white raven 0 Napisano 17 Kwiecień 2008 Witam. Chcę kupić PS3 Starter Pack z Uncharted i Ratchet & Clank, ale jak na złość u mnie w mieście jest tylko zestaw z Uncharted i NFS, a taki mi nie leży. Byłem w Zakopanem i tam też nie mają ;/ Myśllę nad małą wycieczką do Krakowa po PS3, ale boje się, że okaże się, że już nie ma takich Starter Packów w Krakowie i bede musiał wziąść inny i moja "wyprawa" okaże się bezsensowna ;/ No i tu pojawia się moje pytanie. Czy ktoś z Was orientuje się czy w Krakowie (w jakimkolwiek sklepie) jest PS3 z Uncharted: Drake's Fortune oraz Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction oraz w jakiej jest cenie? Będę baaaardzo wdzięczny za szybką odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedwym 0 Napisano 18 Kwiecień 2008 W Empiku powinno PS3 kosztować gdzieś z 1500zł. P.S. Chodzi Ci o Starter Pack 60GB z dwoma grami i dwoma 6axisami? Jeśli tak, to już raczej nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
white raven 0 Napisano 18 Kwiecień 2008 Mnie chodzi o startera 40GB z 2ma grami: http://www.empik.com/konsola-playstation-3...nk,prod580007,p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedwym 0 Napisano 18 Kwiecień 2008 Moim zdaniem, to w Krakowie jest dużo sklepów, w których można zakupić taki zestaw. Jednak jakbym był na Twoim miejscu, to zamówiłbym przez Internet z jakiegoś sklepu internetowego. Nie trzeba jechać do Krakowa, masz pewność, że dostaniesz ten zestaw, co zamawiałeś i przede wszystkim cena jest niższa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach