wonx 0 Napisano 12 Kwiecień 2008 Pytam bo jestem już w wielkiej depresji... Nasz kraj (wraz z całą europą) to wielka czarna dziura... NIGDZIE nie można dostać Rock Band - Ebay (nawet niemiecki) ceny wysyłki astronomiczne!! Z jakiej racji wysylka kosztuje 100$, 200$, 50EU, 50GBP itp! No czy ich popie*rzylo!? Czy pozostaje mi kupno tej gry na allegro za 799zł... Proszę o pomoc - Gdzie mogę kupić Rock Band !? ;( P.S. - Odrazu mowię że nie robie sobie tutaj mini black marketu... tylko jestem wielce zły i zrozpaczony ! Jak może tej gry nie być w EUROPIE!!?!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toszcze 0 Napisano 12 Kwiecień 2008 http://www.rockbandstore.com/detail.php?p=...e_game_and_gear Kompletny zestaw (gitara, mikrofon, perkusja i gra) za $169,99 + $35 za wysyłkę do Polski (stawki). Razem daje 205 dolarów, czyli około 450 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 12 Kwiecień 2008 A propopo... Słyszałem ( przed chwila wyczytalem w necie ) że Rock Band ma być w Europie w połowie lata! Czy wiecie mniej więcej za ile? BTW - toszcze - DZIĘKI WIELKIE ZA LINK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 12 Kwiecień 2008 http://www.rockbandstore.com/detail.php?p=...e_game_and_gearKompletny zestaw (gitara, mikrofon, perkusja i gra) za $169,99 + $35 za wysyłkę do Polski (stawki). Razem daje 205 dolarów, czyli około 450 zł. No fajnie, tylko nie ma możliwości wysyłki do Polski, jedynie w USA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ClassicGOD 5 Napisano 12 Kwiecień 2008 Pytam bo jestem już w wielkiej depresji... Nasz kraj (wraz z całą europą) to wielka czarna dziura... NIGDZIE nie można dostać Rock Band - Ebay (nawet niemiecki) ceny wysyłki astronomiczne!! Z jakiej racji wysylka kosztuje 100$, 200$, 50EU, 50GBP itp! No czy ich popie*rzylo!? Czy pozostaje mi kupno tej gry na allegro za 799zł... Proszę o pomoc - Gdzie mogę kupić Rock Band !? ;( P.S. - Odrazu mowię że nie robie sobie tutaj mini black marketu... tylko jestem wielce zły i zrozpaczony ! Jak może tej gry nie być w EUROPIE!!?!? Wysylka kosztuje tyle z takiej racji ze jest to pudlo sporych rozmiarow i o niemalej wadze. W europie gra i zestaw instrumentow beda sprzedawane osobno. Cena zestawu instrumentow - 129,99 funtow, cena gry - 49,99 funtow (tak ceny sa absurdalne) Data premiery: 23 Maj 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toszcze 0 Napisano 13 Kwiecień 2008 No fajnie, tylko nie ma możliwości wysyłki do Polski, jedynie w USA. Nie przebijałem się przez cały proces składania zamówienia, ale skoro podają w FAQ koszty wysyłki do Polski (i innych europejskich krajów), to najwyraźniej wysyłają. Data premiery: 23 Maj 2008 Mowa o wersji na X360. Wersja na PS3 ma pojawić się w Europie dopiero jesienią. Przy okazji: wersja na X360 będzie oficjalnie wprowadzona do sprzedaży jedynie w UK, Niemczech i Francji (przynajmniej na początku) - podejrzewam, że z wersją na PS3 może być podobnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 13 Kwiecień 2008 http://www.ultima.pl/Rock_Band_Special_Edi...rsja_US_/i5797/ Proszę. Cena jest z gatunku "z księżyca" ale jak jesteś napalony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 13 Kwiecień 2008 A nie ma wersji np z sama perkusją ? Tylko na tym instrumencie mi zależy. Gitarę mam w GH3. Nie potrzebuje 2 gry z gitarą... tym bardziej z mikrofonem -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xfazi 0 Napisano 13 Kwiecień 2008 A nie ma wersji np z sama perkusją ? Tylko na tym instrumencie mi zależy. Gitarę mam w GH3. Nie potrzebuje 2 gry z gitarą... tym bardziej z mikrofonem -.- Gitara z GH3 nie dziala w rock bandzie jakby co;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 13 Kwiecień 2008 No to fakt - Gitara z GH3 nie działa w Rock Bandzie... Ale dziwne jest bo na X360 działa... To ja już wiem jak zrobię: Kupię z oficjalnej strony Dyzio ja nie wiem jak ty to widziales: Wysyłaja do Polski przeto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 13 Kwiecień 2008 Gitara z GH3 nie dziala w rock bandzie jakby co;p To wiem od dawna. Chodziło mi o to, że mam już jedna grę "gitarową". Teraz bym chciał 1 grę z perkusją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 13 Kwiecień 2008 Aaa ! To jest wersja z samą perkusją... chyba... Ale samą perkusję można kupić na pewno (ebay) ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach