Patricko 8082 Napisano 27 Styczeń 2012 Trofea: http://psnprofiles.com/trophies/The-Godfather-II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 31 Styczeń 2012 Witam. Mam pytanko odnosnie egzekucji. Gdzie znajdę garotę? I jak wykonać skręcenie karku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asull 155 Napisano 31 Styczeń 2012 (edytowane) Garote znajdziesz podczas misji gdzie musisz zabić od tyłu cel.Możesz wtedy wykonać skręcenie karku L3+R3 lub użyć garoty. Jeśli chcesz skręcić kark zachodzisz gościa od tyłu i naciskasz L3+R3. Jest to początek fabuły cel jest na dachu. Edytowane 31 Styczeń 2012 przez Asull Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 31 Styczeń 2012 Jest to juz po zabiciu pierwszej rodziny czy moze przed? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asull 155 Napisano 1 Luty 2012 Z tego co pamiętam to po.Leć z fabułą w tej misji będziesz "uczył się" posługiwać się garotą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marczenka2012 0 Napisano 27 Sierpień 2013 (edytowane) Witam, wiem że czasowo trochę późno od początku posta ale mam problem Mianowicie chodzi o egzekucje ,,karabinem na stojąco" wszystko robię ok ale nie zalicza na liście egzekucji. Edytowane 27 Sierpień 2013 przez marczenka2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 29 Sierpień 2013 A robisz to na mobach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach