Greg38PL 20 Napisano 27 Marzec 2012 Chłopaki co wy bierzecie jakie mistrzostwo dla Ferrari to wy nie wiecie że na torach F1 rządzi RBR :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 27 Marzec 2012 Chłopaki co wy bierzecie jakie mistrzostwo dla Ferrari to wy nie wiecie że na torach F1 rządzi RBR :) Spokojnie Greg, daj im się pocieszyć, bo tylko to im zostało . Wiadomo przecież, że RBR będzie MISTRZEM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 27 Marzec 2012 Spokojnie Greg, daj im się pocieszyć, bo tylko to im zostało . Wiadomo przecież, że RBR będzie MISTRZEM. Wszyscy zapominają że McLaren też bierze udział w 4 sezonie i to on zgarnie wszytko :) :) Lista startowa: 1. Klacza908-Kisiel-Ferrari 2. Greg38PL-Tyc Sławek-Red Bull 3. Boonk - Lukiboy_uk - McLaren 4. Tomluc - MatiMisio - Lotus Renault 5. osa502 - karoloo -Mercedes 6. Babciakundzia - Tasma123 -Sauber 7. Sharent - Mrsojer - Toro Rosso 8. Lukaszasada - Michal_woz00 - Williams (jeżeli chcecie inny bolid to dajcie znać, jak nie to zostanie Williams) Mam pytanko do wszystkich a zwłaszcza Klaczy jako organizatora: 1. Co robimy jak kogoś wywali z Q lub wyścigu? Restartujemy, jedziemy dalej. Pytam gdyż w ostatnim sezonie były z tym problemy - dla jednych się restartowało dla innych nie itp. Lepiej ustalić przed startem żeby nie było wątpliwości co robimy w takiej sytuacji. 2. Kto będzie hostował? Ja mam łącze 6MB/6MB przez kabel i NAT2. Dajcie znać kto dysponuje czymś szybszym (nie wątpię że większość) i byłby chętny zakładać serwer? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 27 Marzec 2012 ja mam 10mb/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 27 Marzec 2012 Ja też 10 mb/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 27 Marzec 2012 Wszyscy zapominają że McLaren też bierze udział w 4 sezonie i to on zgarnie wszytko :) :) Lista startowa: 1. Klacza908-Kisiel-Ferrari 2. Greg38PL-Tyc Sławek-Red Bull 3. Boonk - Lukiboy_uk - McLaren 4. Tomluc - MatiMisio - Lotus Renault 5. osa502 - karoloo -Mercedes 6. Babciakundzia - Tasma123 -Sauber 7. Sharent - Mrsojer - Toro Rosso 8. Lukaszasada - Michal_woz00 - Williams (jeżeli chcecie inny bolid to dajcie znać, jak nie to zostanie Williams) Mam pytanko do wszystkich a zwłaszcza Klaczy jako organizatora: 1. Co robimy jak kogoś wywali z Q lub wyścigu? Restartujemy, jedziemy dalej. Pytam gdyż w ostatnim sezonie były z tym problemy - dla jednych się restartowało dla innych nie itp. Lepiej ustalić przed startem żeby nie było wątpliwości co robimy w takiej sytuacji. 2. Kto będzie hostował? Ja mam łącze 6MB/6MB przez kabel i NAT2. Dajcie znać kto dysponuje czymś szybszym (nie wątpię że większość) i byłby chętny zakładać serwer? Z tymi kwalifikacjami zawsze byl problem. Umówmy się że jak kogoś wywali to nie restartujemy, wobec wszystkich ta sama zasada. Traktujemy to jako pech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 27 Marzec 2012 ja mam 10mb/s Na piątkowym treningu możemy przetestować łącze kaaroloo i babcikundzi. Byłoby miło jakby zjawiło się 16 osób! Jeszcze jedna sprawa, mianowicie zawodnicy rezerwowi. Jeżeli kogoś nie będzie to jaki będzie system aby na jego miejsce w danym wyścigu wskoczył zawodnik z rezerwy? Moja propozycja jest taka: Tworzymy ligę rezerwowych (taka mini liga). Liga startuje o 20:15 (15min po starcie 1 Ligi). Co to da: 1) Zawodnicy rezerwowi będą zdobywali punkty wiec na pierwsze wolne miejsce w Lidze 1 (czy to na dany wyścig czy na stałe) awansuje lider tej ligi - będzie zatem o co walczyć! 2) Zawodnicy ligi rezerwowej gdy nadarzy się sposobność przejechania GP z Ligą 1 będą od razu zaznajomieni z trasą, a wiec i bardzo konkurencyjni. 3) Oczywiście będą mieli motywacje żeby włączyć konsole o 20:15 na rozgrywki własnej Ligi wiec jeżeli będzie wolne miejsce w Lidze 1 od razu się ich zaprosi do wspólnego ścigania. 4) Frekwencja na piątkowych treningach też na pewno wzrośnie o zawodników Ligi rezerwowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 27 Marzec 2012 Nie za mało osób w rezerwie aby jeździć wyścig :P? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 27 Marzec 2012 Rezerwa jak chce to niech trenuje i sie pojawi w piatek, jak kogos braknie to otrzymaja zaproszenie na testy. Jesli chodzi o wyscig jak kogos braknie to nie zastepujemy go graczem z rezerwy. Gracz z rezerwy wchodzi tylko wtedy gdy kogos usuniemy z ligi, czyli w jego miejsce lub gdy ktos sam zrezygnuje z ligi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrsojer 0 Napisano 27 Marzec 2012 jaki najlepszy czas uzyskaliście w melbourne? :D P.S. też mam stabilne 10 MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 27 Marzec 2012 1:19:500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 28 Marzec 2012 1:19:500 OMG co za piękny czas :) więc ja pierwszy nie będę ja robię 1,23.300??? kurdę wkońcu jestem 2 i nie mam tylu no nowych części co Mistrz klacza :( ferrari faworyzuje jednego kierowcę ?? :D zobaczymy w Q :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 28 Marzec 2012 Z tego co wiem, stosowanie dmuchanych dyfuzorów jest zabronione i komisja FIA zajęła się już sprawą Waszych bolidów . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrsojer 0 Napisano 28 Marzec 2012 hehe ... ten czas to zupełnie po za moim zasięgiem ... 1.22.9xx :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 28 Marzec 2012 Wy sami robicie ustawienia czy szukacie w necie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 28 Marzec 2012 Klacza chyba bierze setup bezpośrednio od CM skoro czas 1:19:500 kręci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 28 Marzec 2012 Nie mozliwe !!! Mapuje normalnie silnik !! :/ ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 28 Marzec 2012 Powiedzcie mi czy warto dopłacać 400-450 zł pomiędzy Logitech g25 a g27 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 28 Marzec 2012 Nie nie to są efekty ciężkiej pracy 2 kierowcy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 28 Marzec 2012 zwracam uwagę aby nie wykorzystywać błędów gry (w przeciwnym wypadku gra nie ma większego sensu) i trzymać się toru jazdy. Nie przejeżdżajcie szykany (zakręty 11, 12) na pełnym gazie.. Mam nadzieje, że większość z nas będzie jeździć z wyłączoną trakcją kontroli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeN 1 Napisano 29 Marzec 2012 Powiedzcie mi czy warto dopłacać 400-450 zł pomiędzy Logitech g25 a g27 ?? g27 jest bardziej praktyczna bo ma więcej przycisków na kierze, g25 ma tylko 2 g27 ma łopatki zamocowane na stałe, a nie jak w g25 kręcą się z kierą co uważam za IMO wygodniejsze rozwiązanie g27 ma lepszą skrzynie biegów ale tylko manualną, co jest IMO lepszym rozwiązaniem, bo po co półautomat czyli góra dół jak mamy łopatki jak masz gotówkę na zbyciu to bierze g27 bo będzie to nowy sprzęt, za 600zł to kupisz co najwyżej używkę G25 w nie wiadomo jakim stanie ale jeśli jednak nie bardzo widzi ci się wydawanie 1000zł na zabawkę to i z G25 będziesz zadowolony, sam użytkuje G25 od dobrych 2lat i jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 29 Marzec 2012 Pewnie sprzedam swoją DFGT, dołożę 200 zł i kupię g25 bo mi głównie zależy na łopatkach, na DFGT słabo mi się gra na manualu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeN 1 Napisano 29 Marzec 2012 w stosunku do DFGT może brakować ci przycisków, w niej masz wszystko pod palcami, w G25 masz tylko 2 przyciski i np w F1 na kierze masz DRS i KERS aby skorzystać z pozostałych funkcji musisz oderwać łapkę od kiery jednak pod względem jakości wykonania i samej pracy to są to 2 różne światy, więc zamiana będzie jak najbardziej na + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 29 Marzec 2012 Na f1 dwa przyciski wystarcza, bo zmiane mieszanki paliwa i tak lepiej na prostej robić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squbix 8 Napisano 29 Marzec 2012 g27 jest bardziej praktyczna bo ma więcej przycisków na kierze, g25 ma tylko 2 g27 ma łopatki zamocowane na stałe, a nie jak w g25 kręcą się z kierą co uważam za IMO wygodniejsze rozwiązanie g27 ma lepszą skrzynie biegów ale tylko manualną, co jest IMO lepszym rozwiązaniem, bo po co półautomat czyli góra dół jak mamy łopatki jak masz gotówkę na zbyciu to bierze g27 bo będzie to nowy sprzęt, za 600zł to kupisz co najwyżej używkę G25 w nie wiadomo jakim stanie ale jeśli jednak nie bardzo widzi ci się wydawanie 1000zł na zabawkę to i z G25 będziesz zadowolony, sam użytkuje G25 od dobrych 2lat i jestem zadowolony W G27 łopatki obracają się z kierownicą !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach