tomluc 9 Napisano 4 Czerwiec 2012 On mówił mi, że wjechał w was ale już po tym jak lukiboy wjechał w Ciebie. Później wróci z pracy to napisze co i jak. Z doświadczenia wiem, że u niego mogła być inna sytuacja a u was inna. kiedyś podczas treningów na Spa po starcie Mati wjechał mi w tyłek a u niego było, że jak wjechałem mu w bok. P.S Do mojej relacji z wyścigu dodam jeszcze ciekawą rzecz. W połowie wyścigu padł mi KERS na jakieś 2 okrążenia :| Ciekawa sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg38PL 20 Napisano 4 Czerwiec 2012 moje treningi również zaczęły sie godzine przed wyścigiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 4 Czerwiec 2012 Jakby sie w Redbullu zepsol to sie niezdziwilbym, ale w Renowce :o ? :pp Ale dobrych masz inzynierow szybko Ci naprawili :D ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 4 Czerwiec 2012 No całe szczęście, że nie miałem problemów z silnikiem. Swoją drogą nie spodziewałem się, że ta gra ma takie bajery. Ciekawa była reakcja inżynierów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal_woz00 5 Napisano 4 Czerwiec 2012 Tobie tomluc padł kesr mi padło wszytko ;p w ogóle nie mogłem jechać ;p podobno przez to przeszkodziłem troche ;p sorki ;p poźniej jak zaczęło działać nie mogłem zmienić kamery i stwierdziłem że lepiej już w bande walnąć ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 4 Czerwiec 2012 ciekawa sprawa by byla z tym psuciem sie bolidow ;p moze to w 2012 wprowadzą ^^, jadziesz jedziesz a tu nagle jeb silnik ci pada aahaahaha ;p. albo zawieszenie ci sie lamie ze za mocno najechales na tarke ahhaha padlbym ze smiechu ! ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 4 Czerwiec 2012 Pamietam jak kiedys gralem na PC w F1 98/02 i tam byly takie bajery ze sie jechalo i nagle bach ! i koniec ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 4 Czerwiec 2012 Panowie, bardzo proszę o ustalenie terminu GP Brazylii !!! Mi osobiście nie bardzo pasuje w niedzielę o 16-ej, wolałbym we czwartek, czyli w Boże Ciało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 4 Czerwiec 2012 Panowie, bardzo proszę o ustalenie terminu GP Brazylii !!! Mi osobiście nie bardzo pasuje w niedzielę o 16-ej, wolałbym we czwartek, czyli w Boże Ciało. dzis sie dowiedzialem, ze mi nie pasuje w niedziele bo mam impreze vip-owska jesli chodzi o mecze euro wiec od 16 do 24 napewno mnie nie bedzie mama załatwiła hahaa ;p jak dobrze ze sa jednym ze sponsorow Euro ;p nawet oficjalna torbe podrozna i pilke dostalem euro 2012 xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 5 Czerwiec 2012 Panowie, bardzo proszę o ustalenie terminu GP Brazylii !!! Mi osobiście nie bardzo pasuje w niedzielę o 16-ej, wolałbym we czwartek, czyli w Boże Ciało. Jak do tej pory padły 2 propozycje na termin rozegrania GP Brazylii. Proponuje aby zainteresowani dopisywali się do listy do godziny 20:00 (jak komuś pasują oba terminy to może się nie dopisywać) - listy będą w miarę jasnym sygnał dla Klaczy komu kiedy pasuje jechać i pewnie pomogą mu w podjęciu decyzji. Listy uzupełniłem bazując na Waszych wypowiedziach (oczywiście można się "przyklejać" do innej listy jak ktoś zmienił zdanie) 10.06.2012 Niedziela 16:00 1. Boonk * (niestety nie dam rady jechać 07.06) 2. Lukiboy 3. Klacza 4. 5. 6. 07.06.2012 Czwartek 20:00 1. Karollo 2. Greg 3. Tyc Sławek 4. 5. 6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomluc 9 Napisano 5 Czerwiec 2012 Ja nie biorę udziału w glosowaniu bo jechać nie będę choć dołączę do gry i będę obserwował wasze poczynania. A po za tym jeżeli chodzi o termin to mi wszystko jedno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squbix 8 Napisano 5 Czerwiec 2012 możliwości mojej obecności: - niedziela - będę na 100% - czwartek - będę na 50% tak to wygląda na dzień dzisiejszy. oczywiście jeśli coś miałoby się zmienić to dam znać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiMisio 2 Napisano 5 Czerwiec 2012 Q: pierwsze okrążenie pomiarowe- zerwane skrzydło po czym nie trafiłem w pit stop i rozbiłem bolid^^ start z ostatniej pozycji... R: Boonk faktycznie uczestniczyłem w sytuacji o której piszesz ale... lukiboy wjechał w Ciebie bez mojej pomocy z czego zacząłem się śmiać i chyba właśnie dlatego zblokowałem koła na dohamowaniu i w was wjechałem ale jak już byliście przyklejeni do bandy. Stąd właśnie uszkodzone skrzydło w moim bolidzie... jak już się pozbieraliśmy udało mi się Cie dogonić i wyprzedzić ale zaraz po wyprzedzeniu znowu zahaczyłem bande i mnie obróciło... skrzydło zerwałem całkowicie na dohamowaniu do tunelu gdzie spotkałem Sławka który tez przestrzelił zakręt :P po wizycie w pit stopie zacząłem łapać rytm i nagle... connection error... wrrrrr... nie ukończyłem 6 wyścigów z czego w jednym ktoś mnie rozje.... jednego nie jechałem z powodu wyjazdu służbowego a w 4 przeszkodził mi mój zajebisty internet.... Tomluc nie gadaj głupot i startuj w Brazylii bo jak mnie znowu wywali to się pożegnamy z mistrzostwem konstruktorów... a co do Brazylii to... jest mi to raczej obojętne kiedy będziemy jechać wyścig... jak dla mnie dobrze by było znaleźć termin który by pasował wszystkim a nie większości... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 6 Czerwiec 2012 Panowie to kiedy jedziemy? ^^ bo jesli jutro to chcialbym cos potrenowac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 6 Czerwiec 2012 (edytowane) Jak do tej pory padły 2 propozycje na termin rozegrania GP Brazylii. Proponuje aby zainteresowani dopisywali się do listy do godziny 20:00 (jak komuś pasują oba terminy to może się nie dopisywać) - listy będą w miarę jasnym sygnał dla Klaczy komu kiedy pasuje jechać i pewnie pomogą mu w podjęciu decyzji. Listy uzupełniłem bazując na Waszych wypowiedziach (oczywiście można się "przyklejać" do innej listy jak ktoś zmienił zdanie) 10.06.2012 Niedziela 16:00 1. Boonk * (niestety nie dam rady jechać 07.06) 2. Lukiboy 3. Klacza 4. 5. 6. 07.06.2012 Czwartek 20:00 1. Karollo 2. Greg 3. Tyc Sławek 4. 5. 6. A może przełożyć GP Brazylii na następną niedzielę ? Jak na razie z każdego terminu odpada 3 graczy, Tomluc będzie tylko obserwatorem, czyli czwarty zawodnik odpada ..... czy jest sens jechać w szóstkę ( raczej więcej osób się nie stawi ) ? Edytowane 6 Czerwiec 2012 przez Tyc Sławek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 6 Czerwiec 2012 Tabela: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal_woz00 5 Napisano 6 Czerwiec 2012 Siema . mi pasuje Niedziela ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 6 Czerwiec 2012 A może przełożyć GP Brazylii na następną niedzielę ? Jak na razie z każdego terminu odpada 3 graczy, Tomluc będzie tylko obserwatorem, czyli czwarty zawodnik odpada ..... czy jest sens jechać w szóstkę ( raczej więcej osób się nie stawi ) ? Nie mam nic przeciwko niedzieli 17.06, najlepiej o 19:00 (o 20:45 są mecze). Jeżeli ma być nas więcej to czemu nie. Pytanie tylko ile osób które na 100% nie dadzą rady pojechać w tą niedziele o 16:00 stawią się w kolejną? Siema . mi pasuje Niedziela ;) 10.06.2012 Niedziela 16:00 1. Boonk * (niestety nie dam rady jechać 07.06) 2. Lukiboy 3. Klacza 4. Michał_woz 5. 6. 07.06.2012 Czwartek 20:00 1. Karollo 2. Greg 3. Tyc Sławek 4. 5. 6. 17.06.2012 Niedziela 19:00 1. Tyc Sławek 2. Boonk 3. 4. Tylko coś Klacza się nie śpieszy z podjęciem decyzji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 6 Czerwiec 2012 (edytowane) Nie mam nic przeciwko niedzieli 17.06, najlepiej o 19:00 (o 20:45 są mecze). Jeżeli ma być nas więcej to czemu nie. Pytanie tylko ile osób które na 100% nie dadzą rady pojechać w tą niedziele o 16:00 stawią się w kolejną? Teoretycznie wszystkie wyścigi 4 sezonu w/g grafiku odbywają się w każdą niedzielę o 20-ej i wszyscy uczestnicy Ligi o tym wiedzą. Nie widzę powodu, dla którego nagle ktoś z zadeklarowanych uczestników miałby się nie stawić na wyścigu tylko dlatego, że wyścig został przesunięty o tydzień. Odjechanie wyścigu godzinę wcześniej nie powinno RACZEJ nikomu przeszkadzać - zwykle o tej godzinie większość z nas trenuje już ONLINE. Edytowane 6 Czerwiec 2012 przez Tyc Sławek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 6 Czerwiec 2012 Klacza jakos w ogole ostatnio niewidoczny jest ;> chyba juz nas nie lubi ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 6 Czerwiec 2012 Nie mam nic przeciwko niedzieli 17.06, najlepiej o 19:00 (o 20:45 są mecze). Jeżeli ma być nas więcej to czemu nie. Pytanie tylko ile osób które na 100% nie dadzą rady pojechać w tą niedziele o 16:00 stawią się w kolejną? 10.06.2012 Niedziela 16:00 1. Boonk * (niestety nie dam rady jechać 07.06) 2. Lukiboy 3. Klacza 4. Michał_woz 5. 6. 07.06.2012 Czwartek 20:00 1. Karollo 2. Greg 3. Tyc Sławek 4. 5. 6. 17.06.2012 Niedziela 19:00 1. Tyc Sławek 2. Boonk 3.kaaroloo 4. Tylko coś Klacza się nie śpieszy z podjęciem decyzji ja napewno nie pojade w ta niedziele !! to jest pewne na milion % a chce zwami zawojowac w Brazylii - Bonk pewnie chcesz sie zrewanzowac za tamten sezon , za Brazylie ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 7 Czerwiec 2012 ja napewno nie pojade w ta niedziele !! to jest pewne na milion % a chce zwami zawojowac w Brazylii - Bonk pewnie chcesz sie zrewanzowac za tamten sezon , za Brazylie ! :D No jasne ze chce się zrewanzowac za Brazylię. Tylko musimy być czujni bo w GP Singapuru cielismy się o 3 miejsce i ostatecznie pokonały nas Osa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 7 Czerwiec 2012 No jasne ze chce się zrewanzowac za Brazylię. Tylko musimy być czujni bo w GP Singapuru cielismy się o 3 miejsce i ostatecznie pokonały nas Osa :D Nie na darmo jest powiedzenie : GDZIE DWÓCH SIĘ BIJE, TAM TRZECI KORZYSTA :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squbix 8 Napisano 7 Czerwiec 2012 no i sie pozmieniało - jeśli wyścig będzie dziś, to nie będę mógł jechać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 7 Czerwiec 2012 Nie no dzis to juz chyba nie co? bo jak dzisiaj to ja juz w sumie odpadam....bo mysle ze chociaz jeden dzien przed wyscigiem bysmy mogli wiedziec kiedy jedziemy ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach