kaaroloo 12 Napisano 13 Kwiecień 2012 Bedzie ciekawie oj bedzie bo ciasno ciasno :D !!! Mysle ze na tych treningach nie wszyscy pokazali w pelni swoj potencjal :D i maja asa w rekawie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 13 Kwiecień 2012 Nie mam zdjęcia z MOKREGO treningu - zamieszczam zdjęcie z SUCHEGO ..... różnice minimalne, oj będzie się działo . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrsojer 0 Napisano 13 Kwiecień 2012 Panowie jak tam treningi...ja niestety nie zdążyłem:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 13 Kwiecień 2012 Widzisz na zdjeciach :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 14 Kwiecień 2012 (edytowane) Mam pytanie natury technicznej. Czy gdy w treningu jeździ więcej samochodów tor jest bardziej nagumowany ?? Chodzi mi o to, że jeżdżąc trening w 2 osoby nigdy nie osiągnąłem takiego czasu jak wczoraj. możliwe, że ilość bolidów ma na to wpływ choć wątpię żeby ta gra miała takie bajery :) Edytowane 14 Kwiecień 2012 przez tomluc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 14 Kwiecień 2012 (edytowane) Licho wie o co tu chodzi na treningach w australii robilem chyba 1:22:3xx ale wiedzialem ze o 0,5-0,6s moge spokojnie zejsc a tu bach w kwalifikacjach walnelem czas 1:20:8xx :D jakas magia :P sam bylem w szoku ale wiesz wydaje mi sie ze pogoda odgrywa troche role - temperatura powietrza , toru, A moze kwestia postawionego hosta... Noo kurcze diabli wiedza o co tu kaman przegapilem kwalifikacje !!! Wiecej kurna nie pije nooo KONIEC ! ;PP Edytowane 14 Kwiecień 2012 przez kaaroloo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 14 Kwiecień 2012 Nagle bardzo polubilem ten tor ! :pp Więc kto chętny na 19:30 lub 20:00 na 2 dodatkowe sesje treningowe ?? Przecież trening czyni mistrza prawda ;> :D ? i proponuje jedna na mokro będzie druga na sucho ! :D więc myśle, że propozycja jest bardzo kusząca :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 15 Kwiecień 2012 Co za wyścig niesamowite !!! Formula 1 zaczyna być naprawdę piękna !! Wielki szacun dla Rosberga chyba znow zaczyna wychodzić geniusz Rosa Browna mam nadzieje tez potwierdzic wspaniala forme mercedesa :)) :P do zobaczenia o 20 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 15 Kwiecień 2012 tylko zeby mechanicy nie dali dupy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 15 Kwiecień 2012 To ty uwazaj ja jezdze Rosbergiem hahah :P zobacz pw :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 15 Kwiecień 2012 Szykuje sie tez nasz swietny wyscig Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tasma123 0 Napisano 15 Kwiecień 2012 Chce poinformować , że dzisiaj nie będe jechał bo nie wyrobie się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 15 Kwiecień 2012 Chciałbym dodać coś apropo piątkowego treningu: lukiboy nie mógł się chyba połączyć do serwera Karollo - zaraz po treningu zaprosilem lukiboya na mój serwer i smigalismy z 1,5h bez problemu. Kto założy zatem serwer dzisiaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 15 Kwiecień 2012 A kto zakładał w Australii bo tam było ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 15 Kwiecień 2012 Ale nie poczatku bylo dobrze, rozbil sie i wtedy wyszedl, potem nie mogl wejsc inni chyba nie narzekali moge zrobic przed wyscigiem i pojechac trening z lukim i zobaczyc co sie dzieje :), ale pierwszym hostujacym narazie jest mrsojer :) bo ostatnio zakladal i bylo wszystko okey ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 15 Kwiecień 2012 Apeluje o ostrożność podczas startu i żeby pamiętać o tym, że na pierwszym ślimaku niektórzy hamują wcześniej o czym mam wrażenie niektórzy zapominali w Australii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 15 Kwiecień 2012 (edytowane) Po kwalifikacjach coś mi się zwiesiło i musiałem wyjść z gry - nie mogłem już powrócić. Napisałem do Boonka że mnie wywaliło, ale bez odzewu. Nie udało mi się pojechać czystego okrążenia, ale dwa tygodnie treningu w pizdu. Chyba sobie odpuszczę, bo się wkurwiłem. Zero jakiejkolwiek reakcji z Waszej strony ( że jechałem a nagle mnie nie ma ). I jeszcze jedno, bo zauważyłem że kilka osób miało DESTROYED VEHICLE na ostatnim okrążeniu - celowe rozbijanie bolidu w celu zyskania nowego kompletu opon nie jest zbyt FAIR PLAY. Edytowane 15 Kwiecień 2012 przez Tyc Sławek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 15 Kwiecień 2012 Ok widzę, ze niezły burdel się dzieje na torze i zero jakiegoś szacunku przynajmniej co niektórych. Przepraszam Kisiel za ten incydent przy dublowaniu bo to chyba byleś TY? Za późno zahamowałem i starałem się przelecieć jeszcze przed Twoim skręcaniem niestety się nie udało. Klacza coś się dziwnego działo z Twoim bolidem bo byłeś non stop za mną a nagle 7 miejsce... Klacza wykreśl mnie z ligi, dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 15 Kwiecień 2012 Po kwalifikacjach coś mi się zwiesiło i musiałem wyjść z gry - nie mogłem już powrócić. Napisałem do Boonka że mnie wywaliło, ale bez odzewu. Nie udało mi się pojechać czystego okrążenia, ale dwa tygodnie treningu w pizdu. Chyba sobie odpuszczę, bo się wkurwiłem. Zero jakiejkolwiek reakcji z Waszej strony ( że jechałem a nagle mnie nie ma ). I jeszcze jedno, bo zauważyłem że kilka osób miało DESTROYED VEHICLE na ostatnim okrążeniu - celowe rozbijanie bolidu w celu zyskania nowego kompletu opon nie jest zbyt FAIR PLAY. Według regulaminu, jak kogos wywali czy na poczatku kwalifikacji czy na koncu, czy w wyscigu to nie powtarzamy Start, fatalny, panowie spokojnie na starcie, zniszczylo mi to cala taktyke, pozniej jeszcze kara i jechalem ostatni. Uważam ze 7 to bylo maksimum w tej sytuacji jakie mogłem wywalczyc. Mam nadzieje że w nastepnym wyscigu ferarka wroci na swoje miejsce czyli numer one Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 15 Kwiecień 2012 no mane dostalem kare a moglem walczyc o 1 miejsce. kurwa ale to co na przeostatnim kulku w ostatnim zakrecie kto to byl?? jestem na 5 pozycji. 12 sek nad babcia. wchodze w zakret na pelnym gazie iiiii jeb w bolid jakis. wyrabalo mnie babcia mnie wyprzedzil. dzieki za wyscig kompletnie zjebany...aaaa boonk zobacz sobie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrsojer 0 Napisano 15 Kwiecień 2012 to była jakaś masakra. ,,, dostałem dwie kary przejazdu przez pit za to że wpadłem na kogoś kto kręcił piłrety na pierwszym zakręci, a potem za to że ktoś wpadł na mnie na zakręcie po najdłuższej prostej.... nie wiem kto to był ale zdecydowanie przesadził. jak to tak dalej pójdzie, to chyba sobie podaruje dalsze uczestnictwo. Czy ma ktoś może nagranie z tego fragmentu gry... ktoś chyba powinien jakies karay dawać. A na samym końcu ktoś mnie zdublował i zakończyłem wyścig, po czym podejrzałem jak jeżdzą inni. i to co zobaczyłem ponownie mnie zszokowało. Zakręt po ostatniej prostej i jakiś dziwne incydenty, w którym brał mercedes... ktoś tam nawet skończył na bandzie. szkoda gadać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 15 Kwiecień 2012 (edytowane) Wyścig nawet dobry. W kwali 8 pozycja ale startowałem z 7. Na starcie na pierwszym zakrecie doszło do kolizji między dwoma bolidami i nawet nie wiem czy nie wzieli ze sobą trzeciego. Ja dzięki temu awansowałem na 4 pozycje i pogon za kisielem. Jeszcze przed pierwszym pit stopem jechałem równym tempem z kisielem, ale już po zmianie na twarda mieszanke o wiele gorsze tempo. Prawie cały wyscig jechałem na pozycjach 4-5. Matimisio cały czas siedział mi na ogonie. Na pare kołek do konca zjechałem na 3 pit i spadłem z 4 na 6 pozycje. Pózniej się pogodziłem ze jednak nie skoncze w TOP 5 bo matimisio już nie zjedzie do boksu, ale prezent mi sprawił kisiel który miał jakies problemy i zapewnił mi 5 pozycje. Jestem zadowolony z piątej pozycji choc mogłem powalczyc o czwarte. Edytowane 15 Kwiecień 2012 przez babciakundzia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 15 Kwiecień 2012 mrsojer to pewnie to opisujesz co ja ale kto jezdzi mercedesem wnioskuje o kare dla tej osoby aaa klacza powiem tak ferrari jest w dobrej formie tylko ma ogromnego pecha. szkoda ze mane jako dublowany zjebal mi wyscig . moje tempo bylo naprawde dobre. a powiem ze bracia jak ogladali byli bardzo zadowoleni z wyscigu.. kibice.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 15 Kwiecień 2012 mrsojer to pewnie to opisujesz co ja ale kto jezdzi mercedesem wnioskuje o kare dla tej osoby aaa klacza powiem tak ferrari jest w dobrej formie tylko ma ogromnego pecha. szkoda ze mane jako dublowany zjebal mi wyscig . moje tempo bylo naprawde dobre. a powiem ze bracia jak ogladali byli bardzo zadowoleni z wyscigu.. kibice.... Kisielek kochany, nie wiem jak to zrobimy ale w sobote trenujemy 5 godzin, a w niedziele bierzemy dublet. Wyslij mi setup na Hiszpanie bo ty masz dobre setupy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 15 Kwiecień 2012 (edytowane) nie ma sprawy bylo by dzis lepiej jak bys byl godzinne przed wyscigiem mialem genialne ustawienia aaa w Q poprawilem 1 i 2 sektor ale pozniej blad i sie rozwalilem... aaa na hiszpanie tez powinnem miev dobre ustawienia. ja mam wolne w tym tyg wiec klaczus ranno mozemy trenowac jak dasz rade. a ma ktos zdjecie???? wynikow??? Osa czy karol???? ktory z was zahamowal?? co opisuje mrsojer???? przez taka glupote omal nie stracilem calego wyscigu dzieki.. a ten co sie przyzna powinnien jechac z ostatniego pola w nastepnym wyscigu i tak samo mane tez wnioskuje o kare dla cb. aaa boonk jak zobaczyles kto kogo uderzyl.. wypowiedz sie?? Edytowane 15 Kwiecień 2012 przez KISIEL17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach