Skocz do zawartości
Kamil908

Liga 1 - Sezon 4

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro nie ma decyzji to dzisiaj odpadam, chce sobie zaplanować dzień a nie czekać do ostatniej chwili na to czy jedziemy czy nie.Klacze żółta kartka za brak decyzji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Nie, nie obrazilem sie na was, to tak w ramach sprostowania.

Czekalem na wasze decyzje, widze ze wszystko wyrownane.

Jako organizator najlepszej i najwazniejszej federacji wyscigowej postanawiam:

Wyscig odbedzie sie w ta niedziele o godzinie 19:30.

Bedzie to 20% bez kwalifikacji, start losowy.

Mala adrenalinka na koniec.

Pozdrowienia z slonecznego Monaco:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako organizator najlepszej i najwazniejszej federacji wyscigowej postanawiam:

Wyscig odbedzie sie w ta niedziele o godzinie 19:30.

Wiem, że decyzji sędziów się nie podważa, ale ...... robienie wyścigu na tzw. ODPIERDOL mija się z celem naszej Ligi. Czy to jakiś problem, aby GP Brazylii odbyło się NORMALNIE, tylko tydzień później ? Jaka to zabawa jechać 20% wyścigu ? Czy nie chodzi nam o to, aby w wyścigu jechało jak najwięcej osób ? Zdaję sobie sprawę, że ten wyścig już w zasadzie niczego nie zmieni w klasyfikacji, ale mi osobiście się ta decyzja nie podoba. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem - chciałem wyrazić tylko swoje zdanie.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że decyzji sędziów się nie podważa, ale ...... robienie wyścigu na tzw. ODPIERDOL mija się z celem naszej Ligi. Czy to jakiś problem, aby GP Brazylii odbyło się NORMALNIE, tylko tydzień później ? Jaka to zabawa jechać 20% wyścigu ? Czy nie chodzi nam o to, aby w wyścigu jechało jak najwięcej osób ? Zdaję sobie sprawę, że ten wyścig już w zasadzie niczego nie zmieni w klasyfikacji, ale mi osobiście się ta decyzja nie podoba. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem - chciałem wyrazić tylko swoje zdanie.

jestem tego samego zdania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja równie nie chce podważać decyzji organizatora ale nie ukrywam ze popieram zdanie Slawka. Tydzień możemy się swobodnie wstrzymać z zakończeniem ligii. O 19:30 będzie trwał jeszcze mecz Hiszpania-Włochy (do 19:45 plus to co doliczy arbiter) a o 20:00 zaczyna się GP Kanady. Doradzał zatem przemyślenia jeszcze raz terminu organizacji GP Brazylii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
O 19:30 będzie trwał jeszcze mecz Hiszpania-Włochy (do 19:45 plus to co doliczy arbiter) a o 20:00 zaczyna się GP Kanady. Doradzał zatem przemyślenia jeszcze raz terminu organizacji GP Brazylii.

Dodam jeszcze, że o 19.35 zaczyna się STUDIO F1 przed GP Montrealu i większość z nas będzie chciała już zacząć oglądanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robimy bojkot i nie jedziemy w ta niedziele xd

Chyba ze moze pojedziemy w godzinach porannych ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myśle że nie trzeba organizowac bojkotu żeby i tak mało kto się pojawił :biggrin: Było nie było, proszę aby ktoś kto jednak wezmie udział w jutrzejszym GP zrobił fotke z wynikami abym mógł uzupelnić tabele końcową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również jak chłopaki wyżej uważam że powinniśmy się wstrzymać,skoro i tak już karty rozdane to warto poczekać tydzień żeby było więcej ludzi ;) zawsze to fajniej się jedzie niż "szybki wyścig bez kwalifikacji "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja nadal jestem panowie za wczesniejsza pora ;> bo jednak caly czas bedzie EURO <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lista osób, która dziś nie jedzie.

1. kaaroloo (wróbel)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. kaaroloo (wróbel)

2. TycSlawek

3. Boonk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. kaaroloo (wróbel)

2. TycSlawek

3. Boonk

4. Greg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. kaaroloo (wróbel)

2. TycSlawek

3. Boonk

4. Greg

5.Michal_woz

Edytowane przez michal_woz00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. kaaroloo (wróbel)

2. TycSlawek

3. Boonk

4. Greg

5.Michal_woz

6.MatiMisio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. kaaroloo (wróbel)

2. TycSlawek

3. Boonk

4. Greg

5.Michal_woz

6.MatiMisio

Cieszę się że w grupie siła i byliście zgodni ze mną, tyle osób się zadeklarowało, więc myśle ze dziś nie dojdzie do wyścigu.

Jeszcze chciałem dodać iż prawdopodobnie też jest i 7 osoba - Tomluc jak wcześniej wspominał będzie nas tylko obserwować

Więc nie ma najmniejszego sensu rozgrywać dzisiejszy wyścig szanowny Sir Klacza :biggrin: :biggrin:

Edytowane przez kaaroloo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlaczego tabela nie jest aktualizowana?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi