Skocz do zawartości
Kamil908

Liga 1 - Sezon 4

Rekomendowane odpowiedzi

Squbix, na Monzie byłem w zeszłym roku i nawet przez sekundę nie żałowałem że musiałem dymać 1500 km samochodem - jak masz okazje jechać to drogą się nie przejmuj, atmosfera na Monzie Ci to wynagrodzi, gwarantuje! :ok:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja natomiast bym chciał się z wami spotkać żeby pogadać o czymś innym...

W ciągu dwóch/trzech tygodni będę wiedział czy pojadę we wrześniu na cały weekend GP na torze Monza :banana: , ale raczej wiele wskazuje, że tak będzie :banana: tylko najgorsze jest to że trzeba przedymać w 1 stronę ok 1,5k km samochodem...

a ile kosztuje bilet :)) ??

pogram w pokera może zarobie hajs na bilet ;p haha wakacje sa trzeba bawic sie w hazard ;p wczoraj moj kumpel wygral 2,5tys dolcow :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie lepiej samolotem? Oszczednosc czasu, a koszta pewnie te same!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Squbix, na Monzie byłem w zeszłym roku i nawet przez sekundę nie żałowałem że musiałem dymać 1500 km samochodem - jak masz okazje jechać to drogą się nie przejmuj, atmosfera na Monzie Ci to wynagrodzi, gwarantuje! :ok:

W zeszłym roku byłem na Spa z przyczepą kamp., atmosfera imprezy pod torem nie do podrobienia, wyścig tak naprawdę jest tylko wisienką na torcie, cała noc grillowania piwkowania, poznawania ludzi, puszczania fajerwerków. Mam porównanie z hungaroringiem gdzie spałem 30km od toru i dojeżdżałem dzień w dzień, to już nie było to samo...

jeśli chodzi o cenę biletów to masz najtańsze za 140-160 E za weekendówkę z czwartkowym wejściem pod garaże i możliwością dorwania autografu jednego z kierowców

edit:

Jeśli chodzi o kilometry samochodem, jak dodam do tego jeszcze odwiedzenie toru Zolder i plan przejechania sie samochodem po Nürburgring Nordschleife (z braku czasu nie udało się), to opcja samolotu to raczej nie wypał...

Edytowane przez Fuczak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie lepiej samolotem? Oszczednosc czasu, a koszta pewnie te same!

Samolotem taniej, ale dobrze mieć mozliwość sprawnego poruszania się na miejscu... także dlatego wybraliśmy drezynę... ;)

a ile kosztuje bilet :)) ??

pogram w pokera może zarobie hajs na bilet ;p haha wakacje sa trzeba bawic sie w hazard ;p wczoraj moj kumpel wygral 2,5tys dolcow :biggrin:

360Eur + koszt przesyłki - Trybuna: ALTA VELOCITA B

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filmik z GP Brazylii:

Cały filmik to dość spora ilość akcji (zwłaszcza walka z TycSławek).

7:05 - sytuacja z TycSławkiem o której pisałem wcześniej - przepuściłem go na P1 w ramach fair play.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

360Eur + koszt przesyłki - Trybuna: ALTA VELOCITA B

Przywiez autografy z dedykacja dla forum! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe Boonk widze po filmiku ze Ci mocno pomoglem w pierwszym zakrecie :P a co do cierpliwosci to skonczyla sie wlasnie w ostatnim wyscigu po dc... zdaje sie ze wystarczyloby zebym dojechal przed lukiboyem zebysmy z tomlucem utrzymali prowadzenie w klasyfikacji konstruktorow, o co chcialem powalczyc. ale jak widac nie udalo sie :P GRATULUJE WYGRANEJ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Panowie.

Przepraszam ze tak długo nie pisałem, wiele się po skończeniu szkoły w moim życiu zmieniło.

Zdobyłem prace, teraz zajmuje się wujkiem który przyleciał z Kanady na Euro.

Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim, za wspaniała walkę. Kilka wyścigów było na świetnym poziomie.

Dziękuje szczególnie Boonkowi, gdyż to tak naprawdę on wykonywał za mnie czarną robotę. Ja zbierałem zaszczyty

za jego robotę.

Dziękuje i czekamy do października, wtedy będą już drugie urodziny ,,Naszej" Ligi.

Macie jakieś plany na wakacje?

Może ktoś chce w Krakowie pograć w tenisa ziemnego lub siatkówkę plażową?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja moze skoczylbym do Krk sie spotkac :D pojsc na puwo :D w tenisa mozna ale jeszcze nie gralem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja moze skoczylbym do Krk sie spotkac :biggrin: pojsc na puwo :biggrin: w tenisa mozna ale jeszcze nie gralem :biggrin:

Ja tez slabo gram. Gdybyś z kimś był to mozemy w plazowke zagrac. Mam wujka z Kanady na czas euro, a on kocha siatkowke tylko u mnie nie ma z kim grac.

Ma 65lat, wiec wydaje się że emeryt, ale jest tak sprawny że ja jestem zszokowany. Jednak jak sie chodzi na fitness i siłownie 3 razy w tygodniu to nie ma sie co dziwic?

Może ktoś inny z Krakowa sie chce przyłączyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, wiem że trochę spóźnione ale zrobiłby ktoś podsumowanie tego Sezonu 4?

Założyć temat, wstawić tabelę, jakieś krótkie podsumowanie, itd.

Najlepiej jakby zrobiła to osoba, która coś tam jeszcze pamięta, bo trochę tak głupio mieć lukę jednego sezonu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krótkie podsumowanie i tabela jest w moim poscie powyżej - oczywiście do wykorzystania jakby ktoś się zdecydował otworzyć temat (ja jutro wyjeżdżam wiec niestety nie dam rady sam teraz tego zrobić :( )

http://www.ps3site.p...600#entry704934

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi