RudaPL 6 Napisano 6 Marzec 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Jak się niedawno dowiedziałem. Za około trzy tygodnie odbędzie się europejska premiera gry NUNSG. Jak sądzicie. Jaka ona będzie? Grając w demo ściągnięte z Playstation Store. Zauważyłem ,że praktycznie wszystko to samo. Oprócz nowego paska substitution Jutsu oraz Madary Uchichy. Tak więc pytam się o wasze opinie. Moim zdaniem będzie można sobie pograć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xoompl 1 Napisano 9 Marzec 2012 Mam pierwszą i drugą część. Po tej nowej części nie spodziewam się wiele, zważając na to, iż nie jest to tak naprawdę 3 część tylko coś w stylu 2,5. Nazwa Generations, wydaję mi się, świadczy, że gra będzie opierać się na przeżyciach niektórych osób z młodości (tak jak np. młodego Kakashi). Raczej spasuję, bo wątpie, że cokolwiek nowego w niej będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pannowak5 15 Napisano 22 Marzec 2013 chłopaki kto pomoże bo brakuje mi kilku trofeów a nie wiem o co w nich chodzi. poza tym gra jest spoko i podobno do platyny się da dobić na upartego. Jak ktoś chce pograć to zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 2 Październik 2013 Temat wsadzony do Vity... Myślałem już, że na Vite Naruto wychodzi, mamoo :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach