pannowak5 15 Napisano 22 Luty 2012 (edytowane) FIFA 11 Trudność trofeów: 5/10 Liczba trofeów offline: 32 szt. Liczba trofeów online: 11 szt. Czas potrzebny do Platyny: 60+ Brązowe Trofea Grozny w powietrzu Strzeli gola głową zawodnikiem ze specjalnością groźny w powietrzu . Aby otrzymać to trofeum, trzeba strzelić główką z pola karnego zawodnikiem posiadającym specjalność groźny w powietrzu. W oknie zarządzania zespołem, można sprawdzić, czy gracz ma ikonę obok nazwiska . najszybciej wpada w treningu 11 na 1. Oto gracze co mają tą umiejętność Manchester United - Vidic Chelsea - Drogba i Terry Juventus - Amauri Bayern Monachium - Klose Tottenham - Crouch Aston Villa - Carew Everton - Cahill i Fellaini Wbre przeciwnościom Wygraj mecz rankingowy słabszą drużyną To trofeum może być odblokowany poprzez rozgrywki online. Wybierając swoją drużynę, upewnij się, że posiada notę na poziomie co najmniej połowę gwiazdki mniejszą niż noty przeciwnika zespołu. Wszystko co musisz zrobić, to wygrać mecz . Jeśli, twój przeciwnik wybierze zespół pokroju Barcelona (5 gwiazdek), należy wybrać zespół, jak z notą (4,5 gwiazdki). najlepiej brać zespół minimalnie gorszy Wszystko samodzielnie Wygraj mecz z manualnymi ustawieniami przełącz wszystko na wyłączone także sprint . Aby zmienić ustawienia, przejdź do: Moja Fifa 11> Ustawienia i profil> Kontrole> Ustawienia sterowania . Zawsze przyjazdny Można to zrobić online podczas gry lub offline przy użyciu dwóch kontrolerów, albo umawiamy sie ze znajomym albo gramy na 2 pad jednym dajemy dosrodkowanie a 2 strzał na bramkie. Co podaći? Odwiedź FIFA 11 Store. Trzeba odwiedzic sklep EA nie trzeba nić kupić Online tryby gry> FIFA 11 Sklepu. W samo światło bramki Strzel 5 goli w jednej sesji na Arenie To zapewne będzie nasze pierwsze trofeum. Gdy znajdziesz się na arenie strzel 5 bramek . Klubowa chwała Nieco trudniejsze trofeum, które zależy od umiejętności klubowych partnerów. Twoim zadaniem jest wygranie pucharu jako członek Wirtualnego Klubu. Minimum 2 graczy i niech kapitan wybierze gra o pucha. Lubi dośrodkowania Musisz dośrodkować zawodnikiem, który posiada specjalność “lubi dośrodkowania”. najlepiej to zrobic w opcji trening przeciwko bramkarzami 11 na 1 Gracze: Barcalona - Xavi, Iniesta Manchester United - Giggs Chelsea - Malouda Liverpool - Steven Gerrard Manchester City - Milner Inter - Sneijder, Maicon Milan - Ronaldinho Strzelający z dystansu Aby otrzymać to trofeum, trzeba strzelić bramkę spoza pola karnego zawodnike z taką specjalnościowa Strzelający z dystansu najlepiej zrobić to na treningu 11 na 1 Barcelona - David Villa Real Madryt - Cristiano Ronaldo, Kaka Chelsea - Lampard, Drogba Liverpool - Steven Gerrard Manchester City - Tevez Inter - Sneijder Upewnij się, że jesteś po za polem. Podziwiajcie moją bramkę Prześlij film wideo do EA Sports Football World. Aby przesłać film, wciśnij start w meczu przejdź do powtórki i wybierz opcje wyślij zapis do EA Zagorzały bramkarz Wybierz WG jak bramkarz następnie wybierz karierę jak gracz i symuluj sezon. I pod koniec sezonu wpadnie. Eksperyment Zagraj 5 meczy rankingowych 5 różnymi drużynami nie musisz wygrać ani remisować ale najlepiej żeby nikt nie uciekł . First Time Out To jedno jest szybkie i proste. Najpierw utwórz Ligę przyjaciela. Idź do: Online tryby gry> Przyjaciele Leagues> Utwórz League Kiedy znajdziesz kogoś do gry , zaproś go do ligi. W menu drużyny , przejdź do listy graczy i wyzwanie go na pojedynek . Gra może być ustawiona na 2 minutowych połówek. Wygrać mecz i trofeum należy do Ciebie. Dobra forma Trzeba wygrać 5 meczy rankingowych z rzędu. Można umówić się ze znajomym (podobno) Nie ma to jak w domu Zmień stadionie dowolnego zespołu. Trzeba zmienić stadion i tyle w ustawieniach. W o zwycięstwo Weź head to head meczu rankingowym w dogrywce ze słabszym zespołem. Wybieramy słabszy zespół w grze Rankingowej i gramy na remi albo wygrywamy 1 bramka w ostatnich minutach wyrównuję i doprowadzamy do dogrywki słabszą drożyna. w dogrywce wynik nie jest istotny Wchodzę do gry Przejdź do Wirtualna Gwiazda w menu głównym. I tworzymy własnego gracza. Mistrz taktyki W karierze menagiera gramy mecz wpuszczamy zawodnika z ławki rezerwowej i strzelamy nim gola i tyle. Nowe brzmienie Dograj mp3 do pamięci ps3 a następnie w ustawieniach zmień utwór grany w menu głównym na własny. Raz w życiu Strzel bramkę bramkarzem. Najłatwiej wejść w trening 11 na 1 i podajemy naszemu bramkarzowi a on biegnie do bramki i strzela bramkę Wierny klubowi Rozegraj 50 meczy w tym samym wirtualnym klubie najlepiej znaleźć klub na forum by mieć pewność ze po 10 meczach będą dalej grać. Pamiętne chwile Zapisz powturke w galeri powturek. Tym razem tylko zapisujemy nie wysyłamy do EA. Perfekcyjny bramkarz Gramy wirtualną gwiazdą z pozycji bramkarza i musimy zachować czyste konto mi wpadło za 1 razem w 1 meczu oddano na moją bramkę 1 strzał i ja go wyłapałem i wpadło na koniec meczu 100% skuteczności Picture Perfect Prześlij zrzut ekranu EA Football świecie sportu. Na lży zrobić fotografie w meczu i ją wysłać do EA robimy to w powtórkach tak jak film Rozgrywający Trzeba uzyskać asystę od zawodnika z ta spełnialność (rozgrywający) naj łatwiej w treningu 11 na 1 polecam: Barcelona - Messi Real Madryt - Kaka, Xabi Alonso, Ozil Manchester United - Scholes Chelsea - Lampard Liverpool - Steven Gerrard Manchester City - David Silva Inter - Sneijder, Cambiasso można to zrobić na treningu Złodziej bramek Strzel bramkę zawodnikiem ze spełnialność Złodziej bramek z pola karnego polecam: Chelsea - Anelka Manchester United - Berbatov Manchester City - Adebayor Schalke 04 - Huntelaar Mediolan - Inzaghi Roma - Adriano Rekordzista W menu głównym po prawej stronie na tabeli wyswietlają się nasze wyniki i znajomych i trzeba tam się pojawic wyżej od znajomego Pewne ręce Gramy WG jako bramkarz z ustawieniami sterowania manualnymi. Trening drużyny Do tego trofea przebne bedzie Wirtalny klub i w graczy 1 kapitan ktury ustawi m rodzają meczu trening i wystarczy rozegrać i wpada Czas na trening Możesz rozpocząć trening na arenie w dowolnym momencie. Podczas gdy w Arenie, naciśnij i bybrać jeden z opcji treningu . Wirtualny Piłka nożna Gramy mecz wirtualnym klubem w 10 graczami długo się zbiera 10 graczy ale warto . Rozgrzewka rękawice Dodać 10 zapisuje w 1 Arena Kick-o. W Arenie, naciśnij i wybrać opcję Wybierz strony. Przesunąć regulator ciągu kontrolować bramkarza. Nie trzeba, aby przełączyć WG pozycję do bramkarza, ale może chcesz zdobyć kilka osiągnięć przy okazji. Wszystko co musisz zrobić, to utrzymać się na kole pozycjonowania i spróbuj obronić 10 strzałów na bramkę. nie ma limitu więc na pewno wpadnie. Stolarka & W! Strzeli bramkę od słupka Strzel bramkę od słupka lub poprzeczki. to kwestia przypadku jedynie co można ułatwić to wybrać trening i grac 11 na 1 i dużo strzelać Dobry tydzień! Kup sobie wybrane Zespołu Tygodnia w Career Mode. Zostań graczem tygodnia w karierze WG Dookoła świata Trzeba rozegrać mecz przeciwko CPU z każdej ligi Australia: A-League Austria: Austriacka Bundesliga Belgia: Pro League Brazylia: Liga do Brasil Czechy: Ceska Liga Dania: Superliga Anglia: Barclays Premier League nPower Championship nPower League 1 nPower League 2 Francja: Ligue 1 Ligue 2 Niemcy: Bundesliga 2. Bundesliga Włochy: Serie A Serie B Korea Południowa: Sonata K-League Meksyk: Primera Division Meksyk Holandia: Eredivisie Norwegia: Tippeligaen Polska: Ekstraklasa Portugalia: Liga Portuguesa Republika Irlandii: Irlandzki League - Liga Airtricity Rosja: Liga rosyjska Szkocja: Szkocka Premier League Hiszpania: Liga BBVA Liga Adelante Szwecja: Allsvenskan Szwajcaria: Axpo Super League Turcja: Super Lig Stany Zjednoczone: MLS - Major League Soccer Gospodarz i gość Trzeba wygrać na każdym stadionie przeciwko CPU Akaaroa Stadium Allianz Arena - Bayern Monachium (Niemcy) Aloha Park - KC Wizards (USA) Amsterdam ArenA - Ajax (Holandia) Anfield - Liverpool (Anglia) Arena D'oro - Parma (Włochy) Camp Nou - Barcelona (Hiszpania) Century Park Arena - PSV (Holandia) Sąd Lane - Barnsley (Anglia) Korona Lane - Hellsinborgs (Szwecja) Eastpoint Arena - Man City (Anglia) El Bombastico - Valencia CF (Hiszpania) El Medio - Villarreal CF (Hiszpania) El Reducto - Real Valladolid (Hiszpania) Emirates Stadium - Arsenal (Anglia) Estadio Azteca - America (Meksyk) Estadio de las Artes - Udinese (Włochy) Estadio del Pueblo - Houston Dynamo (USA) Estadio Latino - Istanbull BB (Turcja) Estadio Mestalla - Valencia (Hiszpania) Estadio Presidente G.Lopes Estadio Vicente Calderon - Athletico Madryt (Hiszpania) Euro Park - FC Lausanne (RŚ) FIWC Stadium Forest Park Stadium - West Brom (Anglia) Imtech Arena - Hamburg (Niemcy) Ivy Lane - Everton (Anglia) O Dromo - Brazylia (International) Old Trafford - Manchester United (Anglia) Olimpico Arena Olympiastadion - Niemcy (International) Parc des Princes - PSG (Francja) Přátelství Arena - Reggina (Włochy) San Siro - Inter Mediolan (Włochy) Santiago Bernabeu - Real Madryt (Hiszpania) Signal Iduna Park - B. Dortmund (Niemcy) St James 'Park - Newcastle United (Anglia) Stade Gerland - Lyon (OL) (Francja) Stade Kokoto - Węgry (International) Stade Municipal - Coventry City (Anglia) Stade Velodrome - Marseille (OM) (Francja) Stadio Delle Alpi - Juventus (Włochy) Stadio Olimpico - Lazio (Włochy) Stadion 23. Maj - Legia Warszawa (Polska) Stadion Europa - FC Nurnberg (Niemcy) Stadion Hanguk - Bolton Wanderers (Anglia) Stadion Neder - Hull City (Anglia) Stadion Olympik - VfB Stuttgart (Niemcy) Stamford Bridge - Chelsea (Anglia) Miasto Park - Scunthorpe United (Anglia) Unia Park Stadium Veltins Arena - FC Schalke 04 (Niemcy) Stadion Wembley - Anglia (International) To jest we krwi! Idź od bycia Player Manager (lub kierownik Player) w Career Mode. Pod koniec każdego sezonu w trybie kariery zawodnika , otrzymasz oferte nowego kontraktu na kolejny rok. Jeśli oferowany kontrakt dla gracza albo kierownik lub grający trener , wybierz go, aby odblokować to trofeum. To może potrwać kilka sezonów. To łatwiejsze przy użyciu utworzonego zawodnika z max statystyki. Talent rośnie Wypełnij 100 dokonań GW Wybieramy naszą WG i zdobywamy wyzwania jest ich około 400 my musimy wypełnić ich 100. Kilkadziesiąt jest bardzo prostych w stylu strzel 5 karnych na arenie można sprawdzać je wszystkie w wyzwaniach WG. Wirtualny Debut Wybieramy swojej WG i dołaczamy do losowej drużny. Wielki Miesiąc! Zostań menadżerem miesiąca najlepiej wybrać LECHA mi wpadło po wygraniu 4 meczy w miesiącu. Folklor Zostań Legendą jako gracz w zespole . Aby stać się legendą dla swojego klubu, trzeba wyróżnić się na tle zespołu. Jest to łatwiejsze w mniejszych klubach, które nie zdobyły wielkich osiągnięć i nie ma legendy. Nasz statu jest wyświetlany w dolnym lewym rogu ekranu kariery. Dostać się do 5, a staniesz się legendą. Uważaj, jeśli używasz prawdziwego gracza nie WG , Może on już być Legenda w tym klubie. Polecam przejść do drużyny która da ci od razu status KAPITANA on jest przed legenda i najlepiej być napastnikiem i po uzyskaniu np króla strzelców powinno wpaść na koniec sezonu można symulować mecze pewnie wpadnie w 2 sezonie. Zagraj 100 meczy Trzeba tylko zagrać 100 meczy rankingowych nie trzeba wygrywać. Wirtualny Legenda Play 500 meczów z Virtual Pro. Rozegraj 500 meczy WG trochę to trwa, liczy mecze w sieci i na konsoli. Można dostać od razu czerwoną kartkę i mecz się zakończy i policz nam go :) Football Legend :/ tego nie trzeba tłumaczyć Tajne Trofea FIFA dla Życia Spędzić 50 godzin na boisku. Trzeba grac 50h Edytowane 2 Kwiecień 2012 przez pannowak5 Poradnik w trakcie tworzenia, zapraszamy za kilka dni 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciejJB 1 Napisano 19 Kwiecień 2012 gra ktoś może jeszcze ? mam problem z tym trofeum odnośnie pucharu klubowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatryczekPL 0 Napisano 20 Kwiecień 2012 Ja gram, 2 pucharki potrzebuje - 5 meczy online wygrać pod rząd i 5 meczy innymi druzynami rozegrac PS: co do tych 2 pucharkow, to musze to zrobic w ciagu jednej gry? chodzi mi o to ze jak np. wczoraj wygralem 3 mecze, a dzisiaj wygram 2 pod rzad oczwyiscie wszystko, to wpadnie? czy musze jednego dnia, jednej sesji jakby wygrac te 5 meczy, i pytaie tez sie odnosi do tego 5 meczy innymi druzynami pozdrawiam i czekam na szybka opdowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciejJB 1 Napisano 20 Kwiecień 2012 (edytowane) musisz mieć 5, tylko musisz grać w tych pięciu żeby mieć puchar, jeżeli inni będą kontynuować to Ciebie to ominie czyli możesz rozegrać jeszcze 2 i Ci wpadnie Edytowane 20 Kwiecień 2012 przez MaciejJB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asull 155 Napisano 20 Kwiecień 2012 Cup Glory możesz zrobić tylko na ustawce. Ostatnio na pewnym forum była ale już raczej to była ostatnia kto się załapał ten wbił. 100 meczy H2H tylko możesz boostować a 50 w klubie tak samo. Mi 50 meczy w klubie wpadło po 42. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatryczekPL 0 Napisano 20 Kwiecień 2012 (edytowane) a jak komus przerwie połaczenie, to przepada? i muszę od nowa wygrywac 5 meczy i rozegrac innymi druzynami? PS; mozna zobaczyć ile sie spedzilo czasu na boisku? bo jest pucharek 50 h na boisku Edytowane 20 Kwiecień 2012 przez PatryczekPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciejJB 1 Napisano 20 Kwiecień 2012 niestety nie ma ale wpadnie Ci jak będziesz grał z kolegami itd. mi tak wpadło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asull 155 Napisano 20 Kwiecień 2012 50h na boisku to najbardziej czasochłonny puchar w fifie ^^ Ja mam już 278 meczy rozegranych i nadal nie mam trofea. Teraz gram mecze gdzie połowa trwa 20 minut.Wystarczy "tylko" 75 takich do trofea. Mam nadzieję że niedługo ten pucharek mi wpadnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciejJB 1 Napisano 25 Kwiecień 2012 gra ktoś może jeszcze w klubie bo brakuje mi właśnie: klubowa chwała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatryczekPL 0 Napisano 3 Maj 2012 (edytowane) Zagraj 100 meczy Trzeba tylko zagrać 100 meczy rankingowych nie trzeba wygrywać. Kurde, mam rozegrane ponad 170 meczy online przez sieć i nadal nie mam tego pucharku :( oczywiście miałem mecze w których zrywało połączenie mi albo rywalowi. ? teraz tylko przegrywam żeby był rozegrany mecz :/ ktoś miał podobny problem? Edytowane 3 Maj 2012 przez PatryczekPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephineola 567 Napisano 3 Maj 2012 Te 100 meczy musi być rozegrane od początku do końca. Nie liczy się jak wygrasz, jak ktoś ucieknie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatryczekPL 0 Napisano 3 Maj 2012 ale mogę robić przerwy w meczu? Pauze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 4 Maj 2012 Mam pytanie co do trofika ,,Wielki Miesiąc'' piszesz że wygrałeś 4 mecze i ci wpadło, ja gram barcą mam wygrane już 51 meczy i dalej nic... Co jest -.- ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asull 155 Napisano 4 Maj 2012 Bo ten poradnik bez obrazy ale wymaga wielu poprawek,sam wbiłem platynę ale z tego poradnika nic co by mi ułatwiło zadanie się nie dowiedziałem. @Kaisus spróbuj tak zrobić " Przejdź do edycji zespołów i wybierz jakąś dobrą drużynę ze słabej ligi (uczyń Twoją ekipę najlepszą). Następnie wrzuć do niej same gwiazdy, a z innych ekip w tej lidze usuń dobrych zawodników. Teraz przejdź do trybu menadżerskiego i wybierz opcję trener. Dobierz odpowiedni (jak najlepszy) skład i wykonaj symulację na parę miesięcy do przodu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 4 Maj 2012 (edytowane) Bo ten poradnik bez obrazy ale wymaga wielu poprawek,sam wbiłem platynę ale z tego poradnika nic co by mi ułatwiło zadanie się nie dowiedziałem. @Kaisus spróbuj tak zrobić " Przejdź do edycji zespołów i wybierz jakąś dobrą drużynę ze słabej ligi (uczyń Twoją ekipę najlepszą). Następnie wrzuć do niej same gwiazdy, a z innych ekip w tej lidze usuń dobrych zawodników. Teraz przejdź do trybu menadżerskiego i wybierz opcję trener. Dobierz odpowiedni (jak najlepszy) skład i wykonaj symulację na parę miesięcy do przodu" W trakcie czytania twojego postu usłyszałem dźwięk wpadania trophy ;D 61 meczy i dopiero trophy wpadło... Ale w sumie grałem dla przyjemności. Edytowane 4 Maj 2012 przez Kaisus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach