Boonk 17 Napisano 31 Marzec 2012 Proponuję ustalić już godzinę startu jutrzejszego wyścigu. Wyniki ankiety są już znane - trzeba je tylko skorygować o głosy nieważne (czyli głosy oddane przez zawodników nie biorących udziału w Sezonie 4 - np. superluksio, rufik79 itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 31 Marzec 2012 Godzina startu: 20:00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bezel1 0 Napisano 31 Marzec 2012 Jestem chetny na miejsce po sharencie. (Nawet powiedzialbym napalony :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 31 Marzec 2012 Ok to witamy w lidze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 1 Kwiecień 2012 Panowie i jak tam? :D jakie czasy i nastroje przed dzisiejsza inauguracja sezonu? ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 1 Kwiecień 2012 Ferrari przygotowalo slaby bolid, spodziewam się braku punktów niestety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 1 Kwiecień 2012 ja jakos tez nie moge sie odnalezc na tym torze ^^ w poprzednim sezonie no z poltora sekundy lepsze czasy jak nie dwie sekundy :D ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 1 Kwiecień 2012 Osa przyjmij moje zaproszenie na psn i musimy razem ze 2 treningi pojechac tak mysle 14:30 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 1 Kwiecień 2012 juz przyjalem wczoraj :D no ja moge pojechac ;P chyba ze bede obiad akurat jadl ale to kwestia wtedy 10-15 minut w sumie jkc to moge teraz nawet cos pojechac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 1 Kwiecień 2012 Teraz to ucze na jutrzejsze 2 kolokwia.... :/ Dobra zero off topicu ! :P pisz ewentualnie na pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 1 Kwiecień 2012 1:21.5xx na twardej mieszance w ferrari w trybie GP to dobry czas?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 1 Kwiecień 2012 sadze ze bardzo dobry jak na twardej :) chociaz czasami nie wiem czy te opony sie roznia na niektorych torach xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 1 Kwiecień 2012 A tryb GP różni się od online ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 1 Kwiecień 2012 wydaje mi sie ze tak w sensie ze w online jest lepszy tor i w ogole bolidy sa rowne ^^ ale z ta gra nigdy nie wiadomo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 1 Kwiecień 2012 Dawaj elaczaj konsole zmniana planow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 1 Kwiecień 2012 Coraz bliżej do wyścigu, presja w Ferrari coraz większa, zwłaszcza po słabych czasach w treningu. Proszę o jazde fer, oraz wspaniałe widowisko które się szykuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 1 Kwiecień 2012 Spokojnie bedzie dobrze mysle ze wiekszosc traktuje ten sezon 4fun :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 1 Kwiecień 2012 Aż się boję pomyśleć, co się będzie działo na pierwszym zakręcie ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tasma123 0 Napisano 1 Kwiecień 2012 No , 16 kierowców na pierwszym zakręcie , będzie grubo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 1 Kwiecień 2012 Prosze was uważajcie Na pierwszym zakręcie nie wygracie wyścigu, co najwyżej komuś spier****cie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 1 Kwiecień 2012 Licze na dobra zabawe ;D nie porozbijamy sie bo nie bedzie dalej scigania ^^ a jak ktos bedzie za szybki niech zwolni dla lepszej zabawy xd Kto zaklada pokoj? ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 1 Kwiecień 2012 ZAJE K..WA BIŚCIE ...... Kwalifikacje dość dobre i 3 pozycja startowa. Już na samym początku wyścigu dostałem strzała od Grega i wyleciałem na trawę. Szczęśliwie jednak powróciłem, ale przede mną znowu był jakiś dzwon, wyjechał SC i ...... DOSTAŁEM KARĘ ( zabijcie mnie, ale nie wiem za co - nikogo nie uderzyłem, nie ściąłem żadnego zakrętu ) !!!!! Po wznowieniu wyścigu tak mnie poniosło, że nie zjechałem na odbycie kary i dostałem DSQ - tyle na temat inauguracyjnego wyścigu z mojej strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 1 Kwiecień 2012 Nie komentuje wyscigu .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 1 Kwiecień 2012 Forza Ferrari!!! Forza Ferrari! Forza Ferrari! Coś niesaomowitego, najlepszy wyscig w mojej karierze. Start z ostatniego miejsca, a skonczylem na drugiej pozycji. Wygrała taktyka, SC i dyspozycja dnia. Tyle walki na torze nie miałem nigdy, gra ma wiele bugów, ale za taki wyścig stwierdzam że warto było wydać na nią 140zł. Adrenalina i migotanie serca do teraz!!! Karollo, powiem ci tak, ja ci jutro wstawie materiał z naszej kolizji, nie bede wnioskowal o kare, ale straciłes caly wyscig przez swoja glupote i dobrze ze dla mnie sie skonczylo jak sie skonczylo. Poczekałbyś na nastepne okrazenie i bylbys przedemna, ostatnie okr jechalem na czerwonych oponach. Gratulacje Kisiel, Ferrari prowadzi w klasyfikacji konstruktorow, a to najwazniejsze!!!!!!!!!!!!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 1 Kwiecień 2012 Mam nagrane ze bylem juz przed toba tez mam ujecie ze swojej kamery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach