Skocz do zawartości
wonx

Rock Band - Kupno

Rekomendowane odpowiedzi

Pytam bo jestem już w wielkiej depresji... Nasz kraj (wraz z całą europą) to wielka czarna dziura... NIGDZIE nie można dostać Rock Band - Ebay (nawet niemiecki) ceny wysyłki astronomiczne!! Z jakiej racji wysylka kosztuje 100$, 200$, 50EU, 50GBP itp! No czy ich popie*rzylo!? Czy pozostaje mi kupno tej gry na allegro za 799zł...

Proszę o pomoc - Gdzie mogę kupić Rock Band !?

;(

P.S. - Odrazu mowię że nie robie sobie tutaj mini black marketu... tylko jestem wielce zły i zrozpaczony ! Jak może tej gry nie być w EUROPIE!!?!?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propopo... Słyszałem ( przed chwila wyczytalem w necie ) że Rock Band ma być w Europie w połowie lata! Czy wiecie mniej więcej za ile?

BTW - toszcze - DZIĘKI WIELKIE ZA LINK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pytam bo jestem już w wielkiej depresji... Nasz kraj (wraz z całą europą) to wielka czarna dziura... NIGDZIE nie można dostać Rock Band - Ebay (nawet niemiecki) ceny wysyłki astronomiczne!! Z jakiej racji wysylka kosztuje 100$, 200$, 50EU, 50GBP itp! No czy ich popie*rzylo!? Czy pozostaje mi kupno tej gry na allegro za 799zł...

Proszę o pomoc - Gdzie mogę kupić Rock Band !?

;(

P.S. - Odrazu mowię że nie robie sobie tutaj mini black marketu... tylko jestem wielce zły i zrozpaczony ! Jak może tej gry nie być w EUROPIE!!?!?

Wysylka kosztuje tyle z takiej racji ze jest to pudlo sporych rozmiarow i o niemalej wadze.

W europie gra i zestaw instrumentow beda sprzedawane osobno. Cena zestawu instrumentow - 129,99 funtow, cena gry - 49,99 funtow (tak ceny sa absurdalne) Data premiery: 23 Maj 2008

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No fajnie, tylko nie ma możliwości wysyłki do Polski, jedynie w USA.

Nie przebijałem się przez cały proces składania zamówienia, ale skoro podają w FAQ koszty wysyłki do Polski (i innych europejskich krajów), to najwyraźniej wysyłają.

Data premiery: 23 Maj 2008

Mowa o wersji na X360. Wersja na PS3 ma pojawić się w Europie dopiero jesienią.

Przy okazji: wersja na X360 będzie oficjalnie wprowadzona do sprzedaży jedynie w UK, Niemczech i Francji (przynajmniej na początku) - podejrzewam, że z wersją na PS3 może być podobnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie ma wersji np z sama perkusją ? Tylko na tym instrumencie mi zależy. Gitarę mam w GH3. Nie potrzebuje 2 gry z gitarą... tym bardziej z mikrofonem

-.-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A nie ma wersji np z sama perkusją ? Tylko na tym instrumencie mi zależy. Gitarę mam w GH3. Nie potrzebuje 2 gry z gitarą... tym bardziej z mikrofonem

-.-

Gitara z GH3 nie dziala w rock bandzie jakby co;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to fakt - Gitara z GH3 nie działa w Rock Bandzie... Ale dziwne jest bo na X360 działa...

To ja już wiem jak zrobię: Kupię z oficjalnej strony

Dyzio ja nie wiem jak ty to widziales: Wysyłaja do Polski przeto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gitara z GH3 nie dziala w rock bandzie jakby co;p

To wiem od dawna. Chodziło mi o to, że mam już jedna grę "gitarową". Teraz bym chciał 1 grę z perkusją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaa ! To jest wersja z samą perkusją... chyba... Ale samą perkusję można kupić na pewno (ebay) !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi