Skocz do zawartości
mroczas87

Przeczytajta;) Szok:d

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.tvn24.pl/-1,1730227,0,1,sprzedajac-uzywana-gre-lamiesz-prawo,wiadomosc.html

Pierwszy raz widzę coś co można nazwać pozytywnym akcentem skierowanym ku graczom:) Wszystko inne kręci się w około przemocy spowodowanej nadmiernym użytkowaniem konsol:)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Przeczytajta" -.- Pozdr biggrin.gif

W takim razie bedziemy scigani (listem gonczym hehe) za sprzedaz gry kupionej legalnie,haha.

A tak na powaznie,to co kupilem,jest moje,nie interesuje mnie ze prawa do tej gry posiada EA (biore na przykład fife 12).Owszem,posiadaja prawo na kod,ale nie na moja plyte.Kupilem plyte legalnie,nie jest to pirat,wiec jest moja i "szlus".Koncerny mysla ze zablokuja rynek wtorny.Coraz wiecej chca zarobic,juz wprowadzenie online passa im nie wystarcza.

Swoja droga,to wlasnie tez zobaczylem na pudelku zdanie cienkim druczkiem,a brzmi ono:

"ZABRANIA SIE ODSPRZEDAŻY I WYNAJMU PRODUKTU,CHYBA ZE SCEE WYRAZI NA TO ZGODE".

Edytowane przez DeX
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech się pukną w łeb. Jak można zabronić komuś odsprzedania...? Wydałem na to pieniądze i to moja własność, dla mnie to chore. Wyobraźcie sobie ,że takie coś wprowadzają producenci samochodów! :rofl: Rynek wtórny zawsze istniał i istnieć będzie.

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha... Nie no ci ludzie przesadzają... I ten artykuł wydaje mi się wyssany z palca... Chcą mieć jakiś temat, przecież wiadomo że takie coś nie może dojść do skutku heh.

Pzdr

Edytowane przez Kaisus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi