Shady 34 Napisano 20 Styczeń 2012 (edytowane) Postanowiłem zorganizować pierwszy rajd w Dirt 3. Na razie nie są to żadne mistrzostwa tylko jazda 4fun no i sprawdzenie jak taki rajd wyjdzie w praniu. Wstępny termin to najbliższa środa (25.01) o 21:00. Oczywiście dzień i godzinę można dogadać jeszcze. Jedziemy 15 odcinków, w grze można zrobić event maksymalnie z pięcioma, ale my pojedziemy 3 jam sessions x 5 odcinków. Po każdym evencie zrobię zdjęcie wyników i potem podliczę czasy. Odcinków jest 8 na każdy rajd, więc prawie wszystkie w jednym rajdzie pojedziemy dwa razy, jednak dany odcinek będzie w dwóch różnych warunkach lub porach (np. dzień-noc, poranek-popołudnie, sucho-mokro). Jeździmy na ustawieniach: Klasa aut - PRO (nie można zmieniać aut w trakcie jednego rajdu pomiędzy poszczególnymi jam sessions) Flachbacks - 0 Kolizje - wyłączone End race timer - 30s Driver assists - disabled Catch up - disabled Impact ratings - disabled Force manual gears - no Force head cam - no Allow vehicle setuop - yes Damage - full Session visibility - closed Grid order - last race result Headsety na czas wyścigów można mieć włączone, jak komuś przeszkadza gadanie to na czas jazdy może sobie odłożyć HS na bok. Jeżeli będą chętni na cały sezon to punktacja według starych zasad FIA: 1 miejsce - 10 pkt 2 miejsce - 6 pkt 3 miejsce - 4 pkt 4 miejsce - 3 pkt 5 miejsce - 2 pkt 6 miejsce - 1 pkt 7 i 8 miejsce - 0 pkt Jako pierwszy rajd pojedziemy: SS1 - Tupasentie (morning, sun) SS2 - Hanisjarventie (morning, sun) SS3 - Lankamaa (rain) SS4 - Isojarvi (rain) SS5 - Alhojarvi (rain) SS6 - Kaatselka (evening, sun) SS7 - Kakaristo (evening, sun) SS8 - Mutanen (night) SS9 - Tupasentie (night) SS10 - Hanisjarventie (night) SS11 - Lankamaa (morning, sun) SS12 - Alhojarvi (morning, sun) SS13 - Kaatselka (wet) SS14 - Kakaristo (wet) SS15 - Mutanen (evening, sun) Jeżeli są jakieś niedomówienia to pisać, na pewno mogłem coś przeoczyć :) Lista zgłoszeń (zgłoszenia są także na innym forum, więc listę będę aktualizował w pierwszym poście): 1. Shady 2. erwines15 3. zibikiel 4. Watson20054133 5. Ksawery 6. Kupczyk 7. SrubkaPL 8. Kolejnym rajdem będzie: Edytowane 24 Styczeń 2012 przez Shady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 20 Styczeń 2012 (edytowane) erwines15 pisze się na to w 100% tylko się zastanawiam czy na kierownicy czy na padzie Edytowane 20 Styczeń 2012 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 20 Styczeń 2012 Ja będę jechał na padzie bo kiere sprzedałem jakiś czas temu. Zibi na pewno pojedzie na kierownicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
racer 128 Napisano 23 Styczeń 2012 (edytowane) Shady dzięki za zaproszenie na rajd, ale w środę mogę nie dać rady, jest to dla mnie normalny dzień pracy, w dodatku nie wiem czy nie będę musiał dłużej zostać... Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki Wszystkim za super grę w fajnej atmosferze... Oczywiście jak będę wiedział na 100%, że uda mi się wygospodarować czas, to dam znać wcześniej na forum lub via PSN. Edytowane 23 Styczeń 2012 przez racer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
racer 128 Napisano 24 Styczeń 2012 erwines15 pisze się na to w 100% tylko się zastanawiam czy na kierownicy czy na padzie Chłopaki przepraszam, proszę jedźcie beze mnie, niestety (tak jak pisałem wcześniej) jutro nie mogę. Bardzo cieszę się, że Was poznałem, na prawdę, jesteście Kapitalną Ekipą. Super się z Wami jeździło i na następny event z Wami piszę się prawie bankowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 24 Styczeń 2012 OK, może za tydzień dasz radę w rajdzie Malborka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
racer 128 Napisano 25 Styczeń 2012 OK, może za tydzień dasz radę w rajdzie Malborka :) Postaram się :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 25 Styczeń 2012 (edytowane) Wyniki rajdu: Edytowane 26 Styczeń 2012 przez Shady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 26 Styczeń 2012 a ja się kurde rozchorowałem i nie byłem w stanie grac :( cóż może za tydzień tylko trochę wcześniej bo 22 to trochę późno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
racer 128 Napisano 26 Styczeń 2012 a ja się kurde rozchorowałem i nie byłem w stanie grac :( cóż może za tydzień tylko trochę wcześniej bo 22 to trochę późno Nie tylko Ty nie mogłeś, ja również nie miałem możliwości dołączyć. Zgadzam się 22-ga w powszedni dzień to zbyt późno, zwłaszcza jak trzeba ze dwie godzinki pograć i rano następnego dnia wstać do pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 26 Styczeń 2012 Nie tylko Ty nie mogłeś, ja również nie miałem możliwości dołączyć. Zgadzam się 22-ga w powszedni dzień to zbyt późno, zwłaszcza jak trzeba ze dwie godzinki pograć i rano następnego dnia wstać do pracy Nie przesadzajcie. Wszyscy z nas pracują i rano muszą wstawać. Większość z nas jeździ bądź jeździła w eventach w GT5 gdzie wyścigi też zaczynały się o 22, kończyły się jeszcze później i każdy dawał radę. Wczoraj jechaliśmy cały rajd ok 55 min, więc przed 23 było już po wszystkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach