Skocz do zawartości
Skee

Fifa 12 Na Laptopie.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , otóż mam pewien problem i nie umiem sobie z nim poradzic ;( kupiłem ostatnio FIFE 12 na PC. Zainstalowałem na laptopie i wszytsko śmiga oprócz tego że dziwnie działają klawisze. Jak kilka lat temu zanim miałem ps3 grałem w fife na komputerze to całkiem inaczej klawiatura działała... Obecnie jezeli chcem biec zawodnikiem to zamiast trzymac strzalke w gore to musze ja co cały czas klikac.... Tak samo jest jest jak np chce skrecic to nie moge biegnac skrecic w którąś strone tylko musze nie naciskajac strzalki w gore nacisnac strzalke w bok. Jest okropnie uciążliwe a co najgorsze nie jest to wina gry. Nie wie ktoś jak to ustawic zebym mogl trzymac strzalke non stop i zeby zawodnik biegl i miedzy czasie np mogl skrecic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-.-

Pierwszy raz o takim czymś słyszę. Masz może możliwość podłączenia pada pod laptopa ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie masz czasem podłączonej klawiatury przez usb? Ja miałem właśnie takie objawy na lapku tyle tylko że w F1 2010. Ew zobacz czy w FIFIe nie masz gdzieś ustawionego sterowania na analog. Jak tak to przestaw na cyfrowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi