Martiness 0 Napisano 22 Kwiecień 2008 lol widzieliscie to http://pl.youtube.com/watch?v=MFoyp71xw3w (potrzebna znajomosc angielskiego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 0 Napisano 22 Kwiecień 2008 Stare. Ale nie zmienia to faktu ze mi sie podoba (mam na mysli ta panne w bialo-czerwonym kostiumie XD ) . Nie wiem czemu dali taka duza pania jako ps3. Wiem ze Wii jest mniejsze ale i tak ps3 pod kazdym wzgledem wymiat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 22 Kwiecień 2008 no tez racja ;p ale czy to nie komplement dla pani od PS3 ? Ze wieksze lepsze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 0 Napisano 22 Kwiecień 2008 Ehh, ale to jest reklama Wii. Jakby to byla reklama PS3 to by laseczka prezentujaca nasza konsole byla ubrana w lateksowy czarny kostium a Wii wygladala jak Czubaka po lobotomii... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach