Chmurowaty 47 Napisano 17 Marzec 2012 (edytowane) Witam wszystkich w ten piękny sobotni wieczór, wpadłem na pewien pomysł który już kiedyś wypalił, więc sądze że może się to udać i tu. Mianowicie zrobić pewną "kronikę" która będzie polegać na screenshotach z naszego forum, ze śmiesznymi sytuacjami/odpowiedziami/cokolwiek. Ktoś powie że mamy od tego "Ścianę płaczu" ale tam trafiają posty i tematy które żenują. Jeśli jednak pomysł się większości nie spodoba, po prostu przestanę dodawać nowe odnośniki do obrazów (Tak będzie łatwiej dla każdego niż by klikać w spoilery etc.). Również musicie mi wybaczyć że czcionka w niektórych postach może być inna etc. Ale to dlatego że moja rozdzielczość monitora nie pozwala na uchwycenie wszystkiego, czego chcę w jednym obrazie. Wszelkie dane kontaktowe etc. będą zamazywane, a jeśli ktoś będzie "widniał" ze swoim postem na obrazku, po prostu dajcie mi znać a ja to usunę i w miejscu, gdzie powinien być odnośnik,zostawie samą przyczynę usunięcia. Oczywiście nie ma to na celu obrażania kogoś, wyśmiewania i tak dalej - Trochę dystansu do samego siebie, bo życie wtedy staje się piękniejsze. Na początek tylko dwa, jednak "kolekcja" będzie się rozrastać: Tekken 6 - Poradnik Trofeów Wymiana gry, jako bonus demo Dead Space By dobrze się bawić, trzeba przejść mutację Edytowane 18 Marzec 2012 przez Chmurowaty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 18 Marzec 2012 (edytowane) screenów nie umiem robić(starego psa się nowych sztuczek nie nauczy) ale wypowiedź mikos99 jest godna odnotowania http://www.ps3site.p.../page__st__1140 Edytowane 18 Marzec 2012 przez zdun1983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 18 Marzec 2012 Hehe, ale liczy się tylko mutacja głosu czy popromienna też? :P A Topofun'a chyba nie zobaczymy przez jakiś czas na forum bo pewnie już mu tata założył telewizor na ścianę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chmurowaty 47 Napisano 18 Marzec 2012 Właśnie o coś takiego mi panowie chodzi. Zdun, praktycznie każda klawiatura jes wyposażona w taki klawisz "Print Screen". Wystarczy to nacisnąć, wejść w na przykład painta, wkleić i zapisać. Jeśli jednak nie posiada się tego klawisza (Rzadkość) to są darmowe programy do tego typu rzeczy, a jak ktoś zauważy coś godnego uwiecznienia, to może mi podesłać obrazek przez prywatną wiadomość, a ja będę stopniowo dodawać do pierwszego postu, co by niepotrzebnie nie spamować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach