Skocz do zawartości
Emir

Call Of Duty 4

Rekomendowane odpowiedzi

@kill:

Grasz chociaz w CoD4,czy sa to tylko takie twoje przemyslenia?? Owszem zdarzaja sie ludzie co zjadli zeby na CoD4, ale naprawde rzadko, przytaczajaca wiekszosc to tak naprawde nowi gracze i codziennie mozna spotkac cale rzesze low-leveli, jakby doslownie CoD4 dopiero co wyszedl i ludzie go masowo kupowali. A liczba zhackowanych lobby z dnia na dzien maleje, wlasciwie to od tygodnia nie trafilem na ani jedno, a "troche" w Call'a gram ;) Najlepszy z CoDow na current gen'y, takze Skarbek nie masz sie co zastanawiec, tymbadziej jak stoi teraz za marne 50-60zl.

LOOOOOOOOOOL, dawno sie tak nie usmialem :rofl: Skoro BO jest taki "zbalansowany" to dlaczego 90% perkow to counter na cos?? Chyba ze mowisz o Barebones gdzie cale scierwo jest powylaczane, to wtedy owszem, ale tak to jest to chyba najbardziej irytujacy, niezbalansowany i niedorobiony CoD ze wszystkich :down:

Dziwne. Ja wiem tylko o duchu, masce której nikt nie używa i haker. to 90%?

zresztą, to dyskusja do nikąd. Każdy gra w co chce, i nie ma powodu kłócić się przez ilość perków-counterów... Nie lubisz takich rzeczy? Graj w Dooma, czy Wolfensteina 3D, tam to dopiero jest barebones.

Edytowane przez Arti_P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie Zywy BO to jeden z najgorszych FPSow ever.

@ CoD4

Zapraszamy na PS3liga.pl

Właśnie kończy się turniej S&D 4v4 ( został do rozegrania jeden mecz )

Tutaj małe podsumowanie ostatnich rund turnieju :

Turniej 4v4 Ostatnie rundy

I Krotki filmik z ostatniego meczu ; Kanal Youtube

Teraz rozpocznie się nowy Turniej 5v5 Dominacja. Wiec jak ktoś chciałby sprawdzić swoje umiejętności , a niema klanu zapraszamy na nasze forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie Zywy BO to jeden z najgorszych FPSow ever.

@ CoD4

Zapraszamy na PS3liga.pl

Właśnie kończy się turniej S&D 4v4 ( został do rozegrania jeden mecz )

Tutaj małe podsumowanie ostatnich rund turnieju :

Turniej 4v4 Ostatnie rundy

I Krotki filmik z ostatniego meczu ; Kanal Youtube

Teraz rozpocznie się nowy Turniej 5v5 Dominacja. Wiec jak ktoś chciałby sprawdzić swoje umiejętności , a niema klanu zapraszamy na nasze forum.

Czy mógłbyś mi podać gdzie się tam mogę zapisać ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj kupiłem CoD4 i muszę powiedzieć, że co do gameplay jest lepsze niż BO i MW2 :) Tylko szkoda, że jak host wychodzi z meczu to się przerywa :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Otóż zamierzam kupic jakąś fajną grę. Nie daleko gdzie mieszkam jest fajny sklep z grami. Widziałem ,że jest CoD 4 na PS3 za 59,90 a BF BC2 (PS3) też za 59,90. Nie wiem czemu ale wolę CoDa 4 :P Gra dużo osób w tą grę? Warto?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam sie nad kupnem jakiegos CoDa i do konca nie wiem na co sie zdecydowac... Black Ops gralem u kolegi ale jakos mi nie przypada, MW 2 na forum czytajac to duzo hakerow pozostal World At War oraz CoD 4. Co byscie polecili :biggrin: Tylko nie pisac ze wszystkie bo nie mam zbyt wiele kasy :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Zastanawiam sie nad kupnem jakiegos CoDa i do konca nie wiem na co sie zdecydowac... Black Ops gralem u kolegi ale jakos mi nie przypada, MW 2 na forum czytajac to duzo hakerow pozostal World At War oraz CoD 4. Co byscie polecili :biggrin: Tylko nie pisac ze wszystkie bo nie mam zbyt wiele kasy :rolleyes:

Zeby komfortowo pograc w W@W musialbys jeszcze kupic zestaw mapek (81zl, czyli wiecej niz obecnie gra jest warta), takze wybor pozostaje tylko jeden ;)

Edytowane przez Żywy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli grales w MW2 i lubisz to bym sie na twoim miejscu zastanwial nad cod 4 i mw2, bo w mw2 nie ma juz hakerow od 2 miesiecy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko i wylacznie CoD 4, zaden Black Ops ani MW2 nie moze sie mu rownac ;) Jest to jeden z lepszych FPS w historii wiec uwierz mi ze cos w tym jest. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam sie z przedmowca, wszystkie cody, ktore wyszly po czwroce, nie dorastaja jej do piet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

90% perków bezużyteczna

90% broni niegrywalna

90% meczy host wyjdzie (a migracji brak), i punkty przepadną :thumbsup:

Polecam.

Żyjecie przeszłością panowie :)

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kill to ze perki sa bezuzyteczne to wlasnie plus bo nie jest tak jak w Black Opsie ze perki graja za ciebie tylko liczy sie to co tak naprawde potrafisz a co do niegrywalnosci broni to kazdy gra tym co lubi i nie mozesz stwierdzic iz wiekszosc jest niegrywalna. Tak samo z hostami, mi raz na kilka meczy sie to zdarza wiec nie widze zadnego problemu, mysle ze wiele osob sie pode mna podpisze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za podpowiedzi i chyba sie zdecyduje na CoD 4 :tongue: Widze ze na allegro mozna go kupic naprawde tanio , czekajcie na mnie jak uruchomia PSN :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kill>az sobie odpalilem dzis coda 4 na pc. Gra sie w niego tak samo fajnie, jak tuz po premierze. Co dla mnie najwazniejsze to nie liczy sie, kto kogo pierwszy zobaczy, jak w black klopsie dla noobow, tylko liczy sie skill. A co do perkow, moze ze 3 sa nieprzydatne, a bronie wszystkie daja rade :) Nowe cody to papka dla hamburgerow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz się wypowie wyjadacz Call of Duty (od 4 części). =D

Więc jeżeli chodzi o konsole, to nie ma po co sie zastanawiać czy kupić CoD4 czy CoD 6 czy BO... Wszystko jest fajne. Lecz jeżeli chcemy grać naprawde (nie dla zabawy, tylko mixy, ligi itp.) to musimy zainwestować w PieCa i na niego kupić oryginał Call Of Duty 4 : Modern Warfare, bo tam jest Promod, na którym 90% lig organizuje turnieje itp. także jeżeli kłócicie się tutaj o to jaka część jest lepsza na Playaka to pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cod 4 tylko privaty i tylko pro mode ! publik same haki i czuby nie ogary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oplaca sie kupic map packa? fajne sa te mapy czy nic warte gowno typu escalation?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mapy są 4.

Broadcast - najlepsza.

Chinatown - ok, ale bez szału.

Killhouse - prawie się nie losuje, więc można uznać, że jej nie ma. Bardzo mała, bardzo szybka, raczej do starć 1 vs. 1

Creek - bardzo ładna, ale gra się fatalnie, bo w milionie krzaczków, skał, wzniesień i trawska, ciężko kogoś zauważyć.

Imo, nie opłaca się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie, szkoda kasy bo malo kto gra na tych mapach, ja sam jakis czas temu kupilem mappacka ale go po czasie usunalem bo grac nie szlo, a teraz pol sekundy i mam pelne lobby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi