radzia11 16 Napisano 17 Styczeń 2012 (edytowane) Siemanko ! Chciałbym zaprosic was do mojego nowego plutonu Polish Soldiers . Szukałbym juz troche bardziej doświadzczonych graczy . Zgłoszenia prosze pisac ponizej, oraz napisac swoje doswiadczenie . Prosze również napisac o posiadaniu/lub nie Headseta . BATTLELOG Edytowane 18 Styczeń 2012 przez radzia11 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peter33 2 Napisano 18 Styczeń 2012 witam.z checia bym pogral z wami.niemam headseta ale mam skipe i team speak.wiek 35.pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzia11 16 Napisano 18 Styczeń 2012 (edytowane) Looknij nas na battlelogu . Dobzre by było gdybyś sie jednak zdecydował na zakup HS .:thumbsup: Edytowane 18 Styczeń 2012 przez radzia11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominiqpl 9 Napisano 18 Styczeń 2012 (edytowane) Chętnie popykam z wami... Co do doświadczenia to grałem dość "sporo" w BF2 a następnie w 2142. Na konsoli zaczynałem w BC1 dość mało grałem lecz nadrobiłem to spora ilością godzin w BC2. Teraz gram w BF3 i mam jak na razie od około tygodnia posiadania gry 20LVL. Mam hs... A i jaki konkretny tytuł chodzi bo juz troche się pogubiłem... Edytowane 18 Styczeń 2012 przez Dominiqpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzia11 16 Napisano 18 Styczeń 2012 Strona na Battlelogu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 18 Styczeń 2012 (edytowane) sie ma, z chęcią pograłbym z Wami.. Doświadczenia wielkiego nie ma, trochę grałem w BC2, BF1943 i BF3. Posiadam headset :) konto na battlelogu: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/lukaszasada/stats/208841663/ps3/ Edytowane 18 Styczeń 2012 przez lukaszasada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzia11 16 Napisano 18 Styczeń 2012 (edytowane) Sami dolaczajcie do plutonu battleblogu : ) Bede weryfikowal : ) Edytowane 18 Styczeń 2012 przez radzia11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaN17Ski 7 Napisano 19 Styczeń 2012 (edytowane) No to zaczynamy. Na imię mi Marcin, lat mam 15. Byłem pecetowym graczem i głównie grałem w Battlefield Bad Company 2, Battlefield 2 i tak dalej. Niestety słaby komp nie pozwala mi na przyjemne granie w Battlefield 3, jedynym wyjściem był PlayStation 3, testowałem betę, z początku nie radziłem sobie z padem, zwykle się kończyło tym, że spanikowałem i zacząłem ruszać gałkami w różne strony co stanowiło to łatwym celem dla wroga, żeby mnie zabić. Minęły 3 dni, przyzwyczajałem się wreszcie do pada, statystyki miałem nawet niezłe. Gra wciągała i wiecie, człowiek się szybko uczy. Po becie postanowiłem zakupić grę na święta i do tej pory idzie mi nawet dobrze. Mój najlepszy rekord to 29 kill i ileś tam death. Byłem na pierwszym miejscu na tablicy wyników i to nie raz. Prosto mówiąc, dobrze sobie radzę z padem. Dlaczego chcę dołączyć d tego plutonu? Cóż, zawsze wolę grać z grupką ludzi, którzy pochodzą z tego samego kraju. Problemem jest brak HeadSeta, póki co nie mam jeszcze kasy, więc trzeba poczekać i wtedy go zakupię. Konto na battleblogu: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/MaN17Ski/stats/291498343/ps3/ Edytowane 19 Styczeń 2012 przez MaN17Ski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 19 Styczeń 2012 Lista obecności :whistling: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sadurx 44 Napisano 23 Styczeń 2012 Hej, chciałbym dołączyć do waszego plutonu. Mam 26 lat. Jeśli chodzi o doświadczenie to już trochę gram w BF3, wcześniej w BC2. Mam 40 lvl, nie jestem wymiataczem, staram się grać drużynowo nawet jeśli na koniec wychodzi mi ratio poniżej jeden. Headset posiadam. Nick PSN: sadurx Nick Battlelog: sadurx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chodzik 1 Napisano 23 Styczeń 2012 Hej.Chciałbym dołączyć do twojego klanu. Mam headseta. Jestem doświadczonym graczem.Grałem w BF BC2, oraz od jakiś 3 tygodni gram w BF3. Bardzo dobrze mi idzie. Jeżeli chodzi o wiek to mam 16 lat. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzia11 16 Napisano 23 Styczeń 2012 (edytowane) Ok.Dołącz na Battlelogu :thumbsup: Edytowane 23 Styczeń 2012 przez radzia11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus156 32 Napisano 23 Styczeń 2012 mam problem z tym origin zeby sie zalogowac na ten battlelog, na innym koncie moge sie zarejestrowac na origin a na tym co korzystam nie moge bo nie pokazuje sie ten komunikat, co zrobic??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzia11 16 Napisano 23 Styczeń 2012 mam problem z tym origin zeby sie zalogowac na ten battlelog, na innym koncie moge sie zarejestrowac na origin a na tym co korzystam nie moge bo nie pokazuje sie ten komunikat, co zrobic??? nie rozumiem zbytnio o co Ci chodzi, moze napisz lepiej w dziale Pomoc ? :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus156 32 Napisano 23 Styczeń 2012 to moze tak gdzie sie mam zarejestrowac zeby wejsc w menu na "BATTLE FEED"??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzia11 16 Napisano 23 Styczeń 2012 to moze tak gdzie sie mam zarejestrowac zeby wejsc w menu na "BATTLE FEED"??? ale mowisz w menu glownym BF-A ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus156 32 Napisano 23 Styczeń 2012 tak, nie moge rozpoczac rejestracji, a jak wejde na brata profil to sie pokazuje rejestracje, a u mnie nie:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzia11 16 Napisano 23 Styczeń 2012 (edytowane) http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/ zarejsetruj sie tam podajac emaila i haslo z PSN . Edytowane 23 Styczeń 2012 przez radzia11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus156 32 Napisano 23 Styczeń 2012 mam, wielkie dzieki kolego, nie pomyslalem o wpisaniu danych psn, caly czas sie zastanawialem nad tym "origin", dzieki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PredatorsPL 1 Napisano 12 Luty 2012 (edytowane) Pomyłka. Edytowane 12 Luty 2012 przez PredatorsPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juzek24 3 Napisano 12 Luty 2012 (edytowane) Witam czy mógłbym dołączyc do Plutonu?JBC to wysłałem już zgłoszenie(MangoPL) Doświadczenie z BF mam chyba dość spore grałem w:bf2,bf2142,bf1942 aczkolwiek najdłużej grałem w BC2 (146h 52m) a co do bf3 to lvl mam dopiero 11 ale BF3 ogarniam ;) HS:jest Psn ID:juzek24 Wiek:14 Ale myśle,że niema znaczenia bo niedre sie jak głupi do headset'a :P Edytowane 12 Luty 2012 przez juzek24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaljm 49 Napisano 12 Luty 2012 (edytowane) :rofl: Edytowane 20 Luty 2012 przez michaljm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SQur3ByK-PL 0 Napisano 19 Luty 2012 (edytowane) xxxxxxx Edytowane 19 Luty 2012 przez SQur3ByK-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebinHo 2 Napisano 19 Luty 2012 Siema! szukam ogarniętych żołnierzy do wspólnego grania, mile widziany HS, mój psn: Sebinho_18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damicjo 1 Napisano 19 Luty 2012 Hej. Chciał bym do was dołączyć. Mam 58 lvl. Link do Battleloga: http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/user/damicjo/ Mam 15 lat. Nie mam HS ale to chwilowe, do tygodnia go nabędę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach