satbuzi 0 Napisano 16 Styczeń 2012 Witam wszystkich.Jestem nowym użytkownikiem forum i bardzo proszę o pomoc.Gdy uruchamiam grę po chwili wyświetla się komunikat."Podczas operacji uruchamiania wystąpił błąd. (80010038)" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msnet 2 Napisano 16 Styczeń 2012 Wyglada na to ze jedynym lekarstwem bedzie dla ciebie zrobic kopie zapasowa save'ow potem przeinstalowac system Prawdopodobna przyczyna to ktorys z kolei twardy zwis konsoli na jakiejs grze, tez kiedys mialem podobny ale nie dokladnie taki sam problem i reinstalka pomogla 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satbuzi 0 Napisano 17 Styczeń 2012 Trochę drastyczne posunięcie. Stracę save do Need For Speed Shift - nie mogę skopiować - w info. napisane jest, że kopiowanie zabronione. Z innymi grami nie było problemu. Odczekam jeszcze jakiś czas może następna aktualizacja systemu pomoże. W każdym razie dziękuję za podpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satbuzi 0 Napisano 18 Styczeń 2012 Pomogło!!! Zrobiłem przywrócenie systemu jak radziłeś. Znowu mogę cieszyć się grą. Nie udało mi się tylko odtworzyć NFS Shift - Jak napisałem wcześniej kopiowanie zapisu zabronione. Dzięki i Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach