DwigHt 14 Napisano 11 Kwiecień 2008 Witam! Na dniach planuje zakup PS3, ale mam dylemat. Przeglądam oferty wielu sklepów internetowo-terenowych i mają kuszące oferty, jutro jadę zobaczyć jak na tym polu przedstawia się Empik, ale mam takie dziwne uczucie, że taki sprzęt powinienem kupić w renomowanym Centrum SONY. I teraz nasuwa się moje pytania i prośba dla was. Może by tak zrobić listę Centrów, w których obsługa jest przyjazna i miła, gdzie każdy klient jest załatwiany od ręki. Gdzie warto się udać, a gdzie nie. Ja mam np. tą samą drogą do Bielska-Białej jak i do Katowic. Dzwoniłem do obu. Obsługa wydała się milsza w Katowicach. Jeszcze w sobotę się upewnie czy są konsole na miejscu i prawdopodobnie będę ruszał. Może ktoś miał jakieś przeboje z którymś z tych centrów. Proszę was o opinię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Kwiecień 2008 Akurat nie te, tylko w krakowskim centrum sony w galerii kupowałem TV + PS3. Milutko, sympatycznie. W/g mnie same plusy, w razie problemów (odpukać) gwarancja na miejscu w sony a nie przez markety itd., obsługa przynajmniej się orientuje co sprzedaje i nie mówi bzdur jak fachowcy w marketach, starter packi wszędzie wyprzedane a w centrum sony sobie leżą spokojnie a i potargować się można spokojnie (obniżyli mi cenę i TV i PS3 i jeszcze kabelek hdmi dorzucili). I pewnie towar jest lepiej traktowany niż walające sie pudła po marketach. Wiec zdecydowanie zakupy w centrum sony polecam. PS. Heh, tak czytam co napisałem, nie, nie jestem pracownikiem sony :PPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 11 Kwiecień 2008 Ja swoje PS3 kupiłem w "Centrum Sony" w Łódzkiej "Manufakturze". Obsługa miła i pomocna, odpowiadała na moje wszystkie pytania jasno i bez problemowo, dostałem 2 lata gwarancji... Jak byłem podbić kartę gwarancyjną też nie było żadnego problemu. POLECAM!!! 10/10! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 11 Kwiecień 2008 Obsługa - to zależy na kogo trafisz. W jednej placówce może pracować profesjonalny i miły sprzedawca, albo buc. Ale w Centrach Sony poziom obsługi jest bardzo wysoki i można bez problemu uzyskać pomoc w sprawie sprzętu. Szkoda tylko, że ceny są takie wysokie, że najlepiej zobaczyć towar u nich, a później kupić na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwigHt 14 Napisano 11 Kwiecień 2008 Na 90% jutro wybieram się po Sonkę i teraz tak. Jadę do Empiku w Rybniku zobaczyć po ile jest. Do MediaMarktu nie mam zaufania, więc tam nawet nie zaglądam. Jeśli cena będzie na poziomie 1600 to jade do Katowic lub Bielska, w zależności gdzie będą mieli konsole. Jeśli natomiast będzie mniejsza to przekonam się do zakupu w Empiku. Chyba dobrze postąpię. Empik dla mnie emanuje ciut większym zaufaniem niż MM. W najgorszym wypadku jade do Centrum SONY i może potarguję się, żeby kabel HDMI/DVI dorzucili, albo coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach