Greg38PL 20 Napisano 7 Czerwiec 2012 Skoro nie ma decyzji to dzisiaj odpadam, chce sobie zaplanować dzień a nie czekać do ostatniej chwili na to czy jedziemy czy nie.Klacze żółta kartka za brak decyzji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 7 Czerwiec 2012 Witam Nie, nie obrazilem sie na was, to tak w ramach sprostowania. Czekalem na wasze decyzje, widze ze wszystko wyrownane. Jako organizator najlepszej i najwazniejszej federacji wyscigowej postanawiam: Wyscig odbedzie sie w ta niedziele o godzinie 19:30. Bedzie to 20% bez kwalifikacji, start losowy. Mala adrenalinka na koniec. Pozdrowienia z slonecznego Monaco:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 7 Czerwiec 2012 Mnie nie bedzie w niedziele pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 7 Czerwiec 2012 Jako organizator najlepszej i najwazniejszej federacji wyscigowej postanawiam: Wyscig odbedzie sie w ta niedziele o godzinie 19:30. Wiem, że decyzji sędziów się nie podważa, ale ...... robienie wyścigu na tzw. ODPIERDOL mija się z celem naszej Ligi. Czy to jakiś problem, aby GP Brazylii odbyło się NORMALNIE, tylko tydzień później ? Jaka to zabawa jechać 20% wyścigu ? Czy nie chodzi nam o to, aby w wyścigu jechało jak najwięcej osób ? Zdaję sobie sprawę, że ten wyścig już w zasadzie niczego nie zmieni w klasyfikacji, ale mi osobiście się ta decyzja nie podoba. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem - chciałem wyrazić tylko swoje zdanie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiMisio 2 Napisano 7 Czerwiec 2012 Wiem, że decyzji sędziów się nie podważa, ale ...... robienie wyścigu na tzw. ODPIERDOL mija się z celem naszej Ligi. Czy to jakiś problem, aby GP Brazylii odbyło się NORMALNIE, tylko tydzień później ? Jaka to zabawa jechać 20% wyścigu ? Czy nie chodzi nam o to, aby w wyścigu jechało jak najwięcej osób ? Zdaję sobie sprawę, że ten wyścig już w zasadzie niczego nie zmieni w klasyfikacji, ale mi osobiście się ta decyzja nie podoba. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem - chciałem wyrazić tylko swoje zdanie. jestem tego samego zdania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 9 Czerwiec 2012 Wiem, że decyzji sędziów się nie podważa, ale ...... robienie wyścigu na tzw. ODPIERDOL mija się z celem naszej Ligi. Czy to jakiś problem, aby GP Brazylii odbyło się NORMALNIE, tylko tydzień później ? Jaka to zabawa jechać 20% wyścigu ? Czy nie chodzi nam o to, aby w wyścigu jechało jak najwięcej osób ? Zdaję sobie sprawę, że ten wyścig już w zasadzie niczego nie zmieni w klasyfikacji, ale mi osobiście się ta decyzja nie podoba. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem - chciałem wyrazić tylko swoje zdanie. Ja równie nie chce podważać decyzji organizatora ale nie ukrywam ze popieram zdanie Slawka. Tydzień możemy się swobodnie wstrzymać z zakończeniem ligii. O 19:30 będzie trwał jeszcze mecz Hiszpania-Włochy (do 19:45 plus to co doliczy arbiter) a o 20:00 zaczyna się GP Kanady. Doradzał zatem przemyślenia jeszcze raz terminu organizacji GP Brazylii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 9 Czerwiec 2012 O 19:30 będzie trwał jeszcze mecz Hiszpania-Włochy (do 19:45 plus to co doliczy arbiter) a o 20:00 zaczyna się GP Kanady. Doradzał zatem przemyślenia jeszcze raz terminu organizacji GP Brazylii. Dodam jeszcze, że o 19.35 zaczyna się STUDIO F1 przed GP Montrealu i większość z nas będzie chciała już zacząć oglądanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 9 Czerwiec 2012 Robimy bojkot i nie jedziemy w ta niedziele xd Chyba ze moze pojedziemy w godzinach porannych ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 9 Czerwiec 2012 Myśle że nie trzeba organizowac bojkotu żeby i tak mało kto się pojawił Było nie było, proszę aby ktoś kto jednak wezmie udział w jutrzejszym GP zrobił fotke z wynikami abym mógł uzupelnić tabele końcową. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal_woz00 5 Napisano 9 Czerwiec 2012 Również jak chłopaki wyżej uważam że powinniśmy się wstrzymać,skoro i tak już karty rozdane to warto poczekać tydzień żeby było więcej ludzi ;) zawsze to fajniej się jedzie niż "szybki wyścig bez kwalifikacji " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 9 Czerwiec 2012 No i tak też zrobimy .... jedziemy NORMALNY WYŚCIG ZA TYDZIEŃ O 20-ej !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa502 3 Napisano 9 Czerwiec 2012 a ja nadal jestem panowie za wczesniejsza pora ;> bo jednak caly czas bedzie EURO <3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 10 Czerwiec 2012 Lista osób, która dziś nie jedzie. 1. kaaroloo (wróbel) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 10 Czerwiec 2012 Lista osób, która dziś nie jedzie. 1. kaaroloo (wróbel) 2. TycSlawek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boonk 17 Napisano 10 Czerwiec 2012 Lista osób, która dziś nie jedzie. 1. kaaroloo (wróbel) 2. TycSlawek 3. Boonk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg38PL 20 Napisano 10 Czerwiec 2012 Lista osób, która dziś nie jedzie. 1. kaaroloo (wróbel) 2. TycSlawek 3. Boonk 4. Greg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal_woz00 5 Napisano 10 Czerwiec 2012 (edytowane) Lista osób, która dziś nie jedzie. 1. kaaroloo (wróbel) 2. TycSlawek 3. Boonk 4. Greg 5.Michal_woz Edytowane 10 Czerwiec 2012 przez michal_woz00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiMisio 2 Napisano 10 Czerwiec 2012 Lista osób, która dziś nie jedzie. 1. kaaroloo (wróbel) 2. TycSlawek 3. Boonk 4. Greg 5.Michal_woz 6.MatiMisio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaaroloo 12 Napisano 10 Czerwiec 2012 (edytowane) Lista osób, która dziś nie jedzie. 1. kaaroloo (wróbel) 2. TycSlawek 3. Boonk 4. Greg 5.Michal_woz 6.MatiMisio Cieszę się że w grupie siła i byliście zgodni ze mną, tyle osób się zadeklarowało, więc myśle ze dziś nie dojdzie do wyścigu. Jeszcze chciałem dodać iż prawdopodobnie też jest i 7 osoba - Tomluc jak wcześniej wspominał będzie nas tylko obserwować Więc nie ma najmniejszego sensu rozgrywać dzisiejszy wyścig szanowny Sir Klacza :biggrin: Edytowane 10 Czerwiec 2012 przez kaaroloo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 10 Czerwiec 2012 Dobrze, ja kocham demokracje, pojedziemy za tydzien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal_woz00 5 Napisano 13 Czerwiec 2012 Trenuje ktoś;p ...jakie czasy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg38PL 20 Napisano 13 Czerwiec 2012 1:07:xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal_woz00 5 Napisano 14 Czerwiec 2012 Ło to ładnie :P ja najlepiej 1:08 i coś ;p ale strasznie mało jeździłem ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 15 Czerwiec 2012 Z racji trwania Euro .... czy ktoś zjawi się dziś na treningu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 15 Czerwiec 2012 dlaczego tabela nie jest aktualizowana? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach