Skocz do zawartości
adrian19904

Programy Telewizyjne O Grach

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie wymieniajcie swoje ulubione programy telewizyjne w których recenzuje się gry pokazuje trailery spotyka z twórcami itd,itp. Moim ulubionym był gram tv który później zamienił się w allegra:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie zadaje takie jedno pytanie... czy w ogóle lecą jeszcze takie programy w tv???? mam cyfrowy polsat szukam takich kanałów gdzie są takie programy i nigdzie nie ma... :banana: :banana: :banana: <-- kurde no on wymiata :biggrin:

Edytowane przez Kamil555525

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że są... Taki który uważam za dobry jest ,,eska games'' bardzo dobre recenzje/opisy gier i to na wszystkie platformy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie jak kolega wyżej też myślałem że takie programy wymarły ale widzę że jeszcze jakieś są a gdziem można zobaczyć te ,,eska games"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i w TV ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hypera nie można w necie tylko telewizji: ino review territory z nieśmiertelnymi tadziem i miłoszem (przygotować zwieracze gdyż każdy odcinek to nirvana śmiechu i dobrego samopoczucia)

np. ff13 osobiście uwielbiam a oni:

zawsze leże jak ten fragment oglądam. polecam co 2 tygi : niedziela 21.30 - program hyper(w tą niedzielę będzie)

Edytowane przez zdun1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kablówka: do 21.00 mini mini/tele toon czy jak to się tam zwie a po 21.00 zamienia się w hypera (do 1.00 codziennie)

Edytowane przez zdun1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a gdzie konkretnie ?

po teleTOON+, od 21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie dziękówa a macie odcinki gram tv albo allegry. co do tego eska games to sam program spoko ale ten facet co prowadzi jakoś mi nie odpowiada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Eska Games leci w piątki o 17:30 i także w niedziele o 14:05

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może macie dostęp do starszych archiwów programów które opowiadały o grach na psx gamecuba ps2 :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszperajcie też na Ipli. Jakiś czas temu widziałem tam odcinki z recenzjami i zapowiedziami różnych gier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mało tam tego jest. Może by rozszerzyć temat o gazetki czasopisma jakie polecacie o grach obcojęzyczne i polskie. I nadal ponawiam pytanko czy ma ktoś albo znalazł na necie jakiś program albo odcinki recenzji gier z psx, fajnie przyponieć sobie jak to się kiedyś zachwycano resicentem 2, tomb riderem 3 czy innymi perełq :laugh: :laugh: mi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi