jamnik89pl 0 Napisano 6 Marzec 2012 Witam,Szukam pomocy z problemem jaki napotkałem wczoraj. Po długim czasie postanowiłem ponownie zagrać w MAGa (wcześniejsze zapisy zostały skasowane) wiec wiązało się to z ściągnięciem aktualizacji z numerkiem 2.12. Ten proces przebiegł bez przeszkód, następnie gra zaczyna sama ściągać jakaś paczkę danych (688 MB). Ściąganie trochę trwa, następnie instalacja jeszcze dłużej ale dochodzi w końcu do 100%. Następnie ekran robi się czarny i... no własnie nic się nie dzieje (czekałem ponad 30 minut). Reset konsoli i następna próba. Oczywiście pobieranie 688MB od nowa, znów instalacja i znów ciemność. Jeszcze raz i znów to samo. Tak to wygląda za każdym razem. Może ma ktoś pomysł co z tym fantem zrobić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sith 1 Napisano 7 Marzec 2012 Spróbuj odinstalować gre i zainstalować ją na nowo. Może zadziała? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamnik89pl 0 Napisano 7 Marzec 2012 To nie pomogło, ale pomogło co innego. Instalowanie gry z konta innego użytkownika konsoli. Jak już się instalacja powiodła na jednym to gra działa na wszystkich kontach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach