nocio 5 Napisano 2 Styczeń 2012 Witam, jako nowy użytkownik chciałem się zapytać jakie 3 gry byście polecili na START konsoli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YildirimKebab 19 Napisano 2 Styczeń 2012 (edytowane) Dla każdego będą to inne gry. Chyba wiesz jaki rodzaj lubisz. Czy będziesz grał sam czy ze znajomymi, czy masz zamiar kupić jakiś dodatkowy sprzęt (kierownica, perkusja, move). Edytowane 2 Styczeń 2012 przez YildirimKebab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nocio 5 Napisano 2 Styczeń 2012 Dla każdego będą to inne gry. Chyba wiesz jaki rodzaj lubisz. Czy będziesz grał sam czy ze znajomymi, czy masz zamiar kupić jakiś dodatkowy sprzęt (kierownica, perkusja, move). Bardzo dobra odpowiedź. Jako, że z konsola zaczynam dopiero swoją przygodę i jest to pierwsza konsola w moim życiu nie zastanawiałem się nad tym. kupuje ja gdyż spodobała mi się gra Dead Island. Chcę grać z kumplem czyli gry na 2 pady jak najbardziej wskazane i biorę zestaw Move żeby, przy jakiejś imprezce się pośmiać ze znajomymi. Więc 3 gry dla jednego gracz, 3 dla 2 graczy i 3 najlepsze dla Mova, z góry dzięki za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 2 Styczeń 2012 Na początek kup sobie - Motorstorm Pacific Rift , Uncharted Oszustwo Drake'a , God of War 3 . Z kumplem pograsz w Call of Duty , polecam tez Raymana ;] na move weż the Fight , Sport Champion , Virtua Tenis 4 . miłej zabawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 2 Styczeń 2012 Witam, jako nowy użytkownik ... Jako nowemu użytkowniowi polecę korzystanie z wyszukiwarki na forum > klik :thumbsup: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach