Skocz do zawartości
Kamil908

Liga 1 - Sezon 4

Rekomendowane odpowiedzi

On mówił mi, że wjechał w was ale już po tym jak lukiboy wjechał w Ciebie. Później wróci z pracy to napisze co i jak. Z doświadczenia wiem, że u niego mogła być inna sytuacja a u was inna. kiedyś podczas treningów na Spa po starcie Mati wjechał mi w tyłek a u niego było, że jak wjechałem mu w bok.

P.S Do mojej relacji z wyścigu dodam jeszcze ciekawą rzecz. W połowie wyścigu padł mi KERS na jakieś 2 okrążenia :| Ciekawa sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje treningi również zaczęły sie godzine przed wyścigiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby sie w Redbullu zepsol to sie niezdziwilbym, ale w Renowce :o ? :pp

Ale dobrych masz inzynierow szybko Ci naprawili :D ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No całe szczęście, że nie miałem problemów z silnikiem. Swoją drogą nie spodziewałem się, że ta gra ma takie bajery. Ciekawa była reakcja inżynierów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tobie tomluc padł kesr mi padło wszytko ;p w ogóle nie mogłem jechać ;p podobno przez to przeszkodziłem troche ;p sorki ;p poźniej jak zaczęło działać nie mogłem zmienić kamery i stwierdziłem że lepiej już w bande walnąć ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawa sprawa by byla z tym psuciem sie bolidow ;p

moze to w 2012 wprowadzą ^^, jadziesz jedziesz a tu nagle jeb silnik ci pada aahaahaha ;p. albo zawieszenie ci sie lamie ze za mocno najechales na tarke ahhaha padlbym ze smiechu ! ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamietam jak kiedys gralem na PC w F1 98/02 i tam byly takie bajery ze sie jechalo i nagle bach ! i koniec ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, bardzo proszę o ustalenie terminu GP Brazylii !!! Mi osobiście nie bardzo pasuje w niedzielę o 16-ej, wolałbym we czwartek, czyli w Boże Ciało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, bardzo proszę o ustalenie terminu GP Brazylii !!! Mi osobiście nie bardzo pasuje w niedzielę o 16-ej, wolałbym we czwartek, czyli w Boże Ciało.

dzis sie dowiedzialem, ze mi nie pasuje w niedziele bo mam impreze vip-owska jesli chodzi o mecze euro wiec od 16 do 24 napewno mnie nie bedzie mama załatwiła hahaa ;p jak dobrze ze sa jednym ze sponsorow Euro ;p nawet oficjalna torbe podrozna i pilke dostalem euro 2012 xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak do tej pory padły 2 propozycje na termin rozegrania GP Brazylii. Proponuje aby zainteresowani dopisywali się do listy do godziny 20:00 (jak komuś pasują oba terminy to może się nie dopisywać) - listy będą w miarę jasnym sygnał dla Klaczy komu kiedy pasuje jechać i pewnie pomogą mu w podjęciu decyzji. Listy uzupełniłem bazując na Waszych wypowiedziach (oczywiście można się "przyklejać" do innej listy jak ktoś zmienił zdanie)

10.06.2012 Niedziela 16:00

1. Boonk * (niestety nie dam rady jechać 07.06)

2. Lukiboy

3. Klacza

4.

5.

6.

07.06.2012 Czwartek 20:00

1. Karollo

2. Greg

3. Tyc Sławek

4.

5.

6.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie biorę udziału w glosowaniu bo jechać nie będę choć dołączę do gry i będę obserwował wasze poczynania. A po za tym jeżeli chodzi o termin to mi wszystko jedno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

możliwości mojej obecności:

- niedziela - będę na 100%

- czwartek - będę na 50%

tak to wygląda na dzień dzisiejszy. oczywiście jeśli coś miałoby się zmienić to dam znać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Q: pierwsze okrążenie pomiarowe- zerwane skrzydło po czym nie trafiłem w pit stop i rozbiłem bolid^^ start z ostatniej pozycji...

R: Boonk faktycznie uczestniczyłem w sytuacji o której piszesz ale... lukiboy wjechał w Ciebie bez mojej pomocy z czego zacząłem się śmiać i chyba właśnie dlatego zblokowałem koła na dohamowaniu i w was wjechałem ale jak już byliście przyklejeni do bandy. Stąd właśnie uszkodzone skrzydło w moim bolidzie... jak już się pozbieraliśmy udało mi się Cie dogonić i wyprzedzić ale zaraz po wyprzedzeniu znowu zahaczyłem bande i mnie obróciło... skrzydło zerwałem całkowicie na dohamowaniu do tunelu gdzie spotkałem Sławka który tez przestrzelił zakręt :P po wizycie w pit stopie zacząłem łapać rytm i nagle... connection error... wrrrrr... nie ukończyłem 6 wyścigów z czego w jednym ktoś mnie rozje.... jednego nie jechałem z powodu wyjazdu służbowego a w 4 przeszkodził mi mój zajebisty internet.... Tomluc nie gadaj głupot i startuj w Brazylii bo jak mnie znowu wywali to się pożegnamy z mistrzostwem konstruktorów...

a co do Brazylii to... jest mi to raczej obojętne kiedy będziemy jechać wyścig... jak dla mnie dobrze by było znaleźć termin który by pasował wszystkim a nie większości...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie to kiedy jedziemy? ^^ bo jesli jutro to chcialbym cos potrenowac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak do tej pory padły 2 propozycje na termin rozegrania GP Brazylii. Proponuje aby zainteresowani dopisywali się do listy do godziny 20:00 (jak komuś pasują oba terminy to może się nie dopisywać) - listy będą w miarę jasnym sygnał dla Klaczy komu kiedy pasuje jechać i pewnie pomogą mu w podjęciu decyzji. Listy uzupełniłem bazując na Waszych wypowiedziach (oczywiście można się "przyklejać" do innej listy jak ktoś zmienił zdanie)

2. Lukiboy

3. Klacza

4.

5.

6.

1. Karollo

2. Greg

3. Tyc Sławek

4.

5.

6.

A może przełożyć GP Brazylii na następną niedzielę ? Jak na razie z każdego terminu odpada 3 graczy, Tomluc będzie tylko obserwatorem, czyli czwarty zawodnik odpada ..... czy jest sens jechać w szóstkę ( raczej więcej osób się nie stawi ) ?

Edytowane przez Tyc Sławek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może przełożyć GP Brazylii na następną niedzielę ? Jak na razie z każdego terminu odpada 3 graczy, Tomluc będzie tylko obserwatorem, czyli czwarty zawodnik odpada ..... czy jest sens jechać w szóstkę ( raczej więcej osób się nie stawi ) ?

Nie mam nic przeciwko niedzieli 17.06, najlepiej o 19:00 (o 20:45 są mecze). Jeżeli ma być nas więcej to czemu nie. Pytanie tylko ile osób które na 100% nie dadzą rady pojechać w tą niedziele o 16:00 stawią się w kolejną?

Siema . mi pasuje Niedziela ;)

2. Lukiboy

3. Klacza

4. Michał_woz

5.

6.

1. Karollo

2. Greg

3. Tyc Sławek

4.

5.

6.

17.06.2012 Niedziela 19:00

1. Tyc Sławek

2. Boonk

3.

4.

Tylko coś Klacza się nie śpieszy z podjęciem decyzji :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam nic przeciwko niedzieli 17.06, najlepiej o 19:00 (o 20:45 są mecze). Jeżeli ma być nas więcej to czemu nie. Pytanie tylko ile osób które na 100% nie dadzą rady pojechać w tą niedziele o 16:00 stawią się w kolejną?

Teoretycznie wszystkie wyścigi 4 sezonu w/g grafiku odbywają się w każdą niedzielę o 20-ej i wszyscy uczestnicy Ligi o tym wiedzą. Nie widzę powodu, dla którego nagle ktoś z zadeklarowanych uczestników miałby się nie stawić na wyścigu tylko dlatego, że wyścig został przesunięty o tydzień. Odjechanie wyścigu godzinę wcześniej nie powinno RACZEJ nikomu przeszkadzać - zwykle o tej godzinie większość z nas trenuje już ONLINE.

Edytowane przez Tyc Sławek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klacza jakos w ogole ostatnio niewidoczny jest ;> chyba juz nas nie lubi ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2. Lukiboy

3. Klacza

4. Michał_woz

5.

6.

1. Karollo

2. Greg

3. Tyc Sławek

4.

5.

6.

17.06.2012 Niedziela 19:00

1. Tyc Sławek

2. Boonk

3.kaaroloo

4.

Tylko coś Klacza się nie śpieszy z podjęciem decyzji :biggrin:

ja napewno nie pojade w ta niedziele !! to jest pewne na milion %

a chce zwami zawojowac w Brazylii - Bonk pewnie chcesz sie zrewanzowac za tamten sezon , za Brazylie ! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja napewno nie pojade w ta niedziele !! to jest pewne na milion %

a chce zwami zawojowac w Brazylii - Bonk pewnie chcesz sie zrewanzowac za tamten sezon , za Brazylie ! :D

No jasne ze chce się zrewanzowac za Brazylię. Tylko musimy być czujni bo w GP Singapuru cielismy się o 3 miejsce i ostatecznie pokonały nas Osa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jasne ze chce się zrewanzowac za Brazylię. Tylko musimy być czujni bo w GP Singapuru cielismy się o 3 miejsce i ostatecznie pokonały nas Osa :D

Nie na darmo jest powiedzenie :

GDZIE DWÓCH SIĘ BIJE, TAM TRZECI KORZYSTA :-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i sie pozmieniało - jeśli wyścig będzie dziś, to nie będę mógł jechać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no dzis to juz chyba nie co? bo jak dzisiaj to ja juz w sumie odpadam....bo mysle ze chociaz jeden dzien przed wyscigiem bysmy mogli wiedziec kiedy jedziemy ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi