Varito 2 Napisano 2 Wrzesień 2012 Jeżeli chcesz długo pograć to moim zdaniem Guild Wars 2 :) Gra teraz tam dużo ludzi więc znajdziesz łatwo party do wspólnej zabawy :) A jeżeli miałbym wybierać między tymi na ps3 to Batman :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeadTormau5 9 Napisano 2 Wrzesień 2012 Na długo to Guild Wars 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 2 Wrzesień 2012 Jaką dobrą grę wybrać po Bioshocku? Wiem, że część 2, ale co oprócz niej trzyma taki klimat? Deus Ex? Fallout? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 2 Wrzesień 2012 (edytowane) Deus Ex świetny...Fallout New Vegas rewelacyjny...Fallout 3 fantastyczny, grałem sto lat temu na PC teraz leci do mnie z allegro na PS3. Edytowane 2 Wrzesień 2012 przez Palpatine_79 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LONG3r 73 Napisano 2 Wrzesień 2012 Czy piękna i powabna pani w okularach - Bayonetta, zaspokoi moje żądze związane z poszukiwaniami gry akcji na wzór DMC 3 i 1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 2 Wrzesień 2012 (edytowane) Mnie Batmany przypominają kilmatem Bioschocka więc skoro CI się podobał to Mroczny Rycerz też przypadnie Ci do gustu Edytowane 2 Wrzesień 2012 przez pio_89 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Socjopatolog 8 Napisano 2 Wrzesień 2012 (edytowane) Hejo, bracia! Ostatnimi czasy pogrywamy z lubą w Eden na ps3. Ona dopiero co uczy się grać na konsoli i przydałyby nam się prostsze, kolorowe i przyjemne tytuły, choćby z PSN. Coś polecacie? Coś podobnego do Eden też może znacie? Kolorowe gry generalnie mnie interesują, lubimy na nie patrzeć on acid ; D Edytowane 2 Wrzesień 2012 przez Socjopatolog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 2 Wrzesień 2012 Najlepiej się zapowiada The Unfinished Swan, cała gra z tego co widzę będzie polegała na kolorowaniu świata :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Wrzesień 2012 Long - tak! bayonetta to tak naprawdę tak powinien wyglądać dmc 4 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 3 Wrzesień 2012 (edytowane) Co lepsze według was? kupić 2 dodatki do BF3 back to karkand i armored kill lub closequarters czy MOH: Warfighter ??? EDIT: Ewentualnie kupię 3 bo z tego co słyszałem kosztują po 50zł więc wyjdzie jakieś 150 zł Edytowane 3 Wrzesień 2012 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 3 Wrzesień 2012 Brałbym MoH:W... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 3 Wrzesień 2012 Co lepsze według was? kupić 2 dodatki do BF3 back to karkand i armored kill lub closequarters czy MOH: Warfighter ??? MOH :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 3 Wrzesień 2012 Ale dlaczego MOH? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeadTormau5 9 Napisano 3 Wrzesień 2012 Bo BF3 to kupa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amigo 158 Napisano 3 Wrzesień 2012 Bo BF3 to kupa? kupa na konsolach - na piecu to zupełnie inna para kaloszy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeadTormau5 9 Napisano 3 Wrzesień 2012 Ooj czy ja wiem. Nie mówie tu o grafice. Ogółem ta gra to kupa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 3 Wrzesień 2012 Teraz to kupa, ale wcześniej kupą nie była. Tu się niestety sprawdza powiedzenie, że jeżeli coś się wystarczająco długo poprawia, to się w końcu tą rzecz rozpi***oli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alleycat 0 Napisano 4 Wrzesień 2012 pytanie o dwa rodzaje gierek: coś jak resident evil - survival horror - NIE first person, moze bardziej mroczne od residenta, mniej strzelania - zna ktos cos? gry podobne do hysteria project z PSN (swoja droga ile koszt tejże?bo na bank ją kupie lada chwila) - tzn. wybór opcji ma znaczenie, tez moze byc horror czy cos;D z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeadTormau5 9 Napisano 4 Wrzesień 2012 Silent Hill, albo Siren Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alleycat 0 Napisano 4 Wrzesień 2012 Siren mam juz dawno zapisane do must have, natomiast silent hill, ktory? bo ten ostatni ponoc cienki strasznie, jak patrzylem @ yt to lipa okropna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macification 27 Napisano 4 Wrzesień 2012 pytanie o dwa rodzaje gierek: coś jak resident evil - survival horror - NIE first person, moze bardziej mroczne od residenta, mniej strzelania - zna ktos cos? gry podobne do hysteria project z PSN (swoja droga ile koszt tejże?bo na bank ją kupie lada chwila) - tzn. wybór opcji ma znaczenie, tez moze byc horror czy cos;D z góry dzięki. Sprawdź Shadows Of The Damned Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeadTormau5 9 Napisano 4 Wrzesień 2012 Homecoming dobry podobno jest. Grałem niestety tylko chwilę więc ocenić nie mogę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogoniarz1948 3 Napisano 4 Wrzesień 2012 pytanko u3 pl z kodem czy mw3 pl? Weźcie pod uwagę też wartość i później ewentualne wymienie/sprzedanie danej gry? A za którąś z tych gier dam Batmana AC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostbuster 56 Napisano 4 Wrzesień 2012 pytanko u3 pl z kodem czy mw3 pl? Weźcie pod uwagę też wartość i później ewentualne wymienie/sprzedanie danej gry? A za którąś z tych gier dam Batmana AC :) Co do U3 - świetna gra, ale już nie ma takiej "rewolucji" jak z pierwszej do drugiej części. Multiplayer wgl. mi nie podszedł, ale kampania fantastyczna (a zwłaszcza ten filmowy rozdział na pustyni !). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 4 Wrzesień 2012 Ja bym brał U3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach