Czerwiec 2012 Co wybrać? Fifa 12,Deus Ex:Bunt Ludzkości czy Dead Island? Lubię i RPG i FPP jak również gry sportowe. Bierz Deusa :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 26 Czerwiec 2012 pewnie bylo juz kiedys to pytanie tutaj zadane Ktora z czesci motorstorma jest waszym zdaniem najlepsza? polecam apokalipsę, świetna gra, do tego w HD1080p... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 27 Czerwiec 2012 Deus Ex lub Dead Island... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 27 Czerwiec 2012 Co wybrać? Fifa 12,Deus Ex:Bunt Ludzkości czy Dead Island? Lubię i RPG i FPP jak również gry sportowe. Deus... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TJHicks 49 Napisano 27 Czerwiec 2012 Deus Ex zdecydowanie, na początku może nie przekonuje ale później jest tylko lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 27 Czerwiec 2012 Ostatnio kupiłem Deus Ex i gra jest bardzo dobra, świetna fabuła, dość długa jak na dzisiejsze czasy i ciężko się od niej oderwać. Nie jest to natomiast shooter i grę można przejść praktycznie bez strzelania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 27 Czerwiec 2012 Deus lub Dead island.. W deusie masz w zajebista fabule, na dodatek jest cholernie rozbudowany, ciekawe lokacje dead island to zajebista sieczka, masa zombie, zróznicowane lokacje, na dodatek sa spore brałbym obie =d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Busiex 0 Napisano 27 Czerwiec 2012 (edytowane) Witam wszystkich Chciałbym abyście pomogli mi wybrać jakąś grę w którą mógłbym popykać w wakację (w przerwach od grania w nogę :)). Głównie chodzi o to aby gra była w miarę dluga bądź wciągająca ( może być krótki single i fajny multi) Nie chcę również aby kosztowała 200 zł :) Z góry dzięki za odpowiedzi . Edytowane 27 Czerwiec 2012 przez Busiex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 27 Czerwiec 2012 Killzone 3, Uncharted 2, Uncharted 3 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojti99 23 Napisano 27 Czerwiec 2012 Gdzie najtaniej kupie Uncharted 2 po polsku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejvid1234 124 Napisano 27 Czerwiec 2012 Allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 27 Czerwiec 2012 (edytowane) @buseix killzone 3, dead island, deus ex, rdr Edytowane 27 Czerwiec 2012 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 27 Czerwiec 2012 Gdzie najtaniej kupie Uncharted 2 po polsku ? na pss jest za 68zł (34 na pół), złóż się z kimś taniej nie znajdziesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Busiex 0 Napisano 27 Czerwiec 2012 (edytowane) Killzona mam, RDR również. Deus Ex mnie nie jara niestety ;c Dead Island wchodzi w grę, widziałem fajne oferty z DLC na allegro. Mam pytanie czy ta gra nie znudzi się zszybko ? Jakie macie opinie o niej ? I czy jakies inne propozycje oprócz Dead Island ? Edytowane 27 Czerwiec 2012 przez Busiex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 27 Czerwiec 2012 to podaj gatunek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Busiex 0 Napisano 27 Czerwiec 2012 Szczerze to objętny chyba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 27 Czerwiec 2012 (edytowane) Imo dead island jest zajebiste. Grafika, walka, lokacje, ich rozmiary i rozbudowa, klimat, pojazdy.. Jeśli odpowiada Ci rpg/survival w otwartym świecie z masa zombie to bierz. Mi osobiście cholernie się spodobało, i niedlugo znowu kupuje. fajne jest jeszcze infamous 2, skyrim, dragons dogma Edytowane 27 Czerwiec 2012 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Busiex 0 Napisano 27 Czerwiec 2012 To chyba wezmę do Dead Island. Słyszałem, że w Co opie się fajnie gra, więc możesz mnie zaprosić to pogrmay jak będziemy mieli. Mam hsa Nick- Busiex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach