Allu 4 Napisano 24 Kwiecień 2008 Mam pytanie: W nowym Extreme, HIV wspomina (w swoim Hyde Park'u) o imprezie konsolowej w Sosnowcu która ma się odbyć podobno w dniach 28-29 czerwca... Czy ktoś zna jakieś konkrety? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 24 Kwiecień 2008 Mam kuzyna w Sosnowu, ale konkretów odnośnie impry nie znam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesin 2 Napisano 24 Kwiecień 2008 ciekawe w jakim miejscu sosnowca to bedzie. jak bedzie turniej fify, czy coś no to nie ma opcji żeby mnie nie było:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FireMan 0 Napisano 24 Kwiecień 2008 Ja mieszkam w Sosnowcu (Stare Sosnowiec/granica z Katowicami) i pierwsze słyszę , ale coś takiego może być , zaraz po dniach Sosnowca. Ale cieszy mnie fakt , że wreszcie ktoś zauważył , to małe(zaledwie 100k mieszkańców) miasto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 24 Kwiecień 2008 ciekawe w jakim miejscu sosnowca to bedzie. jak bedzie turniej fify, czy coś no to nie ma opcji żeby mnie nie było:) Jeżeli będzie to turniej Fify czy czegoś podobnego to nie ma opcji żebym tam był... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesin 2 Napisano 24 Kwiecień 2008 ghehehe. co kto lubi Radzio, tj Fireman co ty gadasz? Jakie 100k ? chyba nie wiesz gdzie mieszkasz zaraz zrobie ci najazd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FireMan 0 Napisano 24 Kwiecień 2008 Oluś tj. lesin , nie jestem miałem napisać powyżej 100k i wkradł się błąd. Teraz jest 225k ;D Ja tam żadnej fify(oprócz street) i innych tego typu gier nie trawie , więc jeśli "główną gwiazdą" ma być fifa , to ja nawet tyłka z domu nie rusze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach