Jacko 1 Napisano 3 Marzec 2012 (edytowane) Witam, Sprawa wygląda tak - wczoraj grając przy piwie TDM'a z moim przyjacielem spotkałem niejakiego "McGnoyka" ( ) , graliśmy we 3 w jednej drużynie przez ponad godzine , skończyło sie na dodaniu się do znajomych i dalszym wspólnym graniu w dniu dzisiejszym . McGnoyek prezentuje dość wysoki poziom więc postanowiłem założyć klan o nazwie ImPL ( od ponad tygodnia latałem z tym tagiem ) w którym znajdzie się właśnie nowo poznany kolega. W dniu dzisiejszym założyłem forum ( http://impl.freeforums.org ) dzięki któremu chętni dołączenia do klanu będą mieli możliwośc napisania podania. Mam wielką nadzieję, że uda mi się stworzyć klan w którym znajdzie się spora grupa Polaków lubiących grać ze sobą nawzajem. Zaczynam od podstaw więc nie wymagam posiadania HeadSeta , najpierw chciałbym zobaczyć jak będzie układać się nam wspólna gra :). Zależy mi na Waszych podaniach, które miejmy nadzieję pozytywnie rozpatrzę . Gdy uda mi się uzbierać kilku klanowiczów wybiorę na początek jednego albo dwóch , których przyjmę do rady klanu. Rada ta będzie pomagała mi w różnych decyzjach między takich jak np. przyjęcie nowych klanowiczów czy awansie danego członka klanu na wyższy stopień. O co chodzi z tymi stopniami? Chodzi mi po głowie taki pomysł aby wprowadzić do klanu coś w stylu rang. Im gracz posiada większego skilla tym ma większą rangę/stopień za czym idzie osoba posiadający większy respekt w klanie. Nie podjąłem jeszcze decyzji jak będzie wyglądać ta idea ale może to mieć taką formę ( przykład ): Pierwszy stopień - od 0 do 30 ptk Drugi stopień - od 35 do 70 ptk Trzeci stopień - od 75 do 100 ptk Czwarty stopień - od 105 do 145 ptk itd.. stopnie oczywiście mam zamiar nazwać ( o ile ten pomysł wprowadzę w życie ) . Możecie zadać sobie pytanie - na co komu te stopnie? Osoby posiadające większą rangę/stopień będą brane pod uwagę w pierwszej kolejności przy doborze graczy na klanówkę czy sparing albo do kandydowania do rady klanu. Osoba ktora posiada wysoki stopień jest osobą posiadającą większe umiejętności strzeleckie niż gracz niższej rangi, osoba która przysłóżyła się do wygrania meczu ( np. klan vs. public ) itp. Punkty od 5 do 15 max przyznaje lider klanu oraz członkowie rady. - Do realizacji tego pomysłu oczywiście długa droga, napierw muszę zebrać team tak więc napiszę po raz kolejny, że liczę na Wasze podania na forum ( http://impl.freeforums.org ) Klan swotrzyłem dla osób, które lubią wygrywać ALE ! uwaga nie tylko - chodzi też o dobrą zabawę wśród "swoich" . Klan nie będzie posiadał ograniczeń jeśli chodzi o członków, gdy na PSN będzie wystarczająca ilość graczy aby zagrać mecz wewnętrzny ( ImPL v ImPL ) to zostanie on rozegrany ( w czasie takich meczó również możliwe będzie zdobywanie punktów klanowych poprzez dobre pokazanie się w meczu ) . Jak widzicie po powyższym tekscie zależy mi na tym aby pomysł wypalił. Trochę się rozpiałem więc możecie mieć wrażenie , że jestem pulchniutkim grubaskiem mającym 14 lat , który nie widzi życia poza konsolą :P.. Niet. Jestem 21 latkiem lubiącym ponakur**ać na konsoli ale też ostro się napić razem z kolegami albo wyjść na dyskoteke :) Tak więc niech Was pozory nie zmylą ! . Jeśli spodobały Wam się moje plany to pomóżcie mi je zrealizować! Dodajcie mnie na PSN - Jacko1st oraz zarejestrujcie się na forum - http://impl.freeforums.org i napiszcie podanie a miejmy nadzieje dolączycie do klanu i stworzymy razem coś wielkiego :) ! ~ Jacko. Edytowane 3 Marzec 2012 przez Jacko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach