Tyc Sławek 16 Napisano 29 Marzec 2012 Zgadza się . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 29 Marzec 2012 Ile mogę wziąć za DFGT ?? Tak żeby ustawić kup teraz i się nie wygłupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 29 Marzec 2012 Bonk lub mrsojer prosze was o zalozenie jutro przed 19, sesji i zapraszania uczestnikow ligi. Zycze powodzenia na pierwszym oficjalnym treningu sezonu, bedziecie widzieli tył Klaczy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 29 Marzec 2012 Klacza ty ten czas 1.19.5xx wykręciłeś w TT czy online ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrsojer 0 Napisano 29 Marzec 2012 tak... jutro mogę założyć trening. a tak wg FIA to do której czekamy na wszystkich w treningu? 19:15? pytam bo nie będę w stanie prawdopodobnie zdążyć na każdy trening :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 29 Marzec 2012 Panowie ja od razu mowie ze mnie nie bedzie jutro gdyz mam mecz ligowy o 19:00 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 30 Marzec 2012 Panowie ja od razu mowie ze mnie nie bedzie jutro gdyz mam mecz ligowy o 19:00 :( Ok spoko. Msojer: nie wiem jak bedziesz wczesniej pisal, to to 10 min mozemy poczekac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg38PL 20 Napisano 30 Marzec 2012 widzę że w ankiecie dot.zasad przy godzinie startu jest remis między 20 a 21 10do 10 więc może trzy osoby które głosowały na 21,30 oddadzą swój głos jeszcze raz będzie to dogrywka i ustalimy większość ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 30 Marzec 2012 (edytowane) Bardzo dobra propozycja i trafna uwaga. RBR dba o swoich zawodników, ale ............. takiego cuda mi nie zaproponowali :pinch: http://ultime.pl/red-bull-playseat-f1-symulator-po-byku/ Edytowane 30 Marzec 2012 przez Tyc Sławek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg38PL 20 Napisano 30 Marzec 2012 mi przysłali ubogą wersję :) http://imageshack.us...9072011114.jpg/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 30 Marzec 2012 Bo Ty masz jeszcze model 2010 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 30 Marzec 2012 Poczekajcie tak do 19:10 bede sie max spieszyl by zdazyc panowie na 19 ale moze byc 5-10minut poslizgu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 30 Marzec 2012 michal_woz00 nie będzie dzisiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 30 Marzec 2012 Ale jaja. W drugim tescie za szybko zredukowałem biegi na pierwszym zakręcie i zepsułem skrzynie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 30 Marzec 2012 Sorry panowie. Odpadam z ligi. Nie mam ostatnio czasu/ochoty na ostry trening, żeby dotrzymać wam tempa. Grałem w to niemal codziennie od premiery i jednak mam już dość. Powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 30 Marzec 2012 Zrobił ktoś może zdjęcia ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrsojer 0 Napisano 30 Marzec 2012 Sorry panowie. Odpadam z ligi. Nie mam ostatnio czasu/ochoty na ostry trening, żeby dotrzymać wam tempa. Grałem w to niemal codziennie od premiery i jednak mam już dość. Powodzenia. sharent nie rób mi tego.... oni jeżdżą z TC dlatego tak dobrze im idzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 30 Marzec 2012 Sorry panowie. Odpadam z ligi. Nie mam ostatnio czasu/ochoty na ostry trening, żeby dotrzymać wam tempa. Grałem w to niemal codziennie od premiery i jednak mam już dość. Powodzenia. Jeśli sharent przemyśli na spokojnie swoją decyzję i podejmie ostateczną decyzję o odejściu, trzeba będzie w jego miejsce wkomponować któregoś z zawodników rezerwowych. Sharent, czekamy na ostateczną odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharent 174 Napisano 30 Marzec 2012 Decyzję już podjąłem. Lepiej, żebym wycofał się teraz, niż np. w połowie sezonu. Sorry jeszcze raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 30 Marzec 2012 Ławka rezerwowych, jest jedno wolne miejsce. Chetni pisac do Klaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 31 Marzec 2012 Ma ktoś zdjecia z treningow, bo ja mam ale nie wszystkie. Prosze was niech kilka osob robi zdjecia, bo jest duzo ludzi i nie mozna zdarzyc zrobic, albo nie klikajcie dalej tylko poczekajcie z minute. To co mam wkleje, a zaraz opisze wrazenia po pierwszym bardzo wocnym treningu dla Ferrari!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 31 Marzec 2012 czekam z niecierpliwością co Mój kumpel z Teamu wymyślił ciekawego jakaś nowa taktyka??? :) i jaki czas Moim bolidem wycisnął :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 31 Marzec 2012 Kisiel setup mi miales wyslac i kiedy trening? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 31 Marzec 2012 sharent nie rób mi tego.... oni jeżdżą z TC dlatego tak dobrze im idzie ;) nie wiem kogo masz na myśli:P ja wczoraj jeździłem z wyłączoną TC i do tego widokiem z kokpitu :) to jest dopiero zabawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 31 Marzec 2012 Dziś wieczorkiem może dam rady jak nigdzie nie pojadę :) setup masz w wiadomościach :) dowiem się jak tam wczorajszy trening? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach