Skocz do zawartości
Kamil908

Liga 1 - Sezon 4

Rekomendowane odpowiedzi

Bo Patricko nie jest organizatorem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem o co Wam chodzi - przecież wszystko jest na bieżąco ( poprzednia strona, post #541 ).

Edytowane przez Tyc Sławek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o widze ze nikogo na trening nie ma... ja bym sie chetnie przejechal bo w ogole nie mialem czasu trenowac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem o co Wam chodzi - przecież wszystko jest na bieżąco ( poprzednia strona, post #541 ).

ok, dobra szukałem tego w pierwszym poście...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moglibyście poczekać jutro 10min?, bo mogę się spóźnić a chętne pojadę ostatni wyścig :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro jedziemy o 19.00 czy 20.00? Mi z racji tego ze o 20.45 są mecze pasuje bardziej o 19:00 ale w sumie juz się pogubilem jaka jest ostateczna decyzja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ogole ile osob sie dzisiaj stawi na wyscig? ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się oczywiście zamierzam pojawić - tylko nie wiem czy o 19 czy o 20?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja będę i wydaje mi się, że raczej większość stawi się o 20-ej, czyli zgodnie z harmonogramem GP. Nie było nigdzie oficjalnej decyzji o przełożeniu wyścigu a dziś na podejmowanie takich decyzji jest już za późno. W sumie to sam jestem ciekaw, ile osób się stawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekajcie na mnie 10min, i tak przecież nigdy nie zaczęliśmy punktualnie

Edytowane przez Greg38PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczekamy poczekamy !! a ci co liczyli na moja nieobecnosc to zawiode ich !! wyjade i powalcze !! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co jest nie ma dziś wyścigu czy ktoś mnie zapomniał zaprosić????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie że na jedną osobę można poczekać a na drugą już nie .... szkoda ostatniego wyśigu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znowu moj kochany internet!!! brak mi juz slow... chyba dobrze ze ten pewchowy sezon sie juz skonczyl... ponad polowy wyscigow nie ukonczylem z powodu mojej kochanej neostrady, a jakos na tygodniu jak trenowalem nigdy nie mialem z tym problemow...

Dzieki chlopaki za sezon, mam nadzieje ze spotkamy sie w lidze w f1 2012.

PS. Squbix wyscig sie odbyl, ja wpadlem w ostatniej chwili ale i tak nie mam Cie w znajomych wiec nie wiedzialem nawet ze jestes online...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DESZCZOWE kwalifikacje dość udane, choć miałem szansę na Pole Position, ponieważ Boonk zakończył swoją jazdę a ja jechałem dużo szybsze okrążenie - niestety, gdzieś dałem d..y i wyszło jak wyszło ( jeszcze na koniec Greg mnie wyprzedził ). Ale z 3 miejsca jestem zadowolony.

Start do wyścigu dość dobry. Zbliżyłem się do Grega i ........ ktoś chyba wjechał w tył jego bolidu, bo Grega obróciło, Boonk stanął bokiem a ja psim swędem wyszedłem na pierwsze miejsce. Na początku atakował mnie MatiMisio, ale odpierałem dzielnie jego ataki i udało mi się mu odjechać. Boonk zaczął odrabiać straty i po kliku okrążeniach był już tuż za mną. Próbowałem się bronić i nawet przez kilka okrążeń mi się to udawało. W końcu straciłem prowadzenie na rzecz Boonka, ale na następnym okrążeniu w strefie DRS odzyskałem prowadzenie. Na kolejnym kółku Boonk zrewanżował mi się tym samym a ja ...... zjechałem na zmianę opon. Wyjechałem na 4 czy 5 pozycji, lecz po kolejnych dwóch okrążeniach znowu byłem na drugiej pozycji. Udało mi się zniwelować stratę do Boonka do niecałej sekundy i w strefie DRS podjąłem próbę wyprzedzenia lidera, jednak Boonk jechał środkiem toru i nie bardzo wiedziałem czy wyprzedzać go lewą czy prawą stroną. Postanowiłem wyprzedzić go z lewej strony, próbowałem wcisnąć się między jego bolid a bandę i ..... zahaczyłem o jego tylne koło i rzuciło mnie na bandę. Na szczęście nie uszkodziłem ani swojego, ani Boonka bolidu ( Boonk - przepraszam !!! ), jednak kilka sekund uciekło. Pod koniec wyścigu moje tempo wzrosło, z racji lżejszego bolidu. Wykręciłem kilka najszybszych okrążeń i odrabiałem po sekundzie na okrążeniu do Boonka. Wygrała chyba strategia Boonka, który chyba jechał na dwa Pit Stopy. Jednak nie zdołałem go już dogonić a 2 miejsce to mój życiowy sukces w lidze. Gratulacje dla Boonka i dla Lukiego. RBR zyskał dziś 30 pkt i umocnił się na 3 miejscu w klasyfikacji konstruktorów.

Mam nadzieję, że spotkamy się w kolejnym sezonie - dzisiejsza obsada, czyli 8 startujących dziś zawodników to obsada prawie stuprocentowa - zawsze można było na Was liczyć. Sezon był bardzo udany, ponieważ frekwencja była bardzo dobra - dziękuję Wam za wspaniałą zabawę i mam nadzieję, że powalczymy w kolejnym sezonie.

Edytowane przez Tyc Sławek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o której odbył się wyścig????

Dziękuję za zaproszenie..... a właściwie za jego brak.... :fool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze - gdybym miał Ciebie dodanego do znajomych to z pewnością dostałbyś zaproszenie. Wyścig był normalnie, o 20-ej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tak nie bylo po co jechac, bo wyscig byl uatawiony przez lesnych dziadkow z pzpn !!! ^^ haha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde ale miałbym ochotę się z wami spotkać !! :D :D pogagać, popić poopowiadać sobie wrażenia z F1 :D itd itp :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja natomiast bym chciał się z wami spotkać żeby pogadać o czymś innym...

W ciągu dwóch/trzech tygodni będę wiedział czy pojadę we wrześniu na cały weekend GP na torze Monza :banana: , ale raczej wiele wskazuje, że tak będzie :banana: tylko najgorsze jest to że trzeba przedymać w 1 stronę ok 1,5k km samochodem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi