Skocz do zawartości
white raven

PS3 w Krakowie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chcę kupić PS3 Starter Pack z Uncharted i Ratchet & Clank, ale jak na złość u mnie w mieście jest tylko zestaw z Uncharted i NFS, a taki mi nie leży.

Byłem w Zakopanem i tam też nie mają ;/ Myśllę nad małą wycieczką do Krakowa po PS3, ale boje się, że okaże się, że już nie ma takich Starter Packów w Krakowie i bede musiał wziąść inny i moja "wyprawa" okaże się bezsensowna ;/

No i tu pojawia się moje pytanie.

Czy ktoś z Was orientuje się czy w Krakowie (w jakimkolwiek sklepie) jest PS3 z Uncharted: Drake's Fortune oraz Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction oraz w jakiej jest cenie? Będę baaaardzo wdzięczny za szybką odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Empiku powinno PS3 kosztować gdzieś z 1500zł.

P.S.

Chodzi Ci o Starter Pack 60GB z dwoma grami i dwoma 6axisami? Jeśli tak, to już raczej nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem, to w Krakowie jest dużo sklepów, w których można zakupić taki zestaw. Jednak jakbym był na Twoim miejscu, to zamówiłbym przez Internet z jakiegoś sklepu internetowego. Nie trzeba jechać do Krakowa, masz pewność, że dostaniesz ten zestaw, co zamawiałeś i przede wszystkim cena jest niższa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi