Emir 2 Napisano 18 Kwiecień 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 18 Kwiecień 2008 Pojawił się nowy trailer, całkiem niezły swoją drogą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 18 Kwiecień 2008 Gra zapowiada się bardzo ciekawie. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 18 Kwiecień 2008 Nie mogę się doczekać premiery. Po filmikach i wywiadach z producentami mam na nią straszny apetyt... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musashi 0 Napisano 18 Kwiecień 2008 słabo wygląda grafika otoczenia jak z CoD 1 i nawet nie poprawili ohydnej tektury strzału z thompsona :/ w porównaniu do pierwszego filmiku z gry ten sie prezentuje jeszcze słabiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobik 3 Napisano 19 Kwiecień 2008 spodziewam sie po tej grze ze bedzie dobra ,kupie ja na 100% bo dzac sie bedzie w okresie II wojny światowej jakos brak mi strzelanin w tym okresie a cod3 wg mnie to troche porazka chociaz bedzie ta gra miała spoooora konkurencje HAZE CZY mgs4 ALBO bf bAD cOMPANy ale chyba skusze sie na wszystkie bo bardzo mi sie spodobały strzelaniny po RainbowSixVewgas2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 20 Kwiecień 2008 słabo wygląda grafika otoczenia jak z CoD 1 i nawet nie poprawili ohydnej tektury strzału z thompsona :/ w porównaniu do pierwszego filmiku z gry ten sie prezentuje jeszcze słabiej wedlug Ciebie to jest slaba grafika ? - http://www.gametrailers.com/player/22054.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musashi 0 Napisano 21 Kwiecień 2008 No tego to nie wiedziałem o wiele lepiej wygląda ale wystrzał z thompsona dalej nie poprawiony strzela jak uzi, M1 wyglada bardzo licho :/ podobał mi sie dym wylatujący z prowadnicy zamka w garand'zie i thompsonie. no i jeszcze otoczenie troszkę za jaskrawe kolory ma :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 21 Kwiecień 2008 ale thompson ma taki dzwiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musashi 0 Napisano 21 Kwiecień 2008 Tak ale to jest ,,Thompson Model 1928A1 kal. 11,43 mm" z bębenkowym magazynkiem i zamkiem na grzbiecie (na górze) i ma bardziej mocny dźwięk (taki metalowy) a ten co jest w grze to ,,Thompson M1A1 kal. 11,43 mm" za bocznym zamkiem i 30 nabojowym magazynkiem pudełkowym i on ma dźwięk zupełnie inny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 22 Kwiecień 2008 aha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobik 3 Napisano 22 Kwiecień 2008 Tak ale to jest ,,Thompson Model 1928A1 kal. 11,43 mm" z bębenkowym magazynkiem i zamkiem na grzbiecie (na górze)i ma bardziej mocny dźwięk (taki metalowy) a ten co jest w grze to ,,Thompson M1A1 kal. 11,43 mm" za bocznym zamkiem i 30 nabojowym magazynkiem pudełkowym i on ma dźwięk zupełnie inny. Co Ty z wojska jesteś ze wiesz jak strzela Thopson ??? to po pierwsze po drógie to dzieje sie w okresie 2 wojny swiatowej to inny model jest a po trzecie TO TYLKO GRA!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 22 Kwiecień 2008 Co Ty z wojska jesteś ze wiesz jak strzela Thopson ??? to po pierwsze po drógie to dzieje sie w okresie 2 wojny swiatowej to inny model jest a po trzecie TO TYLKO GRA!!! gra w realiach II wojny swiatowej majaca na celu jak najrealistyczniej ukazac tamte czasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
f4ty 0 Napisano 22 Kwiecień 2008 Co Ty z wojska jesteś ze wiesz jak strzela Thopson ??? to po pierwsze po drógie to dzieje sie w okresie 2 wojny swiatowej to inny model jest a po trzecie TO TYLKO GRA!!! Dla mnie też to jest ważne, jakbyś kiedyś usłyszał jak strzela np. FN-FAL, SA80/L95 czy nawet jakiegoś AK. To nie chciał byś już nigdy słysześć pierdzenia zamiast odgłosu strzału. Pozdrawiam btw. @mathos-gratuluje wiedzy. A co do samego trailera-nie będzie nic rewolucyjnego, zresztą i tak nigdy nie lubiłem BiA. A i czy przypadkiem to nie chodziło o magazynek bębnowy? Bo chyba bębenkowy jest używany w rewolwerach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musashi 0 Napisano 22 Kwiecień 2008 Dla mnie też to jest ważne, jakbyś kiedyś usłyszał jak strzela np. FN-FAL, SA80/L95 czy nawet jakiegoś AK.To nie chciał byś już nigdy słysześć pierdzenia zamiast odgłosu strzału. Pozdrawiam btw. @mathos-gratuluje wiedzy. A co do samego trailera-nie będzie nic rewolucyjnego, zresztą i tak nigdy nie lubiłem BiA. A i czy przypadkiem to nie chodziło o magazynek bębnowy? Bo chyba bębenkowy jest używany w rewolwerach. Tak dokładnie bębnowy :] Co Ty z wojska jesteś ze wiesz jak strzela Thopson ??? to po pierwsze po drógie to dzieje sie w okresie 2 wojny swiatowej to inny model jest a po trzecie TO TYLKO GRA!!! Wiem bo: 1.Interesuje sie historia szczególnie II wś 2.Thompson to moja ulubiona bron z czasów II wś no i może jeszcze Mauser 98k 3.Miałem okazje strzelać z Mausera 98k, Thompson M1A1, Walther P-38, 4.Jestem bardzo uczulony na dźwięki broni w grach I na koniec w grze o II wojnie wymaga aby historia była przedstawiona bardzo szczegółowo a nie na odwal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszek1001 0 Napisano 24 Kwiecień 2008 trailery wygladaja bardzo ladnie. grafika rowniez niczego sobie warto poczekac. aczkolwiek no 1 cz na kompa nie byla jakos mocno interesujaca. no i jakis taki dziwny bardziej cukierkowy a nie realistyczny klimat jest na tych trailerach, 1 czesc tez cos takiego w sobie miala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Musashi 0 Napisano 24 Kwiecień 2008 zgadza się te kolory sprawiają taki klimat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 28 Maj 2008 Nowy trailer i screeny - http://www.gamersyde.com/news_6553_en.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProChaoS 0 Napisano 28 Maj 2008 Po ostatnich trailerach daleko grze do tego jak miała wyglądać. Broń pierdzi, a bazooka nie wyrządza szkód. No czasami deseczka odpadnie z płotka, ale to trochę za mało. Czekam na demo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noocnik 0 Napisano 6 Lipiec 2008 Czołgi Już sie doczekać normalnie nie mogę.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 12 Lipiec 2008 Brothers in Arms: Hell's Highway - Walkthrough-Video http://www.eurogamer.pt/tv_video.php?playlist_id=12066 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 13 Lipiec 2008 14 fotek http://www.worthplaying.com/article.php?sid=53808 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 3 Wrzesień 2008 Pojawiły się pre-ordery w sklepie Cenega: Brothers in Arms: Hell's Highway - 209.90 Brothers in Arms: Hell's Highway - Edycja Kolekcjonerska - 259.90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesgogo 2 Napisano 20 Wrzesień 2008 Zgadza się tylko nie wiem czy zauważyliście, że na listopad jest planowane wydanie wersji PL Z POLSKIM LEKTOREM I NAPISAMI. Ciekawe czy ktoś się pomylił czy to fakt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 20 Wrzesień 2008 To fakt. Tak w ogóle to PSM3 ocenił BiA na 70% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach