xxxkowal 0 Napisano 18 Kwiecień 2008 Witam : ) Nie dawno zepsuła mi się konsola z powodu test speed fan czy cos takiego : ) no i dostalem ze cos tam z dyskiem : PP. I tera pytanei oni będą formatowac dysk czy wymieniac czy moze cos robic ze zostaną dane na tym dysku ? prosze nie kasujcie ; / bo jezeli te cwoki beda formatowac to sobie sam sformatuje dysk kupie przejsciowke i tyle a nie bede czekal 2 tyg.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
parlan 0 Napisano 18 Kwiecień 2008 Ale cos sie zepsulo, bo dziwnie jakos piszesz, dysk padl? Jesli juz to wymienia cala konsole - z dyskiem wlacznie, format pewnie nie pomoze. ps. zachcialo sie fan speed testow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 18 Kwiecień 2008 Te ze costam z dyskiem to komunikat ze dysk uszkodzony, wiec nie wiem dokladni co oni beda robic, chyba wymienia dysk ale sproboj sformatowac choc nie wiemczy to pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxxkowal 0 Napisano 18 Kwiecień 2008 ehh czyli mam ps3 tydzien minimum z głowy ; / kupilem w saturnie wie ktos jak tam z serwisem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 18 Kwiecień 2008 A tak z ciekawosci na jakiej wersji konsoli robiles ten fan speed test? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xfazi 0 Napisano 18 Kwiecień 2008 Na 60 gb robil z tego co pamietam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 18 Kwiecień 2008 a nie mowilem ze to zly pomysl robic te fan testy zwlaszcza na 60 gb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxxkowal 0 Napisano 18 Kwiecień 2008 ja mam 40 gb ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darnok 0 Napisano 19 Kwiecień 2008 lol to już kompletna kicha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 19 Kwiecień 2008 ja mam 40 gb ; ) o jeszcze lepiej cale szczescie ze na swojej tego nie testowalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 19 Kwiecień 2008 A właśnie... SZCZERZE ODRADZAM TEGO FAN TESTU! moja 60gb sie rozpieprzyla 2 dzień po Fan Teście... Sory za offtop... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach