sirlukas77 7 Napisano 3 Styczeń 2012 Witam. Znalazłem fajny programik do konwersji plików filmowych z MKV (których PS3 nie czyta) na MP4. Czy ktoś go używa? Mam z nim mały problem. Mam filmy z lektorem, ale po przeróbce pojawia się orginalny dźwięk. Czy ktoś wie jak to zmienić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz93 4 Napisano 3 Styczeń 2012 W ramce Audio wybierasz ścieżkę dźwiękową. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirlukas77 7 Napisano 3 Styczeń 2012 W ramce Audio wybierasz ścieżkę dźwiękową. Przerabiałem narazie jeden film ale w ramce automatycznie wyskoczyło mi pol i nie było innego wyboru. Jeszcze sprawdzę na innych filmach. Narazie Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirlukas77 7 Napisano 5 Styczeń 2012 Przerabiałem narazie jeden film ale w ramce automatycznie wyskoczyło mi pol i nie było innego wyboru. Jeszcze sprawdzę na innych filmach. Narazie Dzięki OK Dałem rady :) Ten film był jakiś felerny :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach