Skocz do zawartości
Kamil908

Liga 1 - Sezon 4

Rekomendowane odpowiedzi

Ile mogę wziąć za DFGT ?? Tak żeby ustawić kup teraz i się nie wygłupić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bonk lub mrsojer prosze was o zalozenie jutro przed 19, sesji i zapraszania uczestnikow ligi.

Zycze powodzenia na pierwszym oficjalnym treningu sezonu, bedziecie widzieli tył Klaczy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak... jutro mogę założyć trening.

a tak wg FIA to do której czekamy na wszystkich w treningu? 19:15? pytam bo nie będę w stanie prawdopodobnie zdążyć na każdy trening :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ja od razu mowie ze mnie nie bedzie jutro gdyz mam mecz ligowy o 19:00 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ja od razu mowie ze mnie nie bedzie jutro gdyz mam mecz ligowy o 19:00 :(

Ok spoko.

Msojer: nie wiem jak bedziesz wczesniej pisal, to to 10 min mozemy poczekac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzę że w ankiecie dot.zasad przy godzinie startu jest remis między 20 a 21 10do 10 więc może trzy osoby które głosowały na 21,30 oddadzą swój głos jeszcze raz będzie to dogrywka i ustalimy większość ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekajcie tak do 19:10 bede sie max spieszyl by zdazyc panowie na 19 ale moze byc 5-10minut poslizgu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry panowie. Odpadam z ligi. Nie mam ostatnio czasu/ochoty na ostry trening, żeby dotrzymać wam tempa. Grałem w to niemal codziennie od premiery i jednak mam już dość.

Powodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry panowie. Odpadam z ligi. Nie mam ostatnio czasu/ochoty na ostry trening, żeby dotrzymać wam tempa. Grałem w to niemal codziennie od premiery i jednak mam już dość.

Powodzenia.

sharent nie rób mi tego.... oni jeżdżą z TC dlatego tak dobrze im idzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powodzenia.

Jeśli sharent przemyśli na spokojnie swoją decyzję i podejmie ostateczną decyzję o odejściu, trzeba będzie w jego miejsce wkomponować któregoś z zawodników rezerwowych.

Sharent, czekamy na ostateczną odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Decyzję już podjąłem. Lepiej, żebym wycofał się teraz, niż np. w połowie sezonu. Sorry jeszcze raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś zdjecia z treningow, bo ja mam ale nie wszystkie.

Prosze was niech kilka osob robi zdjecia, bo jest duzo ludzi i nie mozna zdarzyc zrobic, albo nie klikajcie dalej tylko poczekajcie z minute.

To co mam wkleje, a zaraz opisze wrazenia po pierwszym bardzo wocnym treningu dla Ferrari!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekam z niecierpliwością co Mój kumpel z Teamu wymyślił ciekawego jakaś nowa taktyka??? :) i jaki czas Moim bolidem wycisnął :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sharent nie rób mi tego.... oni jeżdżą z TC dlatego tak dobrze im idzie ;)

nie wiem kogo masz na myśli:P ja wczoraj jeździłem z wyłączoną TC i do tego widokiem z kokpitu :) to jest dopiero zabawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś wieczorkiem może dam rady jak nigdzie nie pojadę :) setup masz w wiadomościach :) dowiem się jak tam wczorajszy trening?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi